bySKAGEN Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde bestilt to sæt sengetøj. Det ene sæt havde fået transportsskade under vejs. Ringede til kundeservice, hvor der hurtigt blev svaret fra en venlig medarbejder, som straks sendte et nyt sæt. Fint... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige været i dialog med Mads fra BySkagen, da vi havde fået 2 sæt sengetøj i julegave for længe siden hvor der manglede et pudebetræk. Havde hverken kvittering eller noget, ville faktisk bare s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Der var lidt ventetid på min ordre, da en vare var midlertidigt udsolgt - men der var dialog hele vejen igennem og en sød lille erkendtlighed med, da de skønne varer ankom :) Personligt synes jeg, de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin og hurtig service. Dejligt med et godt tilbud på et produkt i fin kvalitet og fine instruktioner i, hvordan man bedst muligt bevarer trykket på dynebetrækket. Virkelig hyggeligt tryk i øvrigt. Kla... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de linge de maison
  2. Magasin de design et de décor intérieur
  3. Magasin de literie
  4. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Hos bySKAGEN finder du altid et stort udvalg af klassiske, maritime og moderne sengesæt. Vi fører også Danmarks måske største lagen sortiment. Herudover rummer vores sortiment lækre boligtekstiler såsom; håndklæder, badekåber, plaider, pyntepuder, sengetæpper, viskestykker og meget mere. I vores fysiske butik i Skagen, kan du gå på oplevelse i hele vores univers, og vores personale, både i butikken og på webshoppen, hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige produkter. Vores sengetøj er klart vores mest populære og kendte vare, og vi fører flere forskellige vævninger. Alt fra vores klassiske bomuldsvævning, som er yderst populær, over den ekstra bløde bomuldssatin, den lækre bæk og bølge (krepp), til vores jacquard vævet bomuldssatin. Vi designer selv vores sengesæt designs, og får nye på lager flere gange om året, så udvalget altid er lækkert og spændende - både i butikken og på webshoppen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

50 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super god kundeservice

Super god kundeservice, mads og byskagen er super

16 juin 2025
Avis spontané

Hej Morten

Mange tak for din anmeldelse.

Tusind tak for dine rosende ord.
Vi sørger for at give Mads besked - det koster nemlig kage at blive nævnt. :)

Rigtig god dag.

Per

Nemt og hurtig handel

Nemt og hurtig handel.
Gode kvaliteter, lever op til mine forventninger.
Rimelige priser 🤗

25 avril 2025

Hej Ruth

Mange tak for din anmeldelse.

Virkelig dejligt at læse du er fuldt ud tilfreds med handlen, kvaliteten og priserne på produkterne.

Hej Bodil

Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt at læse din positive tilbagemelding. Tak.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering , god service.

26 mars 2025

Hej Marianne

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og er glade for de rosende ord - tak.

Per

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, lækker sengetøj bySkagen

25 mars 2025

Hej Lise

Mange tak for din anmeldelse.

Tusind tak for de rosende ord, vi håber du bliver glad for dit nye sengetøj.

Mvh. Per

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget tilfreds med kvaliteten af…

Meget tilfreds med kvaliteten af varerne. Og meget hurtig ekspedition.

25 mars 2025

Hej Lone

Mange tak for din anmeldelse.

Virkelig dejligt at se du er så tilfreds med både varer og ekspedition.
Vi glæde os til at servicere dig igen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik hvad jeg bestilte

Jeg fik hvad jeg bestilte - god kvalitet som altid - kunne dog godt have tænkt mig, at der var stropper i viskestykker.

24 février 2025

Hej Lisbeth

Mange tak for din anmeldelse.

Dejligt at se du er glad for kvaliteten.
På nogle få af vores viskestykkevarianter, er det den hvide strop på bagsiden, som skal fungere som ophængningsstrop.
Vi arbejder på, at gøre opmærksom på dette under beskrivelsen af viskestykket på webshoppen.

Virkelig god kvalitet

Lynhurtig levering - og virkelig god kvalitet:-)

24 février 2025

Hej Karina

Mange tak for din anmeldelse.

Så dejligt at læse du er tilfreds med både kvalitet og levering.

Rigtig god dag

Fungerede bare!

27 janvier 2025

Hej Bo

Mange tak for din anmeldelse.

Sådan skal det også bare være, tak for rosen.

God kvalitet

27 janvier 2025

Hej Lone

Mange tak for din anmeldelse.

Dejligt at se du er tilfreds med kvaliteten.

super buttig

30 décembre 2024

Hej Familien Lade Jensen

Mange tak for jeres anmeldelse.

Vi ved ikke helt hvad "buttig" er? men vi er meget glade for de 5 stjerner.
Rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig respons og levering trods…

Hurtig respons og levering trods helligdage.

30 décembre 2024

Hej Karin

Mange tak for din anmeldelse.

Tusind tak for din positive anmeldelse, altid dejligt at høre fra tilfredse kunder.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus