Gillelejelabyrinten Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Første besøg i dag men bestemt ikke sidste gang. Vi var afsted, 5 voksne og 4 børn (i alderen 6-11 år) og alle hyggede sig. Vi tog Disney ruten ved indgang E - og det var en tilpas let/sv... Voir plus

Super oplevelse for 2 voksne og 3 børn (9 -12 år). Vi prøvede familiespøgsmålene med unge 10-12 år og alle kunne byde ind med svar. Træerne i labyrinten er ikke så høje endnu, men det betød fakt... Voir plus

Få en rigtig hyggelig gåtur med familie og venner. Vi valgte en tur på cirka 4 kilometer hvis man altså svarede rigtig på spørgsmålene. Det tog os 2 timer og 40 minutter. Gode afvekslende spørgsmål... Voir plus

Vi prøvede deres halloween quiz her d.14 oktober. Men det var tydeligt at deres quiz var ai genereret uden at være checket igennem. Quizzen skiftede mellem dansk og engelsk på underlige tidspunkter,... Voir plus

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Første besøg i dag men bestemt ikke…

Første besøg i dag men bestemt ikke sidste gang.
Vi var afsted, 5 voksne og 4 børn (i alderen 6-11 år) og alle hyggede sig.

Vi tog Disney ruten ved indgang E - og det var en tilpas let/svær rute (quiz).

Ungerne syntes det var fedt at man selv kan vælge ruten. Og de var begejstrede for de små detaljer og overraskelser undervejs. Samt dyrene (geder, alpaka).

Overraskelse over at vi var så heldige at få lov at prøve Segways inden vi tog hjem.

Vi ses bestemt igen og anbefaler andre at gå denne oplevelse!
Tak ♥️♥️♥️♥️♥️

18 juillet 2026

Skuffende quiz

Mig og min kæreste prøvede deres halloween quiz d.14 oktober. Den quiz vi valgte var meget tydligt ai genereret og ikke checket igennem. Der var stavefejl, sætninger der ikke gav grammatisk mening og spørgsmål hvor der ikke var et korrekt svar, men tværtimod to forkerte svar muligheder. Ærgerligt at give 80kr per person for noget der er sjusket. Labyrinten i sig selv var ellers rigtig fin.

14 octobre 2025

Ringe Ai genereret quiz

Vi prøvede deres halloween quiz her d.14 oktober.
Men det var tydeligt at deres quiz var ai genereret uden at være checket igennem. Quizzen skiftede mellem dansk og engelsk på underlige tidspunkter,stavefejl, og der var deciderede spørgsmål hvor der ikke var korrekte svarmuligheder.
Selve labyrinten var flot, men quizzens niveau var ekstremt skuffende.

14 octobre 2025

Skønt sted!

Vi har netop besøgt Gillelejelabyrinten, tre voksne og to børn på 11 år. Det var en rigtig god oplevelse! Sjove og gode spørgsmål til alle, en flot labyrint og meget venligt personale. Og når man har gået en tur igennem labyrinten, kan man vælge en ny rute med nye spørgsmål, det koster ikke ekstra. Det er så skønt at opleve et sted, hvor man må spise sin medbragte mad på pladsen ved kiosken og hvor der er pænt og rent, også på toiletterne. Vi fik god kaffe i kiosken og der så ud til at være et godt udvalg af både is og panini. Vi kan varmt anbefale en tur til labyrinten, det var en helt igennem sjov og hyggelig dag i skønne rammer.

7 août 2025

Genialt koncept.

Få en rigtig hyggelig gåtur med familie og venner.
Vi valgte en tur på cirka 4 kilometer hvis man altså svarede rigtig på spørgsmålene. Det tog os 2 timer og 40 minutter. Gode afvekslende spørgsmål der afgjorde om vi skulle til højre eller venstre.
Sjovt hele vejen igennem.

31 juillet 2024

Fantastisk sted

Fantastisk sted. Var der første gang sidste sommer og igen i år. Hele konceptet med at svare på spørgsmål for at komme igennem labyrinten , er bare så sjovt og hyggeligt. Min 13 årig datter synes også det så hyggeligt, så derfor fik vi mormor med på en 2 km rute igennem labyrinten med en masse sjove “diskussioner” på nogle af spørgsmålene 😄
Der er pæne rene toiletter, og dejligt spise område hvor man kan medbringe sin egen mad og drikke.
Vi er kæmpe fan af dette sted 👍🏼❤️

16 juin 2024

En super hyggedag

En super hyggedag, vi havde dette som aktivitet til min datters fødselsdag, personalet yderst flike og turen igennem virkeligt godt lavet, med kan passende længde på turen selv til 3 år
hyggeligt omgivelser med forskellige dyr på turen. Og sprøgsmål af go karrakter😊

1 juillet 2024

Virkelig et fedt sted!

Virkelig et fedt sted!
Super hyggeligt sted og massevis af gode quizzer.
Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer dér. Næste gang tager vi madpakken med og bliver et par timer ekstra.

10 mai 2024

Efterårsferie 2023

Efterårsferie 2023. Herligt koncept … vi var 5 voksne 50,48,17,17, 22 og børnebørn 5 og 8 år . Dvs 500,- kr direkte på Mobilepay . Lidt for dyrt … sænk prisen på voksen billetterne … så kommer vi igen og igen … for vi havde en fantastisk time rundt i den næsten tilvoksede labyrint . Men prisen er helt afgørende faktor for at vi kommer igen …. 50 kr pr voksen og så 25,- for børn ville være acceptabelt . Tak for en god oplevelse alligevel

19 octobre 2023

Fin oplevelse for børn og voksne

Fin oplevelse for børn og voksne. Vi prøvede Vilde dyr i Danmark og det var gode spørgsmål. Nogle steder er hækken ikke vokset op endnu, men det gjorde ikke noget for oplevelsen. Den 12-årige lurede dog, at man visse steder kan gætte svaret, da man kan se nummeret på næste spørgsmål. Vi kommer gerne igen.

20 juillet 2023

Suveræn afløser for minigolf

Vi var 5 voksne og 5 børn. Delte os op i 3, og valgte forskellige muligheder for quiz. Det var en helt igennem fed oplevelse for os alle (børn 3-13 år) … spørgsmålene var fint varierede og ramte plet både ift voksne og børn, så det ikke blev hverken for svært eller kedeligt.

Vi brugte ca 1,5 time og det var helt passende … og vi vil helt sikkert prøve det igen. Der er mange muligheder for passende quiz alt efter hvilken sammenhæng man er i

Nogle herinde har kommenteret et ‘halvfærdigt’ projekt ift beplantning. Vi synes ikke det gjorde noget ift oplevelsen. Vi havde fint ‘labyrint effekten’, men selvfølgelig bliver den mere tydelig og forfinet med tiden.

På en varm sommerdag er det nok smart at tage lidt vand med ind … 👆

En lille forbedringsmulighed, når der kommer endnu flere besøgende i dag, er måske at opdele billetkøb OG forklaring af konceptet og adskille dette fra køb af mad og drikke, da det skaber lidt unødig kø …

27 juillet 2023

Framragende underholdning til alle aldre

Vi var 5 børn og 5 voksne. Delte os op så spørgsmålene passede til børnenes niveau. Ialt gik vi rundt i 1,5 time. Det er seriøst noget af det sjoveste jeg har lavet med børn da det passer til nåde voksne og børn i alle aldre. Kan varmt anbefales. Glæder mig til at prøve igen om nogle år når det er vokset helt tæt.

26 juillet 2023

Super oplevelse for 2 voksne og 3 børn…

Super oplevelse for 2 voksne og 3 børn (9 -12 år).
Træerne i labyrinten er ikke så høje endnu, men det betød faktisk ikke så meget.
Dejligt personale, mange bord/bænkesæt og muligheder for at købe is, kaffe mm.
Ok toiletter.
Vi havde nogle dejlige timer i labyrinten.

25 juillet 2023

Ikke en labyrint endnu

Ikke en labyrint endnu. For tynd og meget lav beplantning. Man går mere bare rundt på en Mark. Om et par år er den bedre, når det hele er vokset noget mere!

25 juillet 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit