Camilla’s Dyrecenter Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Camilla s Dyrecenter står altid klar til at hjælpe med god kvalitet og super service 🥰 Vores hunde hader negle klip m.m men Camilla gør et fantastisk stykke arbejde og får tingene gjort helt smerte... Voir plus

Dette må være Danmarks bedste dyrehandel. Vidende og venlig betjening. Altid frisk hø og græs ved smådyrenne. Ikke en alge i akkvarierne. Gode tilbud og allerbedst så besidder Camilla en fantatsisk ev... Voir plus

Fantastisk. Vælger du Camillas dyrehandel til hvadenten det gælder køb af foder eller andre fornødenhed til dine dyr vil du altid få den allerbedste rådgivning hos camilla. Hun har et hjerte der bank... Voir plus

1. Animalerie
  2. Magasin d'alimentation animale
  3. Magasin d'articles pour animaux

Informations provenant de diverses sources externes

Din foretrukne dyrehandel på nettet med alt i tilbehør til hund,kat,fisk,fugl,gnaver,krybdyr,havedam og vildtfugl. Samt venlig og kompetent rådgivning.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super oplevelser over flere år🤩

Vores hunde hader negle klip m.m men Camilla gør et fantastisk stykke arbejde og får tingene gjort helt smertefri og super hurtig ♥️
Kæmpe tak til Camilla og hendes fantastiske team 🤩

13 juin 2026

Super service ved Camilla

Camilla har altid tiden og roen ril at behandle mig og alle hendes kunder lige.
Hendes service er helt i top. Hvis hun ikke har varen hjemme er hun altid klar til at undersøge om det kan lade sig gøre at få den hjem.

2 janvier 2026

Camilla er fantastisk til at klippe…

Camilla er fantastisk til at klippe vores bomuldshund. Samtidig formår hun at gøre klipningen til et samarbejde, så det foregår på hundens præmisser. Vi giver vores bedste anbefalinger.

17 janvier 2026

Virkelig god service!

Virkelig god service! Vi bestilte en sele til vores hund, som desværre ikke passede ham. Camilla var så sød at sende en sele i en anden størrelse og vedlægge en returlabel. Kommunikationen var helt i top og Camilla har været meget hjælpsom.

9 mai 2025

Vanvittig god service!

Vanvittig god service!

Vi bestilte en hundesele, som desværre var for stor til vores hund, fordi vi havde målt forkert. Heldigvis tog Camilla den retur og sendte os en ny i rigtig størrelse. Egentlig skulle vi selv stå for at sende selen i forkert størrelse retur, men Camilla var så fantastisk at sende os et retur label, så vi ikke skulle betale for det. Sådan en god service kan man ikke sætte en finger på. Stor anbefaling fra os

3 mai 2025

Vi kommer kun hos Camilla

Vi kommer kun hos Camilla, og får ALTID den bedste service og rådgivning + vi får klippet negle på hundene hos Camilla, og hun er fantastisk til vores hunde. Alt det bedste til Camillas Dyrecenter fra Nala og Pippi ❤️❤️

17 janvier 2025

Dejlig og rar stemning

Dejlig og rar stemning. Der er altid tid til at give gode råd med på vejen. Butikken har et stort og bredt udvalg, af både foder og diverse andet til dyr.

1 août 2024

Mine hunde elsker

Mine hunde elsker , at komme i Camillas Dyrecenter , selvom de hader , at få klippet negle og ordnet hår i ørene . Camilla er aldeles kompetent og professionel i sin omgang med hunde . Selv den mest umulige køter , håndtere hun med elegance . Det er en stor butik , med noget for enhver smag når det gælder kæledyr . Gode varer , til rimelige priser . Jeg kan kun give 5 stjerner til det sted . Skøn special butik i Struer , som vi nyder meget godt af.

23 juillet 2024

Rådgivning og behandling i topklasse.

Rådgivning og behandling i topklasse.
Vi er kommet her gennem 11 år, og har kun mødt ordentlighed, punktlighed og omsorg. Camilla og hendes team er det bedste vi har gjort for os og vores kæledyr. Camilla har en enestående evne til, at få os til at føle, at vi har verdens sødeste hund. Mon ikke hun får mange til at føle sådan :-)

5 août 2024

Fantastisk hurtig og god service!

Jeg har handlet foder til vores hund mange gange på denne webshop. Der er altid hurtig levering.
Denne gang var det også hurtig levering, men desværre den forkerte type foder ift. det bestilte. Jeg skrev en mail til dem og inden for kort tid fik jeg besked om at en ny pakke med korrekt type foder var på vej med posten.
Fantastisk service - både god og hurtig!

5 avril 2024

Dårlig kundeservice

Dårlig kunde service
Fordi de solgte mig et par syge kaniner
Og idag tog vi der op for at kigge på hamstere men de ville ikke sælge mig, pg alt muligt .. og Camilla stod og skabte sig som et lille barn..

Ikke køb ting hos dem

Og Maria tror også bare hun ved alt og ejer det hele
Den eneste normal der oppe er sgu john

Vi stod der over en time for at blive afvist

20 octobre 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit