Na ongeveer twee weken gebruik begonnen er krassen te ontstaan. Daarnaast kreeg de beker een muffe geur en ontstond er schimmel aan de onderkant. Ook maakte de beker tijdens het drinken een vreemd... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fantastische service netjes verpakt erbij op tijd bestellen de volgende dag al in huis .Hier bestel je echt kwaliteit ik ben fan van de producten van cabau.De flessen blijft je drinken lekker koel en... Voir plus
De belly support is echt een uitvinding! Niet alleen is m'n opgeblazen buik weg, ook m'n stoelgang is zoveel beter en voel mezelf zoveel fijner. Jaren lang heb ik hiermee gelopen en dit is het enigst... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Impact 71H, 6921RZ, Duiven, Pays-Bas
- customerservice@cabaulifestyle.com
- cabaulifestyle.com
Demande des avis aux clients
A répondu à 44 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Les gens ont aussi consulté
Ontzettend fijne producten met mooie en…
Ontzettend fijne producten met mooie en duidelijke uitleg
Top producten en snelle levering!
Steeds enthousiaster over Cabau
Ik gebruik diverse producten van Cabau en ben er erg enthousiast over. Af en toe een high proteïne milkshake als een makkelijke maaltijd die erg voedzaam is.
De belly support is een goede ondersteuning voor m’n darmen. Het vitaminepoeder is ook een goede manier om wat extra vitamines binnen te krijgen.
De Matcha repen zijn heerlijk!
Sinds korte pan cake mix geprobeerd en dit is een superlekker ontbijt!
Ik ontdek steeds meer geweldige producten en kijken in eerste instantie altijd naar dit merk als er iets nieuws is!
Een prachtig merk, dus!
Abonnement
Ik heb een Abonnement en keijg elke maand weer netjes een mail dat het afgeschreven wordt en dat het verstuurd wordt. Ook altijd een fijne snelle levering! Heel blij mee
Goede en lekkere producten
Goede en lekkere producten. Goede uitleg hoe en wanneer te gebruiken. Bezorging ging ook erg snel en met een mooi verpakt doos.
Snelle service en goede producten
Snelle service, goede producten, snelle levering. Gebruik het al ruim een jaar, goede kwaliteit en veel verschillende producten
Altijd heel tevreden
Altijd heel tevreden. De producten, de levertijd en het punten sparen. Ben al een jaar fan!
Een super levering
Een super levering. en het product is ook top. heb vaak de flessen en shakebekers die tenminste niet lekken!
laatst belly support mango gekocht ook echt lekker
Top producten en service
Super snelle levering altijd en de producten zijn top.
Ben erg tevreden met alle producten die ik van Cabau gebruik.
De thermosfles en beker zijn superfijn en de chocolade collectie is helemaal mijn vibe.
De belly support poeder werkt top. Ik heb snel last van een opgeblazen gevoel en ik merk een groot verschil wanneer ik de belly support gebruik.
De protein bars zijn oprecht heel lekker. Misschien even wennen aan de structuur. De Vanilla Icecream bar is een wat drogere bar, maar de smaak is superlekker. De matcha strawberry bars zijn mijm favoriet. De structuur is meer fudge/nougat. Echt een heerlijke snack.
Ik heb laatst ook de collagen drinks geprobeerd. Was even wennen aan de geur en smaak. Maar ik merk dat ik het niet meer apart vind ruiken/smaken. Zowel de berries als de strawberry lime zijn mijn favoriet.
Vragen worden snel beantwoord per mail en jullie nieuwsbrieven zijn een van de weinigen die ik kan waarderen :’)
De overall branding is ook gewoon top.
Zeker een vaste klant erbij ✨
Zeer tevreden
De meeneemzakjes creatine zijn echt handig en lekker.
Ook de stalen shakebeker is fijn, lekt niet, drankjes blijven goed koud.
En de bloom drinkbeker is een eyecatcher, handig in gebruik, lekvrij
Cabaulifestyle geeft om de vrouw
Cabaulifestyle heeft heel veel producten die goed zijn voor een vrouw, of jou nou wilt afvallen of gezonder wilt leven. Ik wou als eerste gezonder gaan leven, ik vind ontbijten heel lastig maar door de maaltijd shake ontbijt ik nu dus wel! En het is lekker! Zo heb ik mijn kast aangevuld steeds weer met iets nieuws, de belly support, fantastisch!! Geen opgeblazen gevoel meer, en in heel veel producten zit veel vitamines waardoor ik mij echt lekkerder in mijn vel voel. Nu wil ik ook gaan afvallen en ben nu veel zekerder met deze producten om het vol te houden. Door de combinatie van de producten en gewoon eten denk ik dat dit nu een levenstyle gaat worden en niet een dieet!
Fijne service
Ik ben een aantal jaar Cabau member en bestel regelmatig producten. De producten zijn heel fijn, goeie prijs-kwaliteit verhouding.
Tevens is de service ook echt goed, wanneer er iets per ongeluk kapot aankomt, dan denken ze heel fijn mee in een goeie oplossing.
Goede en snelle service, hele fijne producten. Snelle verzending.
Goede en snelle service, hele fijne producten! Snelle levering.
Ik gebruik elke dag de belly support…
Ik gebruik elke dag de belly support shake tijdens het avondeten en heb hierdoor nauwelijks nog buikpijn of darmproblemen. Heel fijn! Ook de service en levering gebeurt vlot! Enkel het betalen via Klarna loopt soms moeilijk.
Na de docu nieuwsgierig geworden….
Na de docu nieuwsgierig geworden naar het produkt. Mijn man en ik zijn reuze enthousiast. Super produkt ter ondersteuning van gewicht beheersing en vitaliteit. Zeer tevreden over snelle levering. Het zit in ons dag ritme om de produkten dagelijks te gebruiken. Ik word er altijd helemaal blij van🥰 ik kan het iedereen aanbevelen.!
Alles smaakt lekker en het werkt ook…
Alles smaakt lekker en het werkt ook nog. En de bezorging is ook snel. Top bedrijf!
Mijn pakketje was kwijtgeraakt door…
Mijn pakketje was kwijtgeraakt door PostNL. Nadat ik contact had opgenomen met Cabau, hebben ze direct alles in werking gezet. Binnen een paar dagen had ik alsnog mijn bestelling ontvangen.
Topservice! Zeker omdat het een cadeau was voor iemand anders.
Fijne site en producten!
De website is erg overzichtelijk met handige tooling om de juiste producten te vinden voor jouw doelen. De ingrediëntenlijst is top. Ik vind de producten erg fijn in gebruik en lekker qua smaak! Bezorging is erg snel, binnen 1-2 werkdagen. Drinkflessen en sporttas zijn absolute aanraders!
Lekker en goede service
Heerlijke producten en de klantenservice werkt erg snel en netjes! Echt een aanrader!
L’expérience Trustpilot