Jeg kom forbi for at udbedre en parkeringsskade ifm. forsikringssag. Jess er super kompetent og superflink, han udbedrede min skade og polerede par andre ridser, som ikke var i pakken, så godt som nyt... Voir plus

L'entreprise a répondu
Konceptet "din bil bliver repareret på to timer" er genialt. Jeg afleverede bilen klokken 9:30, drak kaffe i to timer, og kørte derfra i min reparerede bil. Fantastisk. En utrolig god oplevelse. 5... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virkelig god og problemfri oplevelse. Lige fra anmeldelse til forsikring til nem booking og enkelt kommunikation før aftale. Smilende og glade mekanikere, god modtagelse, gode vente forhold og tiden b... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg fik en tid til udbedring (forsikringsskade) af ridser på forskærm mv. den lå et par uger fremme og jeg spurgte om jeg kunne komme på en afbudsliste. Det kunne jeg og fik kort efter en tid lørdag... Voir plus
Écrit par l'entreprise
🚗 Skadefri bil på 2 timer – med garanti.
Écrit par l'entreprise

- fordi godt håndværk skal kunne holde til virkeligheden.
Hos Carbucks går vi ikke på kompromis med kvalitet – og det behøver du heller ikke.
Derfor giver vi 5 års garanti på det arbejde, vi udfører på din bil.
Det betyder helt konkret:
✅ At du kan køre videre med ro i maven.
✅ At vi står ved det, vi laver – også lang tid efter du har forladt værkstedet.
✅ At skulle der mod forventning opstå et problem med den reparation, vi har udført, så tager vi ansvaret.
Vi kalder det håndværk med holdning – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til garantien.
Industrigrenen 5, 2635, Ishøj, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Jeg havde min bil forbi Carbucks i går, de var lyn hurtige og havde bilen klar på 2 timer. Medarbejderne var super dygtige og kompetente! Kæmpe anbefaling herfra!

Réponse de Carbucks - Ishøj
Har lige været I deres Ishøj værksted, super godt service! 10/10!

Réponse de Carbucks - Ishøj
Havde lavet en skade på min bil i forbindelse med parkering. Min forsikring anbefalede carbucks. først et møde hvor de så på bilen hvor efter jeg bestilte en tid. Herefter blev bilen lavet på 2 timer, men et super godt resultat

Réponse de Carbucks - Ishøj
Jeg var forbi carbucks og fik den vildeste service. Det tog blot 4 timer for en stor skade. Kaffemaskinen var også venlig. Derfor giver jeg 5 ud af 5 stjerner. Her kommer jeg igen, kæmpe anbefaling

Carbucks Ishøj.
Super fin oplevelse. 2 timer for at få rettet bule ud, via forsikringen. Kaffemaskine og gode ventefaciliteter, med et kontor til kundebrug, med 2 arbejdspladser og en dør der kunne lukkes. Det gjorde virkelig oplevelsen super effektiv. Kan anbefales.

Réponse de Carbucks - Ishøj
Hurtig ind checking og super flot arbejde. Kan varmt anbefales.

Réponse de Carbucks - Ishøj
Flot arbejde,venlig service og overholdelse af tid :)

Réponse de Carbucks - Ishøj
Jeg havde fået et par buler og skrammer på min bil efter en påkørsel. Det er blevet udbedret hurtigt og effektivt. Der er intet at se og personalet er venligt og imødekommende

Réponse de Carbucks - Ishøj
God service og mega søde folk der fik udbedret en parkerings skade, på lidt under 2 timer! Kørte der fra super tilfreds! Kan varmt anbefales!

Réponse de Carbucks - Ishøj
Hurtigt arbejde, perfekt arbejde, jeg kan varmt anbefale Carbucks.
En særlig tak til Jan for at gøre denne oplevelse, til en i særklasse 👍👍👍

Réponse de Carbucks - Ishøj
Fantastisk koncept og super service af Ole i Ishøj afdelingen. En mindre skade i lakken blev udbedret på under 2 timer og resultatet? du kan slet ikke se at der har været en skade.

Réponse de Carbucks - Ishøj
Ganske enkelt fremragende service. Imødekommende personale, skønne ventefaciliteter med mulighed for at arbejde, og ikke mindst flot resultat. Bilen ser ser helt ny ud trods stor bule og ridse. Klar anbefaling.

Réponse de Carbucks - Ishøj
Fantastisk oplevelse hos Carbox i Ishøj!
Jeg har fået en særdeles god behandling, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Fra første kontakt blev jeg mødt af utrolig venligt, professionelt og engageret personale, som virkelig tog sig tid til at hjælpe mig.
De har lavet et helt fantastisk stykke arbejde på min bil, og resultatet overgik mine forventninger. Man kan tydeligt mærke, at de går op i kvalitet, detaljer og kundetilfredshed, det er service i topklasse!
Jeg er virkelig glad og taknemmelig for deres indsats og kan på det varmeste anbefale Carbox til alle, der ønsker ærlig rådgivning, god service og et perfekt resultat. Tusind tak for en super god oplevelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Réponse de Carbucks - Ishøj
Jeg fik i går lavet en mindre parkeringsskade hos carbucks Ishøj.
En lille bule og nogle ridser på bagskærm der skulle lakeres. Fra jeg stod på parkeringspladsen til bilen var fikset, tog lige under 2 timer. Imponerende resultat og super service.

Réponse de Carbucks - Ishøj
Fantastisk og hurtigt, flot udført !!
Super service minded og imødekommende

Réponse de Carbucks - Ishøj
Super god og hurtig arbejde, meget flot resultat. Professionel og venlig betjening

Réponse de Carbucks - Ishøj
Fantastisk oplevelse. De løser opgaven til perfektion. Jan var super flink. Kan klart anbefales.

Réponse de Carbucks - Ishøj
hold nu kæft nogle flinke mennesker.
jeg har fået lavet en skade på min bag kofangere. den lavede de så flot igen. som ny. det er ikke sidste gang jeg kommer der ind.. tjaaa jeg tænkt på om jeg skulle køre ind i en lygtepæl.. undervejs hjem.. bare for at komme ind til dem igen.. og så har de verdens bedste kakako.