Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Houdbare melk tijd geleden verstetkt met nieuwr afsluitdop wellicht sterker maar ik heb tot heden toe weinig pakken open gekregen zonder knoeipartij. Te weinig kracht in mijn vingers?? Wellicht n a... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vifit drinkyogurt niet meer in literpakken te verkrijgen met aardbeien smaak. Zeker doordat deze snaak goed verkoopt en daarom alleen in het dure 500 ml verpakking te verkrijgen. Dit smaakt naar uitbu... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Produits laitiers
  2. Fromagerie
  3. Magasin de produits de la ferme
  4. Fabricant de produits alimentaires
  5. Fournisseur de produits alimentaires

Informations provenant de diverses sources externes

Bebidas lácteas, yogures, postres y quesos.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Vandaag een beker griekse yoghurt…

Vandaag een beker griekse yoghurt geopend en bij de eerste hap de smaak van licht bedorven.. Die smaak kwam me bekend voor van een paar weken geleden en ik herinnerde me dat dat toen ook om een Campina produkt (magere kwark) ging ... Ik waag me er niet meer aan.

14 avril 2026

Vaak vieze stukjes

Vaak vieze stukjes gevonden in de houdbare volle melk van Campina, terwijl het om een nieuw pak gaat.
Zelfs als ik van tevoren het pak schud.
Nu neem ik Milsani melk van Aldi. Dat wordt geproduceerd bij Campina in België.
Nog geen last gehad van stukjes erin, terwijl dit toch van Campina is.
Ik snap er niks meer van...

8 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Vlokken en vellen in de halfvolle lang lekker melk

Ze nemen de klant niet serieus. Ze prepareren een geautomatiseerd verhaal in elkaar die ze naar elke klant sturen. Het is een 12 pak/SET box en opvallend is dat ik vaak met hun voordeel verpakkingen dezelfde problemen ervaar. De klantenservice is heel erg bot, de klantenservice claimt een uitleg te geven die hun collega me al gemeld had, terwijl hun collega me deze informatie niet vermeld heeft. Campina claimt heel erg uitgekookt omdat ik niet gemeld heb dat de melk zuur smaakt en ruikt dat het probleem niet aan campina licht dus de klant moet blijkbaar opletten met wat je meld in de klacht wand Campina pakt je blijkbaar op woorden,het feit dat ik meermaals aangaf dat de melk klonten/vlokken/vellen heeft dat moet voldoende zijn om daaruit op te kunnen merken dat deze melk van zeer slechte kwaliteit is en het is dan vanzelfsprekend dat de melk zuur ruikt/smaakt,bovendien is er maar zeer beperkt de ruimte in het Campina online contactformulier om fatsoenlijk de klachten kenbaar te maken.Ook gaf ik meermaals aan ziek te zijn geworden en deze klantenservice draagt geen enkele verantwoordelijkheid wand ze claimen dat mijn klachten van ziek geworden zijn een natuurlijke reactie is EN NIET DODELIJK IS,hier wordt ik echt ongelooflijk kwaad om Campina. ACM CONSUWEIZER EN OMBUDSMAN worden met bewijzen en ook met contact formulier bewijzen/DUIDELIJKE SCREENSHOTS VAN U EN MIJN E-MAIL BERICHTEN MET AL UW KLANTENSERVICE MEDEWERKER NAMEN ZICHTBAAR ingeschakeld. Ook op andere review websites plaats ik klachten en waar mogelijk met bewijs. Campina eerst wilde ik zoals ik al meermaals aangaf:een vergoeding MAAR NU WIL IK HET VOLLEDIG TOTALE AANKOOP BEDRAG TERUG BETAALD KRIJGEN INCLUSIEF EEN COMPENSATIE.CAMPINA HEEL ERG ONBESCHOFT GAAT U MET KLANTEN EN KLACHTEN OM NU GAAT U MIJ LEREN KENNEN. IK HEB CAMPINA OOK UITGELEGD DAT IK CAAK GEEN KLACHTEN INGEDIEND HEBD MAAR CAMPINA IS ONDANKBAAR NU EXPOSE IS CAMPINA OVERAL WAAR MOGELIJK. DE CAMPINA KLANTENSERVICE HEEFT DE BIZARE GEWOONTE OM NA HUN REACTIE MET VOORBEDACHTE RADE DE MAIL OP NON ACTIEF TE ZETTEN DUS REACTIE RECHTSTREEKS PER E-MAIL STUREN HEEFT GEEN NUT WAND JE KRIJGT DAN GEEN REACTIE TERUG VAN CAMPINA,DUS DE KLANTEN MOETEN HET GEHELE KLACHTEN PROCES VIA HIN ONLINE CONTACT FORMULIER VOLLEDIG OPNIEUW STARTEN OM DE HELE PROCEDURE OPNIEUW TE GAAN MOETEN DOORLOPEN ONNODIG. CAMPINA U BENT EEN GROTE CHARLATAN PUR SANG U BENT EEN GROTE OPLICHTER PUR SANG. DEZE KLACHTEN VAN KLONTEN EN VELLEN ETCETERA IN DE MELK IS BIJ CAMPINA EEN VEEL VOORKOMENDE KLACHT DUS CAMPINA WEET EXACT HOE DE VORK IN DE STEEL ZIT MAAR CAMPINA HEEFT 100% LAK AAN DE CONSUMENT RECHTEN EN KLANTEN. CAMPINA U BENT EEN GROTE FRAUDEUR U MAAKT ZIG STELSELMATIG SCHULDIG AAN VOEDSEL FRAUDE,MELK BEHOORT IMMERS OOK TOT DE DAGELIJKSE AANBEVOLEN VOEDING VAN DE MENS. ONACCEPTABEL HOE CAMPINA MET KLANTEN EN KLACHTEN OM GAAT. HOUDBAARHEIDS DATUM:27-11-2025 PRODUCTIE CODE:11:33L5149E HALFVOLLE MELK . DE ZAAK/KENMERK NUMMERS VAN DE CAMPINA ONLINE CONTACT FORMULIEREN VERMELD IK NADERHAND OOK NOG IN DEZE REVIEW. CAMPINA ALS IK NAAR HET ZIEKENHUIS EN/OF HUISARTS MOET DAN PRESENTEER IK U DE REKENING EN JURIDISCHE STAPPEN GA IK DAN ONDERNEMEN TEGEN CAMPINA.LANG LEKKER EN VOL VAN SMAAK STAAT ER OP ELK PAK MELK GENOTEERD WEIZIG DAT MAAR NAAR :VOL MET KLONTEN EN VELLEN EN MET STINKENDE ZURE GEUR EN SMAAK EN BEDORVEN BIJ AANKOOP. ALLES PRAAT CAMPINA GOED DAT IS DE TWEEDE NATUUR VAN CAMPINA,HET IS BIJ EN MET CAMPINA TELKENS:ONZE MONSTERS TONEN GEEN VERDACHTE SITUATIE AAN UW KLACHTEN ZIJN ONDERDEEL VAN EEEN NATUURLIJK PROCES. DUS DE KLANT WORD DOOR CAMPINA ALS EEN GROTE LEUGENAAR UITGEMAAKT EN DAT GA IK ECHT NIET TOE LATEN . Campina praat zichzelf volledig schoon met vage reacties als dat de klachten onderdeel zijn van een natuurlijk kook proces dat Campina doorloopt. Campina doorloopt vooral een heel erg UITGEKOOKT PROCES NAAR DE KLAGENDE KLANTEN TOE. Campina u bent geen enkele ster waard. Campina blijft steeds doordrammen om telefonisch contact af te dwingen, telefonisch contact zou zogenaamd veel beter te zijn om tot oplossing te komen, onzin is dat wand campina wilt zo min mogelijk moeite doen en een e-mail schrijven is ze teveel moeite,ik heb al heel erg vaak uitgelegd dat ik geen telefonisch contact wil onderhouden omdat ik graag bewijzen opbouw en ik kan enkel ondersteunend bewijs opbouwen via digitaal contact. Niet meer me vragen om telefonisch contact. Er is maar 1 oplossing en dat is om mij te vergoeden en te compenseren. Campina claimt het te respecteren dat ik geen telefonisch contact wil maar dat is een leugen van ze wand ze drammen door om in een later stadium alsnog telefonisch contact te willen. KWA om tot oplossing te komen:HARTELIJK DANK DAT U MELD OM TOT OPLOSSING TE WILLEN KOMEN,DUS BETAAL ME ETCETERA

15 octobre 2025

Campina houdbare bevat stukjes

Campina houdbare melk vellen en brokjes. Wat een onsmakelijk iets als je een pak melk leeg schenkt er vellen en stukjes mee komen. Antwoord van Campina is, melkeiwitten die naar de bodem zakken, een natuurlijk proces. Waarom hebben andere merken dit niet? Ik geloof er geen barst van, gewoon onsmakelijk en geen tegemoetkoming. Doos van 12 liter kan zo de gootsteen in.

30 septembre 2025

Pure oplichters

Pure oplichters: in reclamespot: in "high protein zit echte Griekse yoghurt"! Pure leugen, het slechts Griekse stijl! De yoghurt heeft Griekenland nooit gezien!

11 août 2025

Buitensporige prijs

Wat een belachelijke prijs is de houdbare melk van campina geworden, laatst nog iets meer dan een euro voor betaald, nu zag ik dat ze er €1,92 voor vroegen voor 1 liter, even serieus.
Te gek voor woorden, voor mij nooit meer campina!!!

5 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet professioneel bij vragen over vacatures

Ik heb een vraag gesteld over een vacature voor het afstuderen. Hierbij vroeg ik aan de recruiter of mijn profiel een match was omdat ik zelf twijfelde. Vervolgens kreeg ik een enthousiast antwoord dat mijn profiel zeker een match is en mijn studies binnen de opdracht passen, dus als interesse heb kan solliciteren. Dus heb ik gesolliciteerd en kreeg ik tot mijn verbazing een mail van dezelfde recruiter na een paar dagen dat ik afgewezen ben en niet uitgenodigd wordt voor gesprek?! Ik was verbaasd omdat er gezegd wordt dat ik goed aansluit en dan opeens toch niet?? Dit is echt geen professionele manier van communiceren, ik heb nu moeite voor niks gedaan erg jammer.

16 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

De halfvolle en vanille yoghurt 1 liter…

De halfvolle en vanille yoghurt 1 liter pakken zijn de laatste maanden waardeloos als het gaat om de kwaliteit van de verpakking en hoe het verpakt is. Ik denk dat ik al een keer of drie heb waarbij de verpakking niet water/lucht dicht was want de yoghurt begon denk ik te schiften waardoor er een doorzichtige vloeistof vanuit de onderkant begon te lekken. Dit gebeurde overigens ook aan de bovenkant van de pak als die in de koelkast 'lag'. De yoghurt waren alle keren nog ruim voor de tht datum. Ik weet niet of de verpakking de boosdoener of dat de kwaliteit gewoonweg achterwege is waardoor de yoghurt in een bederf proces is geraakt waardoor het met alle mogelijkheid uit de verpakking probeert te ontsnappen. En ja, het betreft nieuwe aankopen die nog niet geopend waren. Ik zal eerlijk zijn, ik denk niet dat ik nog langer 1 liter yoghurt pakken van Campina ga kopen.

2 mars 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Verpakking houdbare melk

Te weinig kracht in mijn vingers??
Wellicht n andere manier te vinden om dit te openen zonder te knoeien

4 février 2025

Nog geen ster waard

Nog geen ster waard
Super dure melk en zeer slechte maak, klonten onderin en inderdaad slechte doppen.
Wij zijn net over naar melk van de Lidl. Veel betere smaak, geen klonten, goedkoper en betere doppen

23 janvier 2025

Mierzoete Campina Vanillevla & Yoghurt

AH had een leuke aanbieding:
Campina Vanillevla & Yoghurt met Rode Vruchtensaus, 3 halen 1 betalen. Maar na de eerste portie tot mij genomen te hebben begreep ik waarom deze aanbieding. Het spul is mierzoet waardoor je absoluut noch yoghurt noch vanillevla proeft. En dat in een tijd dat er veel kritiek is op te veel suikergebruik. Onze vrienden laten proeven, zelfde reactie. Dus maar klacht ingediend bij Campina met productcode er bij, want het kan natuurlijk een beperkte productiefout zijn. Maar Nee hoor, geen inhoudelijke reactie van de klantenservice, maar men zou het meenemen bij de volgende product evaluatie. Dus nooit meer Campina vla of yoghurt.

20 novembre 2024

Campina- melk met klonters

Melk met klonters voor de zoveelste keer, klacht ingediend en zelf hebben ze geen moeite gedaan om terug te reageren. Promo 1+1 was een tegenvaller. Zat te klagen bij familie daar waren er ook enkele die hetzelfde hadden meegemaakt

29 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Klotedoppen en verdunde melk...

Wat een klotedoppen op de melkpakken. En dan nog niet te spreken over de kwaliteit van de melk welke dramatisch slecht is geworden sinds begin dit jaar. Het is gewoon verdunt met water. De halfvolle melk is magere melk geworden. Het kookt als water, niet als melk. En dan maken ze reclame dat de prijs omlaag gaat. Tjah, dat kan dan wel als je alles eerst verdund. Echt smakeloos. Ik was een trouwe Campina afnemer. Sinds begin dit jaar zijn ze me kwijtgeraakt en ik kom écht niet meer terug als klant om iets te proberen van Campina! Doe kans is nu na een herkansing verkeken.

1 juillet 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus