Köpte två reläkabelsatser men fick bara en. Kontaktade kundservice, skickade bilder och förklarade allt. Fick inget svar direkt, men senare mejlade de och sa att de skulle kolla på det och inte hö... Voir plus

Ljuger om att deras lastnät skulle vara tryggt för hunden. Gå inte på detta, räknas som osäkrad last och ger minst 1500 kr i böter. Går ej lägga in länk av någon anledning och hittar inget artikelnum... Voir plus

Min inledande beställning av en USB-laddare blev inte korrekt, men vad gjorde väl det när Carlevel har Linus bakom spakarna? Jag tror aldrig jag mött en mer serviceminded person vid näthandel (banker... Voir plus

3,3

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

28 avis

A répondu à 28 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

En av tre saker jag beställde fanns…

En av tre saker jag beställde fanns inte i förpackningen när jag öppnade. Kartongen var hel så det var högst oklart vad som hänt. Efter ett mail fick jag snabbt svar och en ersättare skickades till mig helt gratis. Fantastisk service och föredömligt kundbemötande, tack!

29 novembre 2024

Réponse de Carlevel

Tack för att du tog dig tid att skriva en så fin recension! Vi beklagar verkligen att allt inte fanns med från början, men är glada att vi kunde lösa det snabbt. Att du uppskattar vår service och bemötande betyder mycket för oss.

Stort tack själv – och varmt välkommen åter!

Snabb leverans av produkten

Snabb leverans av produkten, teknisk support med otroligt snabb återkoppling. Precis vad man önskar när man köper teknikprodukter.

21 novembre 2024

Réponse de Carlevel

Tack för din fina recension! Vi är verkligen glada att höra att både leveransen och vår support levde upp till dina förväntningar – särskilt när det gäller teknikprodukter där snabb återkoppling kan vara extra viktig.

Stort tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka!

Carlevel

Snabb och positv feedback på mitt…

Snabb och positv feedback på mitt problem, samt en riktigt bra kund tjänst överlag.

6 novembre 2024

Réponse de Carlevel

Stort tack för din fina feedback! Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med både hanteringen av ditt ärende och vår kundtjänst generellt. Det är precis så vi vill att det ska fungera.

Varmt välkommen tillbaka!

Carlevel

Bra kvalité och pris på produkter

Bra kvalité och pris på produkter. Rekommenderar.

20 juillet 2024

Réponse de Carlevel

Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både kvaliteten och priset på våra produkter – och att du vill rekommendera oss vidare.

Varmt välkommen tillbaka!

Carlevel

Härliga produkter och bra service som…

Härliga produkter och bra service som svarar och hjälper snabbt vid frågor.

12 septembre 2024

Réponse de Carlevel

Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd med både våra produkter och den service vi erbjuder. Snabb och hjälpsam support är något vi alltid strävar efter.

Varmt välkommen åter!

Falsk CE-märkning

Deras CE-märkning är vilseledande och felaktig. Deras står för China Export och följer inte EU:s lagkrav på elektriska produkter.
CE = Cina Export, C E = EU

26 septembre 2024