Bestilte et par støvler og modtog dem inden for en rimelig tid. Måtte desværre returnere dem da de var for små. Har så ikke hørt fra Campz siden. De plejede ellers altid at have god service

Købte et par vandrestøvler - havde aldrig haft det mærke og ingen fysiske forretninger havde dem på lager. Samtidig var der lidt forvirring om størrelsen. Men alt var som det skulle og dejligt med en... Voir plus

I september kontakter jeg Campz, fordi jeg har en reklamation på et par støvler. De svarer, at jeg skal sende varen retur og så snart de har dem, vil jeg få refunderet pengene. 13. okt. skriver de... Voir plus

Sandalerne passede, og hvis det ikke var tilfældet, nemt og gratis returnering. Normalt vil jeg ikke købe fodtøj uden først at have prøvet. Men prisen og især returnerings policen fik mig til at tage... Voir plus

1. Magasin de matériel de camping
  2. Magasin d'équipements sportifs d'extérieur
  3. Escalade

Écrit par l'entreprise

For at opnå alt dette, tester vores hold de fleste produkter selv, for at kunne sikre en god kvalitet. Takket være vores gode og tætte samarbejde med de førende producenter inden for outdoor, kan vi desuden garantere, at vi altid vil være på forkant med udviklingen og tilbyde alle nyhederne indenfor outdoor-branchen.

3,3

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

2 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

3,3

Tous les avis

(2 040)

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Positivt overrasket

Da jeg efter mit køb læste alle de dårlige anmeldelser, troede jeg bestemt , at jeg havde spildt 1400 kr på ingenting. Dog modtog jeg min vare 3 dage efter bestilling, hjemmelevering fragtfrit, med meget fin kommunikation undervejs. De skriver selv til mig, da jeg henvender mig undervejs og udtrykker min bekymring, at de ikke er gået konkurs men er under behandling for insolvens, og der dermed er lang ventetid på returneringer. Det er grunden til at jeg ikke giver 5 stjerner, da der selvfølgelig skal oplyses om dette, når man afgiver bestilling og en usikkerhed om man får sine penge. Det er dog ikke tilfældet med min handel og jeg blev derfor tilsidst meget tilfreds med handlen, den gode pris og hurtig levering. Jeg vil dog nok afvente med at købe varer hos Campz igen, indtil der er styr på insolvens behandlingen i tilfælde af, jeg havde brug for at returnere.

15 décembre 2023

FIK MINE TING MOD FORVENTNING! YES!

Til min store lettelse, modtog jeg de varer jeg har bestilt. Og inden for en uge!

Jeg har fået 3 ud af 4 varer. Hvor af det sidste er et par sokker, som der er forsinket levering på, da det er et langdistance produkt. Hvilket de har holdt mig informeret omkring undervejs.

Jeg var ret nervøs efter at have læst alle de yderst uheldige oplevelser mange har haft og blev frustreret over at der ingen kontakt information er på hjemmesiden udover deres chat service. Men det viste sig at de faktisk er relativt hurtige til at svarer tilbage (Inden for 24 timer) og at det ikke er en bot man skriver med.

Alt i alt er det gået som smurt. Og jeg er ekstremt lettet over at jeg ikke, som frygtet, har mistet mit julegave budget på svindel.. :-)

14 décembre 2023

Lang returnering

Jeg vil bare informere om, at jeg har fået pengene retur for varer, jeg returnerede i oktober. De holdt hvad de lovede, selvom det tog sin tid.

13 décembre 2023

Har returnert goretex støvler som ikke…

Har returnert goretex støvler som ikke var vandtætte. Har fået besked om jeg vil få pengene retur, men de behandles i rekkefølge. Fik at vide de var under insolvensbehandling. Nu er det vel 1 måned siden og har forsat ikke fået penge retur:(

9 décembre 2023

Endnu en anmeldelse

Endnu en anmeldelse. Har stadig ikke fået penge tilbage på min returnerede vare😡Og den returnerede jeg d. 12 oktober og jeg har mailet flere gange til dem, men får det samme svar at de har problemer med returnering af varer og jeg bare skal tage det roligt. Men samtidig bliver de ved med at sende mail til mig, med tilbud☹️Jeg har sgu da ikke tænkt mig at handle hos så dem, så længe de behandler en på den måde🤨

3 décembre 2023

Langsom retur behandling

Jeg returnerede 2 par Sneakers d. 17/10 og har endnu ikke fået mine penge retur. Jeg har kontaktet dem via email flere gange og modtog så endelig et svar for 2 uger siden om at pengene ville komme retur indenfor få dage, men har forsat ikke modtaget mine penge.

2 décembre 2023

Manglende tilbagebetaling

13. okt. skriver de at støvlerne er modtaget.

Jeg har efter flere rykkere fortsat ikke fået mine penge.

1 décembre 2023

Jeg har ikke fået mine penge retur

Jeg har ikke fået mine penge retur, efter de har modtaget retur ordre for to måneder siden. Jeg har forsøgt at kontakte dem via mail, og modtager kun et standart svar om at de ikke kan behandle min mail i øjeblikket.

30 septembre 2023

Minus stjerner for kundeservice!!

For godt en måned siden lavede jeg en reklamation på et par Helly Hansen-støvler, som jeg havde købt i januar. Har kommunikeret med dem efterfølgende, men de har ikke reageret på mine seneste tre mails, og jeg står stadig med et par utætte vinterstøvler. Det er dybt kritisabelt.

25 octobre 2023

Tilmeldte mig nyhedsbrev og fik…

Tilmeldte mig nyhedsbrev og fik Kampagnekode tilsend, men koden hvor de lovede 70,- virker ikke, skiver at den allerede er udløbet og ikke anvendes.
Har i kommentar til købet anmodet dem om at returnere de 70,- som jeg er berettiget til, men det var ikke trukket fra beløbet, da pengene bliver trukket fra min konto.. Hertil tog det en hel måned for mine vare at komme frem, så hvis du skal bruge noget hurtig, så vil jeg ikke anbefale denne hjemmeside.

21 novembre 2023

Achtung ABZOCKE!

Achtung ABZOCKE!

Händler ist insolvent und erstattet bei Retouren das Geld nicht zurück!

Paypal ist bereits eingeschaltet.

Nie wieder!

22 novembre 2023

Ren og skær svindel

Ren og skær svindel. Har ikke modtaget de vandresko jeg har bestilt. Til gengæld er pengene blevet trukket fra min konto. Campz svarer ikke på mine henvendelser via supporten. Nu har jeg gjort indsigelse via min bank og håber at jeg kan redde mine penge ad den vej. Kan se her at flere andre er i samme situation. Prøv at gøre indsigelse via banken. Det er nok det eneste håb

15 novembre 2023

Brugte 3000 kr

Brugte 3000 kr. på deres hjemmeside 16/10.
Varen blev efter sigende afsendt, men da pakken var på sorteringscenter i Malmø blev den uden min påvirkning sendt retur til Campz, og den har de modtaget d. 25/10.
Jeg har stadig hverken fået gensendt min pakke eller hørt noget omkring penge retur.
Alma fra kundeservice har blot holdt mig hen med en hel del "Beklager" mails.
Læser nu at de er gået konkurs.! Ærgeligt, har ellers brugt dem meget... og nå ja så er der også lige de 3000 kr. som det lader til at jeg har mistet.

20 novembre 2023

CAMPZ har den 23.10.2023 begæret sig…

CAMPZ har den 23.10.2023 begæret sig konkurs.
Den 24.10.2023 ved jeg ikke at de er gået konkurs, og laver en ordre på sko, og får en ordrebekræftelse????
Har aldrig modtaget mine sko???
De er kriminelle og hæver penge på ens kort, selvom de er gået konkurs.........

23 octobre 2023

3 days delivery time?

Camps site says 3 days delivery time. My money was recieved by the company one day after my order. I didn't recieve my order after a month, and several inquiries with no possibility to talk to a real human, but only a few automatic "We will get back to you" answers both on danish and German website.
After contacting a complaint site for commerce in the EU, I finally recieved my order today...

15 novembre 2023