Carbón Car Perfume Avis

4,6

Het zijn prima luchtjes voor in je auto, 1 vond ik wel t beste die ik in men eigen auto zou doen

Autoparfums waar je blij van wordt, letterlijk! Elke geur roept een ander specifiek, positief gevoel bij je op. En de verpakking van de producten geven een luxe uitstraling. In de auto stappen wordt z... Voir plus

Elke keer als ik in mijn auto stap krijg ik een heerlijke aroma te ruiken van frisheid. De geur is subtiel en blijft lang hangen. Het is de car parfum voor mij!! Aanrader.

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Snelle levering en blij met het product !

Snelle levering en blij met het product!
Ook leuk hoe het verpakt is, met uitleg over geur sensaties, etc.
De geuren zijn uniek en anders dan hetgeen ik hiervoor gebruikte in de auto.

20 septembre 2021

Réponse de Carbón Car Perfume

Beste Michel, bedankt voor je review.

Top geuren

Top geuren. Eindelijk ruikt mijn auto weer is lekker

26 août 2021

Bedankt Tyler!

Beste auto geur ever

7 août 2021

Bedankt Haki!

Heerlijke autogeur

Heerlijke geur en een hele mooie verpakking. Ook leuk om kado te geven. Was ook snel geleverd. Een echte aanrader.

Bedankt Ivanda!

Geweldig product

Geweldig product! Aanrader!

Bedankt Joey!

Geweldig product

Geweldig product! Paar keer gebruikt en merkte al een verschil in mijn auto. Ook was de levering goed en snel.

Bedankt Jessica!

De inspired ruikt heerlijk😁

De inspired ruikt heerlijk😁 ik heb al aardig wat auto geurtjes gebruikt. Maar deze blijft lekker lang in de auto hangen. Volgende keer ga ik voor de relaxed😁

Bedankt Mitch!

Carbón Car Perfume ‘RELAX’ ontspant mijn autorit

Carbón Car Perfume voor het eerst gekocht, de set van 3. Ik wilde eerst weten welke geur het beste bij mij zou passen. Ze ruiken alle 3 lekker maar mijn voorkeur gaat uit naar de ‘RELAX’. Ik zit min. 2 uur per dag in de auto voor werk. Na een dag werken met patiënten kan ik zeker wel een extra rustgevend effect waarderen.

Bedankt Lisa!

Ideale autoparfum!!

Perfecte kwaliteit geurtjes, ik ben helemaal fan ROUD TO SUCCES de auto ruikt elke keer als ik instap heerlijk. Zo ongeveer de enige luchtververser voor de auto die daadwerkelijk geur verspreid gedurende langere tijd, ik gebruik deze nu 2 maanden en de geur is nog steeds aanwezig en aangenaam. Top!!

Bedankt Timothy!

Verrassend lekkere geur!

Ik heb de inspired parfum gekocht, hele fijne geur om je dag mee te beginnen in de auto, ik kom idd energieker aan op mijn werk. Volgende wordt de Road to Succes, ook benieuwd naar!

Bedankt Rupasinghe!

Auto had lekkage gehad

Auto had lekkage gehad . Maar met deze parfum ruikt het weer lekker in de auto . Echt een aanrader

Bedankt Horst!

Perfect

Dit product vind ik echt perfect!

Bedankt Dennis!

Heerlijke geuren voor in de auto

Heerlijke geuren voor in de auto, mooie luxe verpakking.
Echt een mooi product voor in de eigrn auto of om cadeau te geven.

Bedankt Tico!