Jeg har længe ønsket mig Pip Studio sengetøj - og nu havde Casadecor udsalg, og det kunne jeg ikke stå for. Jeg fik de flotteste sæt sengetøj - og leveringen skete allerede dagen efter. Fantastisk! Tu... Voir plus

Casadecor leverede en fantastisk service. De kontaktede mig da de ikke havde den vare på lager, jeg havde bestilt, og den var hurtigt hjemme. Da jeg var bortrejst arrangerede de at ændre leverance dat... Voir plus

Købte gæstehåndklæder af rigtig god kvalitet til en god pris. Meget tilfreds. Blev afsendt samme dag. Handler gerne her igen

1. Magasin de literie

Écrit par l'entreprise

CasaDecor.dk er en virksomhed, som startede i 2005 og er førende inden for søde barselgaver, super legetøj til de mindste i familien og kvalitets dyner og hovedpuder til hele familien. Hos Casadecor.dk er vi en lille familie, som sætter en ære i at finde sjove og anderledes produkter fra hele verden. Altid med fokus på gode rene produkter. Casadecor.dk bestræber sig altid på at finde de bedste materialer og produkter uden tilsætningsstoffer. Hos Casadecor.dk fører vi et stort program i dyner, som er fremstillet økologisk uden brug at skadelige tilsætningsstoffer. Alle vores dyner har f.eks DINN Certificering, som betyder at alle dun til vores dyner og hovedpuder stammer fra fugle som er slagtet inden plukning og har haft det godt.Sengetøjet stammer fra internationale brands som Marc o Polo, PIP Studio, Essenza og Esprit, alt sammen i samklang med tidens mode inden for boliginteriør. Vi har hættehåndklæder, bløde plaider og legetøj til de små rollinger, som findes i et rigt udvalg og som lever op til vores kvalitetkrav. Især vores legetøj fra Kids Concept og Teddykompaniet er utrolig populær ved de helt små. Som alle andre børnefamilier, har vi også en stærk holdning til priser og unødig omkostninger. Derfor har vi fravalgt E-mærkeordningen, som koster en stor sum årlig og som kun bliver pålagt varens priser. Vi har stillet os det spørgsmål, hvorfor skulle vi pludselig begynde at give dårligere service og til ugunst for os selv og forbrugere, blot fordi der er kommet en ny ordning? Nej vel! Der er selvfølgelig helt klart at forbrugeren stilles sikkert i handlen på nettet, men vælger man danske leverandøre er man alligevel sikret inden for lovgivningen og de 14 dages returret, og uden tilfredse kunder, kunne vi ikke eksisterer i så mange år.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

171 avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Ikke som på billedet

Min mor har længe ønsket sig en ny pung, også fandt jeg en meget sød detaljeret pung hos casadecor. Den så overhovedet ikke ud i virkeligheden som på billedet, pungen på billedet var lys med “guld knapper” pæne detaljer og flotte farver men i virkeligheden var “guldet” helt sort farverne var mørke og slet ikke som på billedet. Jeg valgte alt skrive til dem for at få svar på hvorfor og om det evt var en fejl, i stedet blev jeg bare mødt med et flabet svar hvor de skrev “ Ja sådan er det desværre med billeder og forventninger, men det gode er at du selv bare sender den retur igen til os“ det er meget meget uprofessionelt og slet ikke såden man håndtere den situation, jeg fik ikke hvad jeg skulle ha og er yderst utilfreds. Det gode er pakken kom dagen efter jeg bestilte det.

14 avril 2026
Logo de Casadecor

Réponse de Casadecor

Kære Alma,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er kede af at din oplevelse ikke har svaret overens med din forventning. Du er altid berettiget returnering af et produkt. Vi håber dog at se dig igen en anden gang, hvor vi forhåbentlig bedre kan hjælpe dig.
Med venlig hilsen,
casadecor.dk

Godt og hurtigt

Fin beskrivelse af produkt på hjemmesiden. Produktet stemmer helt overens med beskrivelsen. Fornuftig pris og super hurtig levering

6 mars 2026

Stort vareudvalg af god kvalitet

Stort vareudvalg af god kvalitet (jeg var på jagt efter en badekåbe) med klar angivelse af materiale og vaskeangivelse. Aktuelt var der generøse tilbud på op til 55% rabat. Kunne måske godt ønske mig størrelsesguides, dem måtte jeg finde andre steder. Jeg bestilte den mandag aften, og onsdag var den klar til afhentning.

26 janvier 2026