Candy Lover Avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Top webshop!

Echt een top webshop! Superveel keuze aan snoep (óók halal!), ook dingen die je bijna nergens anders vind. Alles was snel binnen en goed verpakt. Communicatie was ook fijn, je krijgt snel reactie als je vragen hebt. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

1 août 2025

Fantastische service en heerlijke…

Fantastische service en heerlijke snoepjes!

Onlangs voor het eerst besteld bij candylover en ik ben super tevreden. Ik was al een tijdje opzoek naar een 100% halal candyshop en ik ben blij dat ik Candylover heb gevonden. De site was overzichtelijk, de levering was snel en alles was netjes verpakt. Top site!

28 juillet 2025

Lekkerste halal snoepjes

De snoepjes zijn hartstikke lekker.
Er is veel diversiteit in keuze dus dat maakt het leuker om te kiezen, daarnaast waren ze keurig op tijd bezorgd en vond mijn familie ze ook lekker.

4 janvier 2025

Heerlijke snoepjes

Handige website, snelle levering en lekkere snoepjes. Candy-lover heeft een ruime keuze aan snoep. Hele vriendelijke dame die keihard werkt en mensen blij maakt met halal snoepjes. Dankjewel Cheyenne, dankzij jou kunnen wij zorgeloos snoepen 😀🍬.

14 février 2025

Bestelling

Kwam erachter dat een oud klasgenoot de eigenaar is dus uiteraard had ik een bestelling gedaan. Service was echt top had het een dag later al gelijk binnen met allerlei extra lekkernijen. Daarnaast zijn de snoepjes zelf ook echt super lekker heb het ook met collega’s en vrienden gedeeld en kreeg alleen maar positieve feedback.

18 février 2025

Gewetenvrij snoepen!!!

De snoepjes zijn net zo lekker als wat er in de winkel ligt en wel halal/vegan gecontroleerd! De verpakkingen zien er erg leuk en hebben een warme uitstraling...en als je in de buurt woont, komt deze mevrouw het zelf langsbrengen. Een echte mensenvriend!

7 janvier 2025

Prijs en kwaliteitverhouding is goed

Prijs en kwaliteitverhouding is goed. Het is duidelijk dat iets halal/vegan is. De vliegtuigbox is echt een aanrader!
Ook hele leuke acties die ik regelmatig voorbij zie komen. Dit is niet de eerste x dat ik bestel! Het is een aanrader voor iedereen, veel beter dan in de supermarkt.

20 novembre 2024

Toppie

Toppie, mijn bestelling kwam lekker vlot binnen! Alles zat netjes ingepakt, zag er echt verzorgd uit. Die snoepjes waren echt smullen, zeg. En die mixen? Helemaal te gek!
Ik raad het echt aan, je gaat er geen spijt van krijgen!

18 novembre 2024