Uærlig forhandler der ikke holder sine løfter og udføre et MEGET DÅRLIGT stykke arbejde. Jeg har købt min Opel Corsa D ved carconnect. Ved handlen blev der lavet handelsbetingelser der lød på at sæ... Voir plus
Carconnect.dk ApS
Har netop købt en nyere Passat tdi stationcar ved CarConnect. Prisen var god bilen ligeså, og jeg fik en super betjening. Synsmanden havde lavet en graverende fejl i forbindelse med udfyldelse af sy... Voir plus
Vi har oplevet en fin betjening ved selve købet, men står desværre her 2 måneder efter køb af Q4 etron med en bil der skal have skiftet alle 4 dæk (ca. 10.000,- DKK), og har desværre også oplevet andr... Voir plus
Kan klart anbefale CarConnect, købte min første bil hos dem. De har både et stort udvalg af biler til nye bilister og mere erfarne bilister. Mega hjælpsomme, tålmodig og søde arbejder. Personalet sørg... Voir plus
- Concessionnaire automobile
- aussi dans
- Atelier de réparation automobile
- Concessionnaire de véhicules à moteur
- Marché automobile
- Vendeur de voitures d'occasion
Écrit par l'entreprise
formidler salg af køretøjer.
7400, Herning, Danemark
- carconnect.dk
Les gens ont aussi consulté
Meget skuffende
OK pris på bil og de leverede også en fin service, op til et vis punkt.
Det var som om man skulle hele tiden være over detaljerne, for ellers var det bare som beset. Hvad der slet ikke stemmer overens med hvad de skriver på deres facebook, eller hjemmeside.
Det endte også med, efter afsluttet handel, at jeg fandt ud af bagbremserne var så nedslidte de kørte mod skiven, så måtte få nye bremser OG skive på.
-Ikke noget CarConnect var interesseret i at give noget til, selvom de egentlig solgte mig en bil uden bremser.
Døren i førersiden var heller ikke monteret korrekt efter maleren havde den, så den siger et hult 'klonk' når jeg lukker den.
- Heller ikke noget CarConnect var interesseret i at hjælpe med, medmindre jeg tog min tidligere anmeldelse ned.!
Fandt også ud af, i forbindelse med montering af træk, havde de ikke samlet bagkofangeren ordentlig.. det resulterede i bagklappen var svær at lukke, og at der nu er slået maling af den.. flot.!
Men det værste var, at jeg en måned efter handlen, opdager de IKKE har omregistret den bil jeg byttede med, så jeg stadig stod som ejer og betaler af forsikring og vægtafgift.. De var endda allerede begyndt at leje den ud.!
Det er ikke bare dårlig stil, det er uærligt!
God service og sælger!
Havde en god oplevelse med at købe ny bil og de fik den gamle i bytte, da de havde glemt at omregistrere/afmelde min den gamle. Betale de differencen! Kan kun anbefale carconnect 👍🏼
Fantastisk behandling vedr bil køb
Fantastisk behandling vedr. købt af bil.
Smilende og positiv personale der altid står klar når man kommer👍👍👍👍 kan virkelig kun anbefales
Super god betjening :)
En rigtig god og positiv oplevelse at handle bil hos carconnect :)
Far og søn fik sig en bil hver på samme dag ;)
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service, hvor de tager hensyn til ens behov.
De er flinke og snakke med og handle…
De er flinke og snakke med og handle med det får de tommel op for :-)
Fik købt mig en fin volvo til en fin …
Fik købt mig en fin volvo til en fin pris, hurtig lille handel.
Pakket ind som en overraskelse 💪
Jeg vil anbefale carconnect pga. Den rigtige gode tone og hurtige betjening.
Jeg stod og manglede en bil til konen, som hjemkomst gave. Den skulle både være økonomisk og fin at se på.
Der gik ikke længe efter første møde, så stod den klar, pakket ind med sløjfe og vin i bilen.
Jeg vil anbefale enhver til at besøge ham og hans team.
Tak for handlen
Vh. Kaare
Topprofessionel
Blev tilbudt kr. 52000 af en forhandler på min 3 årig gammel vw UP!, hvilket jeg synes var i den lave ende, så jeg tog den med ud til CarConnect, som solgte den til kr. 67700 - som også var en god markedspris for køber. God service, god kommunikation, og alt var helt i top. Kan klart anbefale at arbejde sammen med dem.
Super god service
Kan klart anbefale carconnect, hvis man skal købe eller sælge en bil.
God service og flinke folk altid klar …
God service og flinke folk altid klar til at hjælpe
Kundevenlig og vejledende
Kundevenlig og vejledende. Gode priser. Her handler jeg igen.
God handel af nyere bil
Har købt en 4 årig bil af en sympatisk og tillidsvækkende sælger. Der var nogle småting ved bilen der gjorde, at vi ikke ønskede at medtage den på stedet - dette blev lavet på værkstedets regning og vi fik én af de efterfølgende dage bilen leveret - dog skred leveringstidspunktet noget i forhold til aftalen - men det er også det eneste negative jeg umiddelbart har at nævne om den handel.
En glad Toyota ejer
Jeg købte min Toyota Yaris fra CarConnect som jeg er yderst tilfreds med. Jeg fik hjælp til forsikring og finansiering.
God og hjælpsom
Jeg har nu lavet 2 handler med CarConnect.dk indenfor relativ kort tid og begge gange har det været en suværen oplevelse. Stedet er reelt og man kan forvente at få god og ærlig vejledning til at træffe det rigtige valg til ens behov. Man får hvad man betaler for og priserne er særligt i fokus. Her handler jeg klart igen, som de fleste af mine bekendte også kommer til i fremtiden. 5 stjerner herfra!
God service og hjælpsom sælger
Jeg købte en Ford Focus, som jeg er meget glad for. Sælgeren Basir var venlig, imødekommende og tog sig tid til at hjælpe, til trods for at der var mange kunder i butikken og han var alene.
Dækkene på bilen var temmeligt slidte og vi fik derfor lavet en aftale om at få et par nyere dæk på forhandlerens regning. I den forbindelse også en stor ros til mekanikeren Daniel (der arbejder på værkstedet samme sted), som viste sig meget uvildig i sagen og derfor kunne give mig medhold i, at der skulle nye dæk på - yderst kompetent mekaniker.
Basir er altså en hård forhandlingspartner, så man skal være vedholdende, men det lykkedes til sidst at få et afslag i prisen. Det hastede lidt med at få en ny bil og han var meget hjælpsom til at få det hele til at lykkes: Bilen fik nyere dæk næste dag, blev nysynet og endda leveret på Vestfyn - uden ekstra beregning. Forsikring og omregistrering blev klaret for mig uden problemer.
Jeg var ikke en hel let kunde, og havde mange opklaringsspørgsmål, men Basir var tålmodig og fik det hele til at lykkes hurtigt, hvilket var nødvendigt. Så alt i alt en god oplevelse - tak for en god handel!
Fantastisk sted at handle, samt. fantastisk god service
Virkelig flink og imødekommende sælger. Meget hjælpsomme og yder en god service. Jeg har selv købt en BMW 330, via carconnect hvilket jeg er glad for :)
Rigtig fin bil til prisen
Rigtig fin bil til prisen! Ingen problemer med at få bilen klargjort hurtigt (3 dage). Lånebil blev stillet til rådighed da bilen skulle synes. Kan klart anbefales!