Lisez les avis des autres
Heb de techsuits hier besteld. Top kwaliteit, ze hebben ook ritsen bij de vesten, wat de meeste andere techsuits niet hebben. Daarnaast hebben ze mij goed geholpen via instagram met welke maat ik moes... Voir plus
De suit bestelt voor mijn vriend, ik was op zoek naar een ‘nette’ maar comfortabele set die hij voor meerdere gelegenheden kan dragen. En dit is precies wat ik zocht! Goede, stevige kwaliteit en het... Voir plus
Zeer tevreden met de levering, kwaliteit en communicatie. Ik heb een comfortabel alledaags jogger besteld plus bodywarmer en het zit heel mooi! Ik ga zeker vaker bestellen Gr, Mitchel
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Ontdek Lamuri, het merk voor de moderne man die moeiteloos stijl, kwaliteit en comfort wil combineren. Onze collectie, gemaakt van luxueuze Italiaanse materialen, biedt tijdloze en veelzijdige kleding voor elke gelegenheid.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- bylamuri.com
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Les gens ont aussi consulté
Ik ben erg teleurgesteld in de service
Ik ben erg teleurgesteld in de service. Ik heb twee setjes besteld: één heb ik netjes betaald en gehouden, het andere heb ik retour gestuurd. Inmiddels zijn we bijna 2 maanden verder en heb ik nog steeds geen geld terug ontvangen.
Ik heb ondertussen ongeveer 10 keer gemaild naar de klantenservice. Uiteindelijk kreeg ik één reactie waarin stond dat ze het “die dag zouden oplossen”, maar er is nog steeds niets gebeurd en ik heb ook geen verdere reactie gekregen.
Dit vind ik echt zeer slechte klantenservice. Als klant verwacht je dat een retour netjes wordt afgehandeld en dat je niet maanden hoeft te wachten op je geld.
Hopelijk wordt dit alsnog snel opgelost, maar op dit moment is mijn ervaring helaas erg slecht.
Techsuits superkwaliteit
De techsuits zijn van ultieme kwaliteit. Geen reguliere aanbieder de producten zijn van super kwaliteit. Er was miscommunicatie ontstaan met het terugsturen van extra maten. Dit is professioneel door de klantenservice opgelost.

Réponse : Lamuri
Fraudeur
Fraudeur. Reageren niet op je mail. Verstrekken geen retourlabel. Bedrijf is niet bereikbaar.
Al twee maanden bezig met retourneren. Helaas geen contact.

Réponse : Lamuri
Nooooit meer geen enkele reactie of…
Nooooit meer geen enkele reactie of hulp, verzenden 2/6 dagen ben 2 weken verder alleen een broek ontvangen, de rest hoor of zie ik niks van als ik geen ster had kunnen geven was dit zeker mijn keus!!
21-01 besteld zijn 2 weken
Echt zo slecht!
Slechte aftersales
Mooie producten , maar er moesten twee dingen geruild worden. 31-12-2025 retour aangevraagd, tot op heden geen reactie via de shop app. Meerdere malen via Facebook, Instagram e-mail. Maar helaas is er geen contact te krijgen met dit bedrijf. Ik be tevreden met de kwaliteit van de producten maar het ruilen is een probleem. Graag kom ik met iemand van de aftersales in contact. Ik wil
Gewoon ruilen geen geld terug. Gewoon ruilen voor een grotere maat.
Slechte ervaring
Prima levering, tot dat je iets retour moet sturen of je niks ontvangen hebt. Ben 1,5 maand bezig geweest om een pakket retour te kunnen sturen en mijn geld terug krijgen. Na retour declareren ze nog €12,46 bij je en reageren vervolgens nergens meer op als je vraagt waarom je dit moet betalen. Klantenservice is echt een schande. Verder is de kwaliteit van de kleding ook bagger, goedkope stofjes.
ENORM SLECHTE SERVICE
Super slechte webshop. Mijn pakket wordt vanuit China verstuurd, terwijl dat niet duidelijk was. De kwaliteit is ook nog eens erg slecht en de productfoto’s lijken gewoon van andere websites te komen. En dan ook nog de hoofdprijs betalen… absoluut geen aanrader.
Nooit problemen mee gehad en levert…
Nooit problemen mee gehad en levert zeer goeie kwaliteit!
Goede kwaliteit
Vorige week een smart suit besteld (grey). Hij zit heerlijk en de kwaliteit is erg hoog. Afwerkingen zijn netjes. Je voelt je heerlijk in deze smart suit! De service is ook goed er word netjes gereageerd. Aanrader!
Bezorging was op tijd mooie kleding…
Bezorging was op tijd mooie kleding past precies
Mooie goeie kwaliteit kleding
Goeie en mooie kwaliteit kleding. Kleur mooi en maat is perfect
Echt een topmerk
Echt een topmerk. De kleding is fris, stijlvol en van uitstekende kwaliteit. Je ziet en voelt meteen dat er aandacht is besteed aan details en pasvorm. Perfect te dragen zowel casual als netjes precies die chique uitstraling zonder overdreven te zijn. Absoluut een aanrader, hier ga ik zeker vaker bestellen.
Goed maat advies
Stuurde een dm voor maat advies smart suit en werd meteen goed geholpen, juiste maat binnengekregen en kwaliteit is mooi afgewerkt!
Fijne set met een nette uitstraling
Fijne set met een nette uitstraling en verrassend veel comfort. De stof voelt stevig en luxe aan en blijft de hele dag mooi. De pasvorm is precies zoals verwacht. Erg blij met deze aankoop.
Goed opgelost
Te grote maat pak besteld helaas. Mail gestuurd en na 1 dag reactie gehad en meteen de juiste maat opgestuurd gekregen.
Zeer tevreden met de levering
Ik ga zeker vaker bestellen
Gr,
Mitchel
Perfect advies
Via DM om maatadvies gevraagd en meteen professioneel en duidelijk geholpen. De maat past precies zoals ik wilde.
En savoir plus sur les différents types d'avis.