Min handhund vil til tider gerne markere, også indendørs, og det lader til at "tæppefriskeren" virker efter hensigten. Også selvom jeg ikke rigtigt har mærket lugt.
Lisez les avis des autres
Skønne produkter. Købte bl.a. lugtfjerner (den kraftige) til min mands særdeles lugtende vandresko. De fik 2 gange behandling, hvor han brugte skoene i mellem de 2 behandlinger. DET VIRKER! Ingen fo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg køber jævnligt jeres vildt gode produkter. Tøjvasken vasket ved 30 lugter rent, vores gaskomfur bliver super nemt rent med multispray, termoflasker og andre beholdere med sur lugt, forsvinder bare... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Byoms er et univers af lugtfjernere, vaske- og rengøringsmidler med naturens egen superkraft Probiotika. Vi ønsker at genoplive de gode bakterier gennem innovativ teknologi og dokumenteret effekt. Fjern dårlig lugt og gør effektivt rent med probiotiske bakterier. Vi gør det nemt for dig på en nem, sund og innovativ måde, at gå tilbage til de gamle dyder og vaske mindre.
Coordonnées de contact
Skovlytoften 33, 2840, Holte, Danemark
- info@byoms.dk
- byoms.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
E L S K E R !
Jeg ELSKER Byoms produkterne!
Hvis jeg fik vredet armen om på ryggen og KUN måtte vælge ét produkt, som jeg ikke vil kunne undvære, så er det helt klart Freshen up! Den bruger jeg i vores sko, på tøj og jakker der ikke vakses ofte, i hundens kurv, og ikke mindst i vores senge! SÅ smart!
Jeg er vild med Byoms af flere årsager, men de to hovedårsager er:
1. Jeg elsker, elsker, elsker når virksomheder tager ansvar, for det gør det nemmere for os forbrugere at træffe gode valg!
2. Produkterne er med Probiotics, hvilket vil sige, at når kegler færdig med at gøre rent, ja så arbejder de gode bakterier videre - dét er da fedt!
Highfive og luftkys ud til en virksomhed, som jeg er særligt glad for!
Ps. Produkterne er vanedannende - så er I advaret ;)

Fantastisk produkter
Fantastisk produkter
Jeg har nu brugt ByOms i en længere periode - hele serien - og jeg elsker den.
Virkelig effektive produkter, som jeg kan bruge lige så tosset jeg vil og samtidig have rigtig god samvittighed med at bruge.
Vi flyttede for et lille år siden og da rengjorde vi hele lejligheden, vi flyttede fra, med ByOms. Multisurface cleaner’en tog selv de mest snavsede og fedtede overflader. Floorcleaneren var genial til at komme i dybden med. Bathroom cleaner’en var fantastisk til alt med kalk.
Da vi flyttede ind et sted med en stort træterrasse og vi købte os et brugt teaktræshavemøbelsæt, brugte vi Wood cleaner’en og den var fantastisk.
Man skal selvfølgelig lige sætte sig ind i, hvad de forskellige produkter kan og gør, og der skal knofedt til, men jeg elsker det gode indemiljø, som produkterne efterlader, og den effektivitet de har i uderummet også.
I dag bruger vi ikke andet.

Réponse de Byoms ApS
Desværre føler jeg mig bondefanget af…
Desværre føler jeg mig bondefanget af reklamen på Instagram, som helt klart ligner klinker på badeværelse.. Der er vist klinker, som så let som ingenting bliver rene. Både min mand og jeg har knoklet på de furer. Tilfældigt læser jeg en gammel anmeldelse fra en anden kunde, som er skuffet over, at det ikke har hjulpet noget som helst på hendes furer i badeværelse. Til det svarer I, at "jamen, hvis det er badeværelse, så skal man først "lige" bruge eddike og så "lige" bruge PH....sæbe og så først herefter jeres sæbe. Vi er gået helt i stå, så spand, sæbe og børste står og griner af de snavsede furer....
Mon min oplevelse får lov til at blive stående.

Hurtige med gode ting
De er gode at handle med, de pakker tingene ordentlig ind, de bestilte varer kommer hurtig
Varene i sig selv er vanedannende, når først du er begyndt at bruge dem, vender du tilbage dag efter dag. Det er mine foretrukne midler til rengøring og vask. Jeg er stadig overrasket over den blødhed det efterlade i det vaskede tøj, jeg bruger aldrig skyllemiddel, så da jeg brugte tøj vaskemiddel første gang, blev jeg vældig overrasket. Det glæder mig at produkt portfølgen vokser. I sender nyttig informationer hen ad vejen, det skal I have tak for - øger inspiration og interesse.

Gode lækre produkter
Gode lækre produkter, som holder hvad de lover - elsker freshen up spray. Fantastisk at kunne springe en vask eller 2 over.
Hurtig levering og varerne er godt pakket ind.

Réponse de Byoms ApS
Byoms naturlige rengøringsmiddel en ny og positiv oplevelse. Jeg bidrager til bedre klima for mig selv og mine børnebørn ved at støtte og købe Bypms. med…
Byoms naturlige rengøringsmiddel med nogle bakterier, der spiser snavs mm. er en helt ny praksis og oplevelse. Men efter de første dage med at få snavs mm. fjernet under rør i ældre baderum, får jeg nye og rene resultater med dette produkt. Også overflader i stue og soveværelse bliver friske og rene på en helt nu måde, som jeg lige skal hitte ud af, og sætte ord på. Jeg vil helt sikkert blive kunde, købe gaver og bidrage til bedre klima.🌴
Jeg har returneret min pakke og har her…
Jeg har returneret min pakke og har her en måned senere endnu ikke fået mine penge retur.

Réponse de Byoms ApS
Super gode produkter og fantastisk god…
Super gode produkter og fantastisk god service samt hurtig levering👍🏻😊
Det er altid godt at handle hos Byoms
Det er altid godt at handle hos Byoms, og vil varmt anbefale alle at prøve deres fantastiske produkter.
Især deres Freshen Up ❤️❤️❤️❤️❤️
Rigtig gode produkter der virker
Rigtig gode produkter der virker. Ærlig og åben kommunikation. Det er tillidsvækkende. Byoms har min varmeste anbefaling.
Holder hvad de lover
Hurtig service, nem website og virkelig gode produkter😊 Vi bruger Freshen Up til virkelig mange ting: vores seng når vi lufter sengetøjet og vi har den altid med på ferier til både tøj og sko. Kan virkelig godt lide at produkterne er veganske og miljøvenlige.
Tak BYOMS🙏🏻❤️
Produkter der holder hvad de lover
Godt koncept med solide produkter
Godt koncept med solide produkter, der revolutionere måden at tænke rengøring. Tak! Til den lidt dyre side, så har ikke mulighed for at bruge det i lige så høj udstrækning, som jeg kunne ønske mig.
Hurtig service og fantastiske…
Hurtig service og fantastiske produkter, jeg er specielt vild med vaskemidlet, jeg havde problemer med "surt" tøj, men efter jeg er gået over til byoms produkt har jeg ikke det problem længere.
Gode, effektive produkter, som samtidig passer på naturen
Effektivt, nemt og samtidig venligt mod naturen. Freshen Up spray er genialt med uldtrøjer, sengetæpper, sofahynder og puder, tøjet du kun lige har haft lidt på, som de sunde bakterier nemt frisker op og tøjet bliver ikke slidt af vask og du passer samtidig på miljøet.
Nem hjemmeside, med hurtig sagsbehandling og dine bestilte varer er hurtigt fremme.
Gode, drøje produkter
I får 5 af mig
I får 5 af mig. Det er så skønt, at kunne gøre rent, vaske op, vaske gulv, vaske badeværelse og friske tøj op uden, at få åndenød. Som astmatiker værdsætter jeg virkelig jeres opfindelse, der er nytænkt og funktionel. Så har I super service, når skaden er sket. Med en pakke, der var itu og der manglede 1 flaske, så sendte I straks en ny, uden bøvl. 🌞👌🏽
Miljøet smiler🌏😄
Stærkt vamedannende!!
Jeg er kæmpe fan af jeres produkter. Som multiallergiker bl.a støvallergi har rengøringen med produkter fra Byoms mindsket mine symptomer især mit støvallergi. Derudover er det meget vanedannende at bruge jeres Freshen up da det virker med det samme. Tøj, tæpper, møbler osv får en tur og samtidig sparer man på vasken. Servicen kan der heller ikke sættes en finger på. Hurtig levering og så er jeg mega fan af alle de tips I fodrer os med🙏🙏 I får 5 stjerner herfra😊
Tip top i orden
Tip top i orden, og var ankommet allerede dagen efter jeg bestilt
Jeg er meget glad for bathroomcleaner
Jeg er meget glad for bathroomcleaner, jeg synes det vasker rent hurtigt og holder længere end andre midler.
Floorclean er super effektiv, gulvet lyst asketræsparket bliver tydeligt rent og lækkert.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.