Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Bestilte et par støvler og modtog dem inden for en rimelig tid. Måtte desværre returnere dem da de var for små. Har så ikke hørt fra Campz siden. De plejede ellers altid at have god service

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte et par vandrestøvler - havde aldrig haft det mærke og ingen fysiske forretninger havde dem på lager. Samtidig var der lidt forvirring om størrelsen. Men alt var som det skulle og dejligt med en... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

I september kontakter jeg Campz, fordi jeg har en reklamation på et par støvler. De svarer, at jeg skal sende varen retur og så snart de har dem, vil jeg få refunderet pengene. 13. okt. skriver de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sandalerne passede, og hvis det ikke var tilfældet, nemt og gratis returnering. Normalt vil jeg ikke købe fodtøj uden først at have prøvet. Men prisen og især returnerings policen fik mig til at tage... Voir plus

3,3

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

3,3

Tous les avis

(2 040)

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Gode priser og hurtig levering

Jeg bestilte en taske d. 14. december om aftenen og d. 20. landede den på min adresse. Det tog 4 hverdage og det må siges at være inden for den lovede leveringstid.
Der var lidt rod med et par mails, hvor de først skrev at min ordre var sendt og kort tid efter modtog jeg en mail om at den kunne være forsinket 3-5 hverdage - men da jeg skrev til kundeservice fordi jeg var forvirret over de modsatrettede mails, så svarede den inden for en dag, at min levering var på vej og de beklagede forvirringen.
Jeg tænkte det var vigtigt at skrive en god anmeldelse, da jeg kan se der er mange der har dårlige oplevelser med CAMPZ - især vedr. reklamation og returnering.
Jeg var også noget skeptisk da jeg bestilte, men jeg lod tvivlen komme dem til gode.
Indtil videre har det været en god oplevelse og jeg vil gerne handle der igen.
Så håber jeg bare ikke at tasken skal returneres ;)

19 décembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Fik oplyst fri fragt i indledningen

Fik oplyst fri fragt i indledningen, men da jeg skulle godkende ordren var der pludselig lagt fragt på.
Det er ikke i orden

15 décembre 2022

Hej Ancher,

Tak for din henvendelse.
Jeg kan desværre ikke svare på, hvorfor der kom fragt på din ordre. Man skal handle for et vis beløb for at undgå fragt. Dette er ikke tilfældet, hvis der er tale om en stor vare, som en cykel.
Der kommer altid fragt på store pakker.
Hvis du mener at du ikke skulle betale fragt, vil jeg meget gerne undersøge dette, og evt. refundere dig for fragten på din ordre.
Du må meget gerne kontakte os på:

Noté 1 sur 5 étoiles

Fik aldrig den bestilte vare

Oplevede som flere andre ikke at modtage min ordre bestilt på Black Friday. Den var "blevet væk" og de "havde ikke flere" hvilket ikke er rigtig for tasken findes fint på deres hjemmeside. Jeg tvivler på at orden nogensinde er blevet sendt, har ikke fået besked om det i min PostNord App....

14 décembre 2022

Hej MiniP

Tak for din henvendelse.
Vi beklager for at din pakke er gået tabt. Det er vi meget kede af.
Hvis tasken stadig kunne ses på vores hjemmeside, stammer dette fra en opdateringfejl på vores hjemmeside desværre.

Hvis du mangler din refundering, eller har andre spørgmål, vil vi mere end gerne svare på disse. Kontakt os på:

Bestilte 2 småting på black friday

Bestilte 2 småting på black friday, og får først en bekræftigelse en uge efter hvor de har klargjort til levering. Der sker så bare ikke en skid, og ifølge postnords trackingnummer er pakken ikke sendt afsted. Skriver en besked til kundeservice og de informerer om at pakken “måske er gået tabt”, og må derefter presse dem for at få pengene retur, 2 UGER EFTER BESTILLING. Vil aldrig anbefale nogen at handle her; du ved aldrig om du nogensinde modtager dine varer, og de har slet ikke styr på noget.

11 décembre 2022

Hej Victor,

Tak for din henvendelse.

Vi beklager for at din pakke er gået tabt under leveringen. Den eneste løsning i dette tilfælde er desværre refundering, hvis vi ikke har flere af samme varer på lager.
Hvis du har flere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os igen på:

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig kvalitet i forhold til det der…

Dårlig kvalitet i forhold til det der vises på billedet på internet. Prisen var alt for høj selv efter tilsyneladende rabat versus kvaliteten når man har det på hånden.

4 décembre 2022

Hej Thang,

Tak for din henvendelse.
Vi beklager for at din ordre ikke lever op til dine forventninger. Du har altid 30 dages returret på ubrugte varer.

Hvis du har nogle spørgsmål til os, vil vi meget gerne hjælpe dig videre.
Du kan kontakte os på:

Good

It took a bit to receive the order, but that was because of danish postal service. My product was how i expected it to be👌🏼

23 novembre 2022

Forfærdelig kundeservice

Jeg bestilte alle mine julegaver hos Campz under blackweek. Jeg har desværre kun modtaget 1 ud af 5 af de produkter jeg bestilte, og har de sidste par dage ihærdigt prøvet at få kontakt til deres kundeservice uden held. I stedet for at svare har de blot sendt en anmodning om tilbagebetaling, på trods jeg har beskrevet mange gange over mail, at jeg ønsker de sender varerne. Indtil videre, en komplet uacceptabel opførsel, så nu skriver jeg her i håb om at få kontakt. Jeg er selvfølgelig villig til at lave min bedømmelse om i tilfælde af at modtage anstændig hjælp som forventet.

11 décembre 2022

Hej Frederik,

Tak for din henvendelse.
Du har modtaget en vare, da din ordre er sendt fra to forskellige varehuse.
Vi beklager for at en af dine pakker er sendt retur til os, da pakken muligvis har været skadet. I dette tilfælde bliver du refunderet for varene automatisk i vores system. Vi har derfor ikke kunne gesende dig samme pakke.
I dette tilfælde skal du oprette en ny ordre.

Hvis du mangler refundering, eller har andre spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på:

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus