I to år har jeg ikke modtaget min cashback én eneste gang. Selvom jeg har været på ferie og købt en masse aktiviteter på GYG hjemmefra der har cashback tilknyttet, og shoppet meget online.
Cashback App is unreliable. I have money in my wallet, but every attempt to buy a gift card fails with a "no signal" error. I tried using mobile data, Wi-Fi, and both combined — same result every... Voir plus
Svindelfirma. Når man handler med de tilmeldte kreditkort sker der intet - har købt PC-udstyr for over 20.000 - ingen cashback - Køb af benzin - Ingen cashback. Køb af dæk i marts - cashback - men... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ideen er god - Men virker elendigt! Flere steder giver IKKE automatisk cashback! Utroligt mange butikker/restauranter er forsvundet de sidste par år. Derudover koster det et gebyr på 200kr per år, at... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Med cashbackAPP får du automatisk penge tilbage, når du handler med dit normale betalingskort hos mere end 1.500 tilmeldte restauranter, butikker og webshops. Det betyder, at hver gang du f.eks. køber bagværk, bestiller måltidskasser eller spiser i en lang række af landets bedste restauranter, får du en procentdel af dit køb tilbage i cashback. Du kan udbetale din cashback-saldo direkte til din NemKonto, når du har optjent min. 200 kr. Der modregnes 20 kr. i administrationsgebyr.
Kristianiagade 1, 2100, København Ø, Danemark
- 70 60 57 66
- support@cashbackapp.com
- cashbackapp.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
I to år har jeg ikke modtaget min…
Unusable App and Ineffective Support
I tried using mobile data, Wi-Fi, and both combined — same result every time.
I contacted customer service at least three times. Their only response was that the issue “will be resolved," but nothing has been fixed.
My money is still stuck in the app.
Poor functionality and useless support. Not recommended.
Jeg blev logget ud af min cashbackapp…
Jeg blev logget ud af min cashbackapp og kan ikke få lov at logge ind eller lave min kode om ☹️
Lidt en no brainer
Lidt en no brainer, dem der ikke gør det, går glip af penge på kontoen.
Hvordan kommer jeg ind og ser min…
Hvordan kommer jeg ind og ser min konto?
Den gamle app dur åbenbart ikke mere??
Presser den op på en 2'er, men...
Sniger mig op på en 2'er, men primært pga af konceptet. Tanken om at det er mit/mine kreditkort der udløser bonus ift medlemskort/app til hver enkelt sted og tiltider endda aktivering af tilbud, er fantastisk.
Men den holder bare ikke hele vejen...det er specifikke butikker, ikke en hel kæde fx. Og så skal man dældytme være obs på at man får sine cadhbacks og de går kun 60 dg tilbage, ellers er det bare ærgerligt.
Har dog fået for mere en 2 mdr nu, skal jeg være fair at sige - men har mistet adskillige øvrige måneder. Med en fast abonnementsordning hos en af deres samarbejdspartnere, så burde det ikke kræve den store eksamen at fixe det issue.
Det appellerer ikke til mere samarbejde.
Hurtigt og nemt
Jeg har nu bedt om st få udbetalt mit overskud og fik hurtigt et svar fra dem.
Det hele virker nemt og pålideligt.

Réponse de cashbackAPP
Jeg har bedt om udbetaling af det…
Jeg har bedt om udbetaling af det opsamlede beløb minus kr 20 i gebyr. Det sker forhåbentligt i løbet af nogle dage. Der kom promte en mail med oplysning herom. Så langt så godt.

Réponse de cashbackAPP
Stor kundeforståelse, support og service
Stor kundeforståelse, og ønske om at hjælpe kunden i hver henseende, og dette har jeg oplevet GANG PÅ GANG, så mange tak Cashback.

Réponse de cashbackAPP
Jeg er simpelthen så glad for cashback
Jeg er simpelthen så glad for cashback. Jeg blev medlem, da de indgik et samarbejde med tryg og har allerede fået en del penge tilbage for hver gang jeg shopper. Jeg får månedligt penge tilbage fra mit abonnement og så har jeg bestilt hotelophold på 4-stjernede hoteller til nærmest ingen penge, da man kan få vild god cashback tilbage. Anbefaler det til alle

Spilder min tid
Spilder min tid! En virksomhed jeg følger er lige blevet partner hos dem og lavede en reklame for det, så jeg ville da lige tjekke dem ud, da det lød super let at komme i gang, HA!
Efter download af appen og jeg kom igennem deres slideshow til hvordan man bruger en app kom jeg over på deres registreringsside, og så er jeg ikke nået længere.
Det viser sig nemlig at for at kunne tilmelde sig deres service skal man have en tilmeldningskode fra en af deres partnere… ja, der røg så en potentiel kunde, og de har scoret sig endnu en gang dårlig omtale. Både her, men helt klart også i den virkelige verden skulle appen komme på tale.

Dankort (uden visa) virker ikke
Venter på, at de for Dankort (uden visa) til og virke.
Har et Dankort koblet til vores budgetkonto til at betale telefonregninger mm., hvor man kan betale med kort.
Her mobil hos Eesy så burde kunne få 10% - men kun hvis man bruger et Visa/Dankort.
Iflg. kundeservice er der ikke nogen tidshorisont for, hvornår det kommer til og virke...

Super app, som har givet over 300 kr i cashback
Super app, som har givet over 300 kr i cashback i løbet af de sidste par måneder. Nye fede partnere har været med til, at man nemt kan optjene hurtig cashback!

Virker overhovedet ikke!
Virker overhovedet ikke!
Ingen af mine køb ved samarbejdende partnere på diverse datoer har udløst cashback med tilmeldt betalingskort.

Super god app
Super god app, der gør det nemt og lige til at bestille et hotel. Klart en app, jeg kan anbefale til mine kollegaer.
Manglende udbetaling til NemKonto
Fik en mail om udbetaling - modtog aldrig betaling!

Réponse de cashbackAPP
Virkeligt god og intuitiv app
Virkeligt god og intuitiv app-oplevelse. Specielt google Maps-funktionen gjorde det let for mig at finde besparelser i mit nærområde.
Har ingen problemer med at optjene cashback, uanset om jeg bruger mit fysiske kort eller apple pay de gange jeg ikke lige har pungen med!
20 kr for at få udbetalt :D hahaahaha
Dejligt nemt😃