Den gode oplevelse : at blive taget seriøs , da pakken ikke kom, som forventet. At Rikke vedblev at søge efter pakken. og det lykkedes at finde den og jeg fik den .... Voir plus

Mod tager en flaske hvor det hele var rendt ud tager kontakt med jer sender billeder og i lovede at i ville sende mig en ny. Det er aldrig sket trods adskillige henvendelser Kan IKKE anbefale dette f... Voir plus

Jeg havde undersøgt mange ting ang. produktet forud for, at jeg besluttede mig for at købe det, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med det. Jeg vasker også hvidt med sæbebærene. Tilsætter natriu... Voir plus

L'entreprise a répondu

Købte for første gang deres produkter for mere end et år siden og har lige måtte bestille for anden gang nu her da jeg var løbet tør for både sæbebær og dufte olier..😌👏🏼 Elsker deres produkter o... Voir plus

1. Fournisseur de produits de nettoyage

Écrit par l'entreprise

Care by Nature er naturlige og skånsomme produkter til din tøjvask og husholdning, som passer på miljø og mennesker. Vores sæbebær er et 100% naturligt og allergivenligt vaskemiddel uden tilsætningsstoffer. Du finder både vores produkter på vores hjemmeside carebynature.dk eller i mange af de danske supermarkeder over hele landet.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

190 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,3

Tous les avis

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mangelfuld levering og intet svar fra kundeservice

Jeg bestilte i februar (2024) på Carebynature.dk to flasker eddike og tre flasker med vaskeduft. Jeg modtog kun en eddike og to af vaskeduftene var tomme, fordi gummiet for enden af pipetten var gået i stykker. Jeg har skrevet fire gange til Care By Nature for at få en ny levering. Jeg har INTET hørt fra dem. (Ja jeg har tjekket spamfilter) Ikke engang en standard mail om at vi har modtaget din mail. Der er ikke noget tilgængeligt telefonnummer på firmaet! En ting er, at produkter kan gå i stykker under transport, og at der mangler et produkt, men noget helt andet er IKKE at svare sine kunder. Hvor er det dumt! Jeg fraråder derfor alle at handle på carebynature.dk. Der findes andre og sikkert bedre vaskedufte - fx fra naturalliving.dk som jeg har tænkt mig at prøve næste gang.

23 février 2024

Ikke modtaget alle bestilte vare!!!

Købte 2 sæt af deres dufttrio og modtog kun det ene. Har skrevet til dem, men her en uge efter, har jeg stadig ikke hørt noget fra dem........det er ikke god kundeservice i mine øjne!!!!
Håber snart at høre fra dem så jeg kan få hvad jeg har betalt for!

3 mars 2024

Jeg fik bestilte og betalte en…

Jeg bestilte og betalte en vaskeduft. Ved ankomst vat flasken itu og al indholdet løbet ud. Efterfølgende har jeg skrevet til Care by Nature, men intet svar fået. Jeg kan ikke finde et telefonnummer at ringe til. Har sjældent oplever mage til humbug!

21 février 2024

Jeg har flere gange prøvet at skrive…

Jeg har flere gange prøvet at skrive til jer - for jeg mangler varer i min levering. Mailadressen på jeres hjemmeside virker åbenbart ikke. Sjovt nok får jeg intet svar!
Reklamationer skal rettes dertil hvor man har købt varen - ja tak, men når man bestiller på hjemmesiden er det vel jer selv???
Det tænker jeg godt I kan gøre en my bedre

28 janvier 2024

Elendig service

Mangelfuld levering, men det fulde beløb er trukket på min konto. Care by Nature svarer ikke tilbage på mine henvendelser. Hold jer fra at handle på deres webshop.

31 janvier 2024

Dele af bestilling ikke modtaget

Jeg bestilte flere varer, en af varerne var en startpakke med sæbebær og pletfjerner. Sæbebær manglede. Jeg skrev straks til firma, hørte intet. Rykkede for svar efter 1,5 uge, har stadig ikke hørt noget..

14 janvier 2024

Intet svar

Jeg fik halvdelen af min bestilling, men har betalt for det hele.
Har skrevet 2 mails til dem men intet hørt.

29 janvier 2024

Produkt ikke modtaget!

Produkt ikke modtaget!
Jeg bestilte 2 pakker trio dufte, men modtog kun 2 dufte og ingen med citrus. Der er ingen forklaring eller besked - pengene er trukket på min konto!

Jeg er blevet bedt om at anmelde et produkt jeg ikke har modtaget.

Jeg har sendt mails til kundeservice både søndag den xx/11 og onsdag den 29/11 men ingen er vendt retur!

Æv! Jeg har ellers handlet der før uden problemer, og været glad ved produkterne. En bekendt har lige købt samme produkt og modtaget alle dufte!

23 novembre 2023

Ingen reaktion?…

Jeg købte nogle vaske dufte med citrus duft. Ikke lang tid efter begyndte gummitoppen på dropperen at smelte på begge flasker. Jeg har gentagende gange sendt både billeder og skrevet men intet sker. De kan ikke engang finde ud af at svare. Det er ikke sådan man driver en forretning og jeg kommer desværre aldrig til at købe der igen.

1 septembre 2023