I to år har jeg ikke modtaget min cashback én eneste gang. Selvom jeg har været på ferie og købt en masse aktiviteter på GYG hjemmefra der har cashback tilknyttet, og shoppet meget online.
Cashback App is unreliable. I have money in my wallet, but every attempt to buy a gift card fails with a "no signal" error. I tried using mobile data, Wi-Fi, and both combined — same result every... Voir plus
Svindelfirma. Når man handler med de tilmeldte kreditkort sker der intet - har købt PC-udstyr for over 20.000 - ingen cashback - Køb af benzin - Ingen cashback. Køb af dæk i marts - cashback - men... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ideen er god - Men virker elendigt! Flere steder giver IKKE automatisk cashback! Utroligt mange butikker/restauranter er forsvundet de sidste par år. Derudover koster det et gebyr på 200kr per år, at... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Med cashbackAPP får du automatisk penge tilbage, når du handler med dit normale betalingskort hos mere end 1.500 tilmeldte restauranter, butikker og webshops. Det betyder, at hver gang du f.eks. køber bagværk, bestiller måltidskasser eller spiser i en lang række af landets bedste restauranter, får du en procentdel af dit køb tilbage i cashback. Du kan udbetale din cashback-saldo direkte til din NemKonto, når du har optjent min. 200 kr. Der modregnes 20 kr. i administrationsgebyr.
Kristianiagade 1, 2100, København Ø, Danemark
- 70 60 57 66
- support@cashbackapp.com
- cashbackapp.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fyr Mathias
Jeg har måtte rette i min anmeldelse, da sagen er blevet mere kompliceret. Jeg holder dog fast i at Mathias stadig er et svin og intet hold har i sine udtalelser. Hold jer langt væk fra dette svindler sted - hele min sag vurderes til at jeg truer, hvilket på intet tidspunkt har været tilfældet. Da jeg kan se at mange ikke har fået udbetalt deres penge - og i andre lande, så er Cashapp slet ikke det værd at bruge. Mathias kommer med mange modsigende forklaringer, når der bliver spurgt om noget, og beklager blot at der bliver misforstået noget - misforståelser madammen selv laver og opdigter at der skulle komme trusler imod Mathias og dennes kolleger, hvilket har kostet en lukning af min konto der, hvilket jeg forinden havde bedt om, men ikke kunne lade sig gøre. Hvor er det ærgerligt at det skal være så stort et problem at kunne løse tingene ordentligt

Réponse de cashbackAPP
Jeg forsøger at finde en…
Jeg forsøger at finde en tilmeldingskode, hvilket er helt umuligt.
Kan derfor ikke bruge app’en

Blev automatisk medlem gennem Tryg
Blev automatisk medlem gennem Tryg - og glædeligt overrasket da penge begyndt at tikke ind på min konto :-)
Kan KUN anbefale CashBackApp !!

Réponse de cashbackAPP
Passer ikke på din data.
Hvis du synes det er super, at informationer omkring dine transaktioner muligvis kan være tilgængelig for andre personer, så er det her produktet for dig.
På mine kontobevægelser har jeg haft adgang til en eller flere personers transaktioner. Det kunne selvfølgelig være en fordel, da opsparingen selvfølgelig bliver større, hvis altså ikke den eller de andre personer selv fik udbetalt hele opsparingen.
Datasikkerhed virker IKKE som en prioritet her.

Réponse de cashbackAPP
Godt sted at få cashback.
Et godt sted at få cashback af sit køb. Kan stærk anbefale, at til slutte sit/sine kreditkort til cashbackAPP.

God kundekontakt
Yes update
Efter en snak med kundeservice kan jeg kun anbefale CashbackApp og så er det i gang med at spare penge

Réponse de cashbackAPP
Har brugt app i flere år
Update!!
Løsning fundet, og køb er opdateret efter henvendelse.
Så “Oplevelse” ændret 😊
——————————/—————————
Har brugt app i flere år, og har også fået udbetalt.
Men siden sidste år har den ikke registreret køb ved Hungry og andre steder, og intet er sket siden oktober, trods kort er anvendt de “sædvanlige” steder.
De meddelte, at det nye skulle blive bedre. Vil nu sige, at det blot er blevet dårligere! 😖

Réponse de cashbackAPP
Hvorfor får jeg mails fra jer har ikke…
Hvorfor får jeg mails fra jer har ikke tilmeldt mig stop jeres mails eller i bliver politi anmeldt

Réponse de cashbackAPP
Jeg havde nogle vanskeligheder med at…
Jeg havde nogle vanskeligheder med at logge ind, men det klarede Kasper (og lidt Christian, men kun lidt) fluks. 5 stjerner herfra
Brug ikke tid på dette produkt
Helt igennem ikke i orden
Har skrevet flere gange og sendt kvitteringer ind på køb hvor der ikke er gået rabat ind.
De lovede at rette men intet er sket.
Ap kommer med at ny kommer i løbet af et par uger og det har stået på i et par måneder.
Personligt gider jeg ikke bruge tid på så dårligt og uprofessionelt produkt.
Der findes andet der bare fungerer
Mogens
Tak for Mathias tålmodighed
Tak for Mathias tålmodighed, det var en drøj omgang at komme på. Men til sidst lykkes det.
God og kvik respons fra support
God og kvik respons fra support. Jeg kunne ikke logge på min konto, så jeg skrev til support og Mathias hjalp efter ganske kort tid TAK for det

Réponse de cashbackAPP
Kan ikke logge på og når man nulstiller…
Kan ikke logge på og når man nulstiller sit password og opretter et nyt efter deres anvisninger, ja så bliver den bare ved at skrive FEJL.. CashbackAPP er intet værd og spild af tid..

Helt igennem genialt.
Nogle diskuterer skattetryk og rabatkuponer i Netto, andre laver et system der bare spiller så man får op mod 50% tilbage af det man køber for!
Ligger sig lunt i svinget til en førsteplads på listen over guds gave til mennesket.

Réponse de cashbackAPP
Min bruger er pludselig væk
Min bruger er pludselig væk, kan ikke starte aop og kan ikke komme ind via hjemmesiden. Den kender mig ikke og jeg havde penge på kontoen...

Konto er åbenbart forsvundet
Konto er åbenbart forsvundet, og support svarer ikke...egentlig ret ringe

Réponse de cashbackAPP
Troede ikke at jeg nogensinde ville…
Troede ikke at jeg nogensinde ville kunne få noget ud af denne app, som min egen kommune (Egedal) promoverede. Men nu er der pludselig penge jeg kan få udbetalt, siger de. MEN, knappen med udbetal viser konstant fejl 3003, når man har indtastet sit kontonr. Hos cashbackAPP siger de at det er en fejl som deres IT-afd. er ved at se på, men det har altså taget dem mere end 10 dage uden at det er kommet til at virke. Når de skal bruge så meget tid på det, er det selvfølgelig ikke sært at de skal have 20 kr for at udbetale. Gad vide om jeg nogensinde får de penge…

Virker overhovedet ikke
Virker overhovedet ikke. Har tilmeldt et visa kort, men der bliver ikke vist nogen transaktioner i app'en efter køb. Sikke noget fusk.

Snyd og bedrag!
Snyd og bedrag!
Kan ikke aktivere udbetalingsknappen i app’en har forsøgt at kontakte Cashback via mail - den kommer retur og kan ikke afleveres. Forsøger man at ringe, får man at vide at nummeret ikke eksisterer!
Hold dig langt væk fra Cashback - du får ikke noget id af det!