Carconnect.dk ApS

Uærlig forhandler der ikke holder sine løfter og udføre et MEGET DÅRLIGT stykke arbejde. Jeg har købt min Opel Corsa D ved carconnect. Ved handlen blev der lavet handelsbetingelser der lød på at sæ... Voir plus

Har netop købt en nyere Passat tdi stationcar ved CarConnect. Prisen var god bilen ligeså, og jeg fik en super betjening. Synsmanden havde lavet en graverende fejl i forbindelse med udfyldelse af sy... Voir plus

Vi har oplevet en fin betjening ved selve købet, men står desværre her 2 måneder efter køb af Q4 etron med en bil der skal have skiftet alle 4 dæk (ca. 10.000,- DKK), og har desværre også oplevet andr... Voir plus

Kan klart anbefale CarConnect, købte min første bil hos dem. De har både et stort udvalg af biler til nye bilister og mere erfarne bilister. Mega hjælpsomme, tålmodig og søde arbejder. Personalet sørg... Voir plus

Les gens ont aussi consulté

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super køb jeg har gjort mig

Super køb jeg har gjort mig, tiltrods for jeg har købt en ældre bil fra 99. Der har ikke været det mindste har haft bilen et halvt års tid nu.

Derudover har jeg sendt flere derhen der skulle have solgt deres bil, det er gået hurtigt med annonceringen og salget.

Kan stærkt anbefale carconnect

31 mai 2017

Tilfreds!

Købte en Peugeot 206 og fik super behandling og service. Kan kun anbefales og her skal jeg handle igen.

29 mai 2017

Uærlig forhandler der ikke holder sine …

Jeg har købt min Opel Corsa D ved carconnect. Ved handlen blev der lavet handelsbetingelser der lød på at sælger skulle udrette nogle skader og stenslag samt udføre en service på bilen.
INTET af det er udført tilfredsstillende, trods adskillige besøg efter handlen er fortaget.
Jeg fraråder alle at handle ved dette firma.

11 avril 2017

Fusker med stort F.

Fusker med stort F. Sørger for at køre en handel igennem via sms/opkald. Og får så fremmede til at levere en bil fyldt med fejl. Hold jer væk fra Carconnect.dk

4 avril 2017

Utroværdig annoncering... !

Vi handlede, for en måneds tid siden, bil hos carconnect.dk i Herning.
Vi havde fundet og forelsket os i en Opel Corsa på deres hjemmeside, som stod til at være nysynet, uden anmærkninger, med fuld servicehistorie og en servicebog der var up-to-date med stempler og det hele, samt at bilen var blevet professionelt topklargjort.
Vi tog, af ovenstående grunde, til Herning og kiggede på bilen, var lidt betænkelige ved forbremserne, som så en smule slidte ud - men blev lovet at der, i hvert fald, var 70% tilbage. Derudover så bilen ganske godt ud, manglede dog en antenne (som ville blive bestilt med det samme, og sendt til os, hvis vi endte med at købe bilen).
Vi endte med at købe bilen, trods manglende stempler i servicebogen (disse blev lovet indhentet fra det servicerende værksted på Sjælland).
Herefter begyndte det dog hurtigt at gå ned af bakke.

Vi valgte at køre bilen ind til et autoriseret Opel værksted i Ringkøbing, hvor vi fik lavet en brugtvogns-test/undersøgelse - dette efter at vi havde skiftet en forlygte-pære - og konstateret at der hverken var olie eller vand/kølervæske på (hvilket selvfølgelig burde være tjekket inden køb, men som ikke blev det - grundet manglende erfaring indenfor køb af bil).
Opel endte op med en liste over ting der skulle laves på bilen. Ting som, efter deres mening, ikke burde være at finde på en bil med en sådan beskrivelse - som denne havde haft i annoncen.
Dette var sig bl.a. alle bevægelige dele på bilen der skulle smøres, et blinklys der skulle skiftes (selve blinklyset, ikke pæren), to pakdåser der skulle skiftes, et mellemrør ved udstødningen der skulle skiftes, FORBREMSERNE der skulle skiftes, samt dét at der var en kutter-agtig lyd når bilen blev startet - som der skulle kigges nærmere på.

Bilen blev herefter kørt til Herning, tilbage til carconnect.dk, som lovede at udbedre disse fejl og mangler, dog med den forklaring at reklamationen herpå ville bortfalde, da vi havde haft en professionel tredjepart inde over - hvilket hverken FDM eller Opel i Ringkøbing nogensinde havde hørt om da vi snakkede med dem om det, idet dét vi havde fået lavet var en undersøgelse og ikke en reparation af nogen som helst art.
Efter to uger blev bilen, fra carconnect.dk, erklæret klar til afhentning - med påsat antenne.
Vi kørte så igen til Herning, for at hente bilen, denne gang med blandede følelser, da den - i carconnect.dk's varetægt - havde været på to forskellige værksteder, som begge havde måttet opgive at fjerne den kutter-agtige lyd - hvoraf det ene (Opel i Herning) efter sigende skulle have udtalt at dette var normalt for bilen's model og årgang (dette havde Opel i Ringkøbing dog aldrig, hverken hørt om eller oplevet).
Op til flere gange blev vi orienteret om at de udbedrende reparationer der var blevet lavet, havde givet en regning på over 7.000 og at bilen nu var i tip-top stand (den stand den var annonceret til og burde have været i, inden købet).
Service-stemplerne var dog stadig ikke i hus, hvilket gik os en smule på - med henblik på et fremtidigt videresalg o.s.v.
Vi blev derfor bedt om at tage beslutningen om, om vi ville have bilen med - uden stempler og uden nogen som helst form for kompensation for denne mangel, eller om dette var nok til at vi ville lade handlen gå tilbage.
Det hele endte med den sidstnævnte løsning, da vi, ganske simpelt, hverken følte os ordentligt behandlede, trygge ved eller havde tillid til et videre samarbejde. Handlen gik derfor tilbage, vi fik det fulde beløb refunderet - og gik derfra så glade og tilfredse, som det var muligt (men dog, helt sikkert, uden henblik på at vende tilbage dertil).

20 mars 2017

Håndtering af reklamationer

Har handlet med Carconnet, hvor sælgeren virkede behagelig og imødkommende og valgt derfor købe en bil.

Sælgeren fra CarConnect og jeg som køber gik desværre forbi hinanden i forbindelse med en mulig reklamation efter købets indgåelse.

Carconnects sælger skal dog have stor ros for at være løsningsørinteret og tage initiativt til at skabe en fornuftig løsning for begge parter.

10 mars 2017