Cabaulifestyle Avis

1 229

4,2

Fantastische service netjes verpakt erbij op tijd bestellen de volgende dag al in huis .Hier bestel je echt kwaliteit ik ben fan van de producten van cabau.De flessen blijft je drinken lekker koel en... Voir plus

De belly support is echt een uitvinding! Niet alleen is m'n opgeblazen buik weg, ook m'n stoelgang is zoveel beter en voel mezelf zoveel fijner. Jaren lang heb ik hiermee gelopen en dit is het enigst... Voir plus

Ik heb een bestelling geplaatst met een kortingscode en hiervoor ook verzendkosten betaald. Vervolgens krijg ik zonder enige reden bericht dat mijn bestelling is geannuleerd. Wat ik helemaal absur... Voir plus

Na de docu nieuwsgierig geworden naar het produkt. Mijn man en ik zijn reuze enthousiast. Super produkt ter ondersteuning van gewicht beheersing en vitaliteit. Zeer tevreden over snelle levering. Het... Voir plus

Bien

1 k avis

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

(1 229)

794 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Snelle levering

Snelle levering! Enngoede kwaliteit spullen . Drinken blijf in de beker goed koud en lekt niet

14 mai 2026

snelle bezorging

snelle bezorging, duidelijke site en goede producten. Vooral de waterflessen vind ik erg fijn, daarmee drink ik echt voldoende op een dag. Enige minpunt is dat het rietje af en toe te lang is en je de fles een beetje schuin moet houden bij het dichtdraaien omdat je anders geen water opzuigt

15 mai 2026

Echt niet aan te raden

Heb 2 producten de beker en de scoop besteld .
Die pancakes worden een rare chemische reactie in de pan .
Die maaltijd Shake blijft klonten !
Ik vind het echt helemaal niks
Ook reageren ze niet als je niet positief bent …

25 mai 2026

Super leuke webshop

Al jaren shop ik leuke spullen/producten bij de Cabau shop en als fan van de kleur roze heb je veel mogelijkheden bij hun
ook de producten zoals beauty water/belly support/shakes ben ik heel tevreden mee lekkere smaken en heerlijk weg te drinken

24 mai 2026

Ik had al de Bloom drinkbeker in roze…

Ik had al de Bloom drinkbeker in roze (voor mezelf) en in beige (voor onze oudste dochter) en heb nu de drinkbeker in de prachtige kleur geel besteld voor onze jongste dochter, ze is er erg blij mee en neemt hem overal mee naartoe.
Daarnaast een fijne shakebeker besteld omdat ik me wat meer wil gaan richten op proteine in mijn voeding.

24 mai 2026

Top producten

De communicatie is top. Je weet altijd wat je aan toe bent. Ze snelle levering, meestal al de volgende dag.
De producten smaken goed. Wat ik gebruik heeft het gewenste effect.
Kortom zeer tevreden.

21 mai 2026

Cabau producten

Sinds een tijdje gebruik ik de producten van cabau.
Begonnen met de guts support en de proteïne milkshake.
Ik merkte met de guts support dat mijn darmen erop reageerde.
Daarna heb ik de maaltijd vervanger gepakt voor de momenten dat ik geen tijd heb om te eten en voor mijn werk in de zorg op de weg zit.
Vaker maaltijd vervangers geprobeerd waar geen effect was. Maar deze smaakt heerlijk en een vol gevoel.
Nu heb ik de proteïne limonade en proteïne oats en de creatine zakjes.
De limonade perfect na het sporten
De oats smaken heerlijk die doe ik meestal in de skyr johurt.
De fatburner heb ik er ook bij gepakt.
Zoals je kunt lezen ben ik een fan ❤️

Heel erg tevreden

Bestellen was makkelijk. Bestelling werd super snel geleverd en de smaak van de producten is ook echt heel erg goed. Als het op is bestel ik sowieso opnieuw!

Top producten

Ik heb nu verschillende producten gekocht bij dit bedrijf. Van drinkflessen in verschillende kleuren tot mokken tot proteïenpannenkoeken. De levering is snel. Ik vind het leuk dat ik voor punten spaar. Dus korting. I love korting. Ik heb nu ook de tas aangeschaft na lang dubben. Fantastische kwaliteit. Ik ben fan

Meerdere keren besteld

Meerdere keren besteld. Producten zijn altijd snel en netjes geleverd. De producten passen perfect binnen mijn behoeften. Goede producten met prima service.

5 mai 2026