Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Afleverede min bil til CarmaWash mandag morgen. En meget beskidt bil pga mindre børn, hvilket betyder alt fra banan og chokolade samt tyggegummi på sæder mv. 2 timer senere fik jeg en næsten ny og... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde Ahmed til at komme forbi vores firma adresse på Islands Brygge, og til trods for han var lidt forsinket fortjener CarmaWash 5 stjerner. Han beklagede forsinkelsen, og nåede stadig af aflev.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super oplevelse. Får ellers steamet og renset bil andet steds, men overvejer nu om ikke Carmawash er min nye Go-to steamwasher. Det var en rigtig fed oplevelse at kunne aflevere en møgbeskidt vogn o... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Véhicules & transport

Informations provenant de diverses sources externes

CarmaWash tilbyder steamvask (dampvask) af biler samt rengøring af høj kvalitet. Vi stræber altid efter at give en oplevelser over forventninger og at vores kunder altid er tilfredse. Vi giver alle vores kunder et gratis helbredstjek af bilen for at sikre at alle køre rundt i en sikker/tryg bil - det mener vi er god karma!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Uden tvivl den bedste bilvask jeg har…

Uden tvivl den bedste bilvask jeg har nogensinde prøvet. Adil har været mere end grundig med jobbet og jeg har kunnet mærke, hvor meget han gør op i at bilen bliver afleveret så tæt på"perfekt" som muligt. Jeg vil klart anbefale Carmawash og kommer selv sagtens igen.

8 décembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

CarmaWash er stolte over deres arbejde og med god grund !

Jeg kom med en møgbeskidt bil - både udvendig & indvendig ...
Efter 1 time og 15 minutter var den som ny - utroligt flot gjort ren og dampvasket til topkarakter ! Det føles skønt at CarmaWash går så højt op i at få din bil gjort i orden . Seriøse folk og priserne nok de bedste i Nordsjælland/Hovedstaden; måske i hele landet .
Anbefales på det kraftigste .

14 avril 2021

Ren luksus

Bilen hentet og bragt fra arbejdet. Fantastisk resultat hvor udgangspunktet var en meget beskidt bil. Meget rimelig pris.

5 janvier 2021

Fantastisk service

Fantastisk service! Min bil var meget beskidt og trængte til en virkelig grundig bilvask, og det hjalp Carmawash med på blot 1,5 time! Arbejdet er udført super godt og er alle pengene værd! (De tager ikke nogle ekstra gebyrer som man hører om andre steder). Det var så nemt og overskueligt. Vil anbefale dette sted til alle!

5 décembre 2020

Parterapi for dig og din bil

Parterapi for dig og din bil

Jeg har svært ved at sætte ord på min oplevelse hos Carmawash.dk, men jeg skal gøre et forsøg:
Det unge, smilende personale bød mig velkommen med læskedrik og en blød stol, der var placeret med over 2 meters mellemrum fra den næste stol. Carmawash.dk har tænkt hyggen ind, selvom Corona dikterer vi holder afstand. Allerede fra start kunne man mærke personalets ambition og dybfølte kærlighed for deres håndværk; at få dig til at blive nyforelsket i din bil.

Min bil har aldrig været så ren, og jeg følte mig inddraget og hørt igennem hele min oplevelse hos carmawash.dk, hvorfor jeg kun kan anbefale dem til alle jeg møder. CarmaWash.dk er som en parterapeut for dig og din bil; du kommer til at huske hvorfor du forelskede dig i den til at starte med. 5 kæmpe stjerner herfra!

Sune

11 avril 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Super oplevelse. Virkelig flot arbejde.

Det var en rigtig fed oplevelse at kunne aflevere en møgbeskidt vogn og få noget der mindede om en ny bil tilbage og oven i købet på en langfredag midt i Corona tiden. -
Flot arbejde, ikke et eneste minus 👌

Helt klart anbefalelsesværdigt

Super flinke folk og bedre service får man ikke. Jeg har brugt CarmaWash op til flere gange og ville heller ikke bruge andre når bilen trænger til en vask. Helt klart anbefalelsesværdigt!

SUPER SERVICE!!

SUPER SERVICE!!! Min bil kom møg beskidt og forlod vasken som en ny bil. Kan varmt anbefales til alle med en bil der trænger til en kærlig hånd. Tusind tak til CARMAWASH

Noté 5 sur 5 étoiles

God service. Virkelig flot arbejde.
Jeg havde et barn der havde kastet op i min bil. Efter den havde været forbi carmawash.dk så var der ikke mere bræk lugt.

28 octobre 2019

Perfekt service

Meget grundig rengøring, selv handskerummet skinner som nyt ;-) Høflig og professionel betjening af CarmaWash, bedste anbefaling herfra

11 mars 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde akut behov for hjælp til…

Jeg havde akut behov for hjælp til rengøring af min bil da et andet firma havde brændt mig af. Carmawash reagerede lynhurtigt og jeg fik en tid en halv time efter. Bilen blev super flot og jeg vil helt sikkert benytte dem en anden gang.

5 mars 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

This was my first time here

This was my first time here. Had an exterior detailing - wash, clay & wax. They did a fantastic job! They even cleaned the headlights. I couldn't believe how clear they became. They look like new. Even though I didn't have them do the interior, they vacuumed the inside and cleaned the windows anyways. I am very happy. I will be return customer and will be bringing our 2 other vehicles here as well.

4 mars 2019

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus