CARTER Luksusowe WakacjeAvis

TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Biuro Carter cenię przede wszystkim za wyjątkowy wybór hoteli. Za każdym razem trafiam do miejsc o najwyższym standardzie, gdzie mogę cieszyć się ciszą, spokojem i doskonałą obsługą. Jeśli ktoś marzy... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Serdecznie dziękujemy Pani Gabrysi z Firmy Carter za zorganizowanie naszych wakacji w Szwajcarii. Świetnie wybrane hotele, a w nich pokoje z pięknymi widokami , dodatkowo bardzo sprawne transfery poz... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo dziękuję firmie CARTER za przygotowanie naszej wyprawy do Namibii i RPA. Na długo pozostanie w naszej pamięci nie tylko ze względu na przyrodę , zwierzęta oraz dobrą kuchnię ale przede wszystk... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

CARTER Luxury Travel is the leading Tour Operator in Poland, specilised in tailor made holidays since 2003. Luxury vacation, amazing itineraries to exotic places and top end best service you can find. Are you dreaming about private islands or dream ski chalets? We can provide you with selected villas and you can trust our experienced agents.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Wspaniała współpraca

Wspaniale współpracuje mi się z tym biurem. Szczególne podziękowania dla Pana Oskara, który zawsze wyszukuje nam rewelacyjne destynacje i hotele. Dopilnowuje wyjazd w każdym szczególe. Wsłuchuje się w potrzeby nasze jako klientów spełnia marzenia wyjazdowe. Korzystamy z tego biura regularnie.

16 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Długo szukałam swojego ulubionego biura…

Długo szukałam swojego ulubionego biura podróży i w końcu znalazłam. CARTER to jest to ! Zawsze profesjonalna i pomocna obsługa oraz najpiękniejsze hotele świata z doskonałą obsługą i pysznymi posiłkami. Byłam z CARTER w Czarnogórze, Maroku, Dubaju i Omanie. Jak do tej pory szczególnie urzekł mnie hotel One&Only Portonovi w Czarnogórze oraz Mandarin Oriental w Marrakeszu.
Bogata oferta biura powoduje, że stałam się ich wierną klientką, a w tym roku wybieram się z CARTER na Jawę i Bali.
Wspaniałe biuro, gorąco polecam.

29 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

To będzie długa współpraca z Carter

Ostatnio miałam przyjemność podróżować z biurem podróży Carter na Mauritius i jestem zachwycona ich usługami. Od początku do końca wszystko było zorganizowane z najwyższą starannością i profesjonalizmem.
Każdy aspekt naszej podróży był perfekcyjnie dopracowany. Już na etapie planowania wycieczki mogliśmy liczyć na pełne wsparcie i doradztwo ze strony Pana Maksymiliana. Był on nie tylko niezwykle kompetentny, ale także cierpliwy i uprzejmy, odpowiadając na wszystkie nasze pytania i rozwiewając wszelkie wątpliwości.
Transfery, zakwaterowanie, wycieczki i inne atrakcje na miejscu były zorganizowane bez zarzutu. Hotel, który nam zaproponowano, spełnił wszystkie nasze oczekiwania, co pozwoliło nam w pełni cieszyć się urokami Mauritiusa.
Szczególnie doceniam ich elastyczność i gotowość do dostosowania się do naszych indywidualnych potrzeb i oczekiwań. Wszystko przebiegło zgodnie z planem, a każda ewentualna zmiana była szybko i sprawnie realizowana.
Nie mogę znaleźć żadnych minusów współpracy z biurem Carter. To był prawdziwy pokaz profesjonalizmu i troski o klienta na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam Carter każdemu kto marzy o niezapomnianych wakacjach na Mauritiusie. Dziękujemy za wspaniałą podróż!

30 avril 2024

Profesjonalizm i wygoda

W pełni mogę polecić biuro. Wyjazd był cudowny.
Sama organizacja była szybka i wygodna. Oferta była przedstawiona błyskawicznie i dobrana pod moje wymagania. Wyjazd był do Japonii. Strona internetowa również jest bardzo czytelna. Na pewno skorzystam z Państwa usług ponownie :) już mam parę ofert na oku.

14 janvier 2024

Fantastyczne biuro Carter

Fantastyczne biuro Carter - organizujące niezapomniane wyprawy! Regularnie korzystam z przyjaciółkami z wyjazdów organizowanych w trybie objazdowym, co umożliwia zwiedzanie najciekawszych miejsc. Byłyśmy zarówno w marokańskich górach Atlasu, nad oceanem jak i luksusowym kampingu w sercu pustyni. Zaproponowane hotele są niepowtarzalne, wyjątkowe, klimatyczne, a co najważniejsze z lokalnym klimatem oraz świetną, tradycyjną kuchnią. Dobrze przygotowany program uwzglednił w niewiarygodnie krótkim czasie bo zaledwie w 5 dni, skorzystanie z różnorodnych atrakcji, basenów, kąpieli w oceanie, masaży, wypraw w góry, kameralnych kolacji w wyjątkowej oprawie, a nawet zaskakujących niespodzianek urodzinowych co na zawsze zapadnie w mojej pamięci, w sercu i za co serdecznie dziękuję! Życzymy dalszych sukcesów i czekamy niecierpliwie na kolejne wyprawy! :)

31 octobre 2022
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus