Byg og Byt Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Virkelig god oplevelse med dette firma. Hurtig og venlig kundeservice. Selvom jeg oplevede kø til nogle af de store sæt, så har ventetiden for mig aldrig været ret lang (et par dage). Jeg har dog og... Voir plus

Abonnement, gavekort, udlån af sæt, forsendelse og pakning af sæt, sættenes tilstand er alt sammen ganske fint. De virker til at have rigtig travlt, og har ikke besvaret mine mails - hvilket for mig... Voir plus

Genialt koncept for os der ikke har plads til sættene efter de er bygget .. Ingenting mangler i sættene, de er fint sorteret og leveringen fungerer fantastisk. (Måske en feature kunne være at mo... Voir plus

L'entreprise a répondu

BygOgByt er et fuldstændig genialt koncept. Alle jeg pitcher konceptet for, siger nærmest i kor "WOW, det er en god idé. Hvad koster det?!". Det her med at få muligheden for at bygge sine drømm... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin d'articles de loisirs
  2. Magasin de jouets pour enfants

Écrit par l'entreprise

Bygogbyt er din mulighed for, via et abonnement, at låne dine drømme LEGO® modeller i vores store bibliotek fyldt med spændende LEGO®.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

360 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

73 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det er lige noget for mig

Det er lige noget for mig, der elsker at bygge.
Også er servicen super

25 juillet 2021

Réponse de Byg og Byt

Vi siger mange tak for de pæne ord og håber du finder mange gode sæt i shoppen :)

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept. Folkene bag er så hjælpsomme med hjælp til bookning og andre spørgsmål omkring abonnementer.

21 juillet 2021

Réponse de Byg og Byt

Vi siger mange tak for de pæne ord og håber du finder mange dejlige byg i shoppen :)
Mvh.
Bygogbyt

Det er en super god koncept

Det er en super god koncept, da mange gerne vil bygge, men ved egentlig ikke hvad de skal med det bagefter-

23 juin 2021

Réponse de Byg og Byt

Vi siger mange tak for de positive ord :)

Super god ide.

Super nemt og lige til, god service, og er der noget der mangler sendes det hurtigst muligt. Kan klart anbefales og virkelig skønt man kan slippe for at betale dyre domme for Lego æsker som man alligevel nok kun får bygget en gang.

25 mai 2021

Super

Super godt og hurtig levering.

1 mai 2021

Super

Super........

18 avril 2021

Mvh. Bygogbyt

Byg og Byt og er et super koncept

Byg og Byt og er et super koncept - især her i coronatid hvor vi har behov for aktiviteter herhjemme. Det er nemt og vi behøver ikke gå ud at købe dyre sæt, som bygges en gang og derefter står til "pynt". Glæden for lego er blomstret op igen.

14 avril 2021

Réponse de Byg og Byt

Vi siger tak for den rigtig fine anmeldelse og er super glade for at I nyder konceptet :) Så er det bare at blive ved med at bygge og hygge :)

Fantastisk hjemmeside

Konceptet er genialt, og servicen er i top. Jeg glæder mig til næste byggeoplevelse som er på vej :-)

13 avril 2021

Réponse de Byg og Byt

Tak for den meget pæne anmeldelse :) Vi skal gøre hvad vi kan for at levere mange flere lækre byg :)

Genialt koncept

Genialt koncept.
Mange timers sjov for hele familien, og vi er overraskede over hvor godt det hele virker.

5 avril 2021

Réponse de Byg og Byt

Tak for den fine anmeldelse - vi er glade for det fungerer og håber I finder mange andre sæt at bygge :)
Mvh. Bygogbyt

Sættet (NASA Saturn V raket) ankom…

Sættet (NASA Saturn V raket) ankom hurtigt og vi har haft det så sjovt med at bygge det. Ny nyder vi den samlede model lidt, inden den skal skilles ad og sendes tilbage. Vi glæder os allerede til det nye sæt vi skal samle. Så er det bare at beslutte sig! :)

29 mars 2021

Réponse de Byg og Byt

Tusind tak for den dejlige anmeldelse :) Man drømmer sig jo til månen når man ser den flotte Saturn V raket. Hvis der er nogle specielle sæt I gerne vil bygge, så giv os endelig besked.
Mvh. Bygogbyt

Stor ros ikke kun til Byg og Byt men…

Stor ros ikke kun til Byg og Byt men også deres kunder. Det virker som om at folk er lige så passioneret som jeg over de store Lego modeller og passer på og behandler modellerne med omhu. Har modtaget to store modeller ud og alt var i fineste orden og alle dele var der

23 mars 2021

Réponse de Byg og Byt

Hej Bo - Tusind tak for den rigtig flotte anmeldelse og vi stemmer bestemt med i koret mht. ros til alle medlemmerne. Vi er fuldstændig enige i dine betragtninger :)

Super sjov ide

Super sjov ide, rigtig god kundeservice, hurtige til og hjælpe hvis der mangler en brik 😊 det eneste vi har været lidt irriteret over så var det når det er opdelt i farver i poserne og ikke efter nummer på poserne, ellers rigtig sjovt 😊

16 mars 2021

Réponse de Byg og Byt

Hej Julie - Vi takker for den fine anmeldelse :)
Ja, vi er enige om at det vil være superfint hvis sættene var sorteret iht. byggevejledningerne, men vi har endnu ikke kunnet finde den gyldne løsning, der ikke medfører store stigninger i abonnementspriser - desværre! Vi mener derfor sortering i farver er det næstbedste :)

Nemt og gå til

Nemt og gå til, god kundeservice og hurtig levering.
Den eneste ting skulle være, at de måske skulle have lidt flere sæt af dem der er udlejet konstant.

16 mars 2021

Réponse de Byg og Byt

Hej Thomas - Tak for den fine anmeldelse :) Vi opdaterer løbende med flere eksemplarer af de mest populære sæt for at øge tilgængeligheden. Hvis der er nogle du er specielt interesseret i, kan vi anbefale at blive skrevet op til dem ved at sende en mail :)