Cashbackmedvisa.dk Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Fint man får cashback med sit visa kort. Men der er for steder i Jylland omkring Kolding, især restauranter. Jeg handler helst ikke på nettet, så der er ikke mange fysiske butikker i området... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Cashback med Visa fint. Hvis man ikke ofte logger ind i appen virker det som om man skal starte forfra med at bruge den bjver gang. Sprogbrug til at får sig verificeret er som om man er et nyt medlem... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtige til at udbetale den Cashback man har optjent. Trist at de ikke løbende fortæller om de aftaler der ikke er der mere. Når man “forventer” Cashback fra ex. HelloFresh, Halifax osv.

Noté 5 sur 5 étoiles

Superfin oplevelse. Havde ikke fået registreret mit nye visakort, hvilket jeg troede skete automatisk. Skrev til support og fik hurtigt respons om at det kort jeg brugte ikke var registret, men at j... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de remise en espèces

Écrit par l'entreprise

Tilmeld dig Cashback i partnerskab med Visa, så får du automatisk penge tilbage, når du handler hos mere end 1.500 butikker og webshops i Danmark samt på hotelbookinger i hele verden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 86 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

136 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er nemt at spare nogle penge

Det er nemt at spare nogle penge, så what not to like 😊

26 juin 2026

Hej Karsten

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du nemt kunne spare nogle penge.
Tak fordi du bruger programmet!

Upåklagelig kundeservice.

Upåklagelig kundeservice når tingene "knirker" ude i forretningerne. Generelt velfungerende ordning.

Hej Morten

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Vi arbejder hver dag på at sikre, at ordningen fungerer så godt som muligt, og din feedback betyder meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Rigtig god og mega hurtig levering

Rigtig god og mega hurtig levering

Hej Berit

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er en smart ordning men mest af al…

Det er en smart ordning men mest af al mega hurtig kundeservice under en time var der svar

25 juin 2026

Hej Hanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det glæder os virkelig at høre, at du er glad for vores løsning, og især at du oplevede en hurtig kundeservice. Vi bestræber os altid på at svare så hurtigt som muligt, så det er dejligt at høre, at det gjorde en forskel.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Superfin oplevelse

Superfin oplevelse.
Havde ikke fået registreret mit nye visakort, hvilket jeg troede skete automatisk. Skrev til support og fik hurtigt respons om at det kort jeg brugte ikke var registret, men at jeg kunne registrere det på deres hjemmeside. Det gjorde jeg så og vupti så registrerede Caroline det tidligere køb. Virkelig suveræn service. Tak Caroline.

24 juin 2026

Hej Finn

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse, og at sagen blev løst hurtigt. Vi sætter stor pris på din feedback – det betyder meget for os.

Jeg takker for de rosende ord! Meget pænt af dig.

God kundeservice

God kundeservice, og gratis penge kan man ikke klage over.

24 juin 2026

Hej !

Det er vi rigtig glade for at høre. Dejligt, at du får glæde af de ekstra penge – det er netop det, cashback skal give.

Vi håber, du fortsat får gode oplevelser med programmet.

Det fungerer bare

Det fungerer bare! Nemt at optjene og nem udbetaling. Man skal ikke finde medlemskort eller andet frem i butikken, bare betale med kortet.

23 juin 2026

Hej Torben

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os meget at høre, at du oplever det som både nemt at optjene og få udbetalt. Vi arbejder netop på at gøre det så enkelt som muligt!

Tak fordi du er med, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hurtig hjælp fra kundeservice

Hurtig hjælp på mail fra deres kundeservice, hvor jeg havde problemer med udbetaling af Cashback. Fik en hurtig og nem forklaring af hvad jeg manglede at gøre og hvordan jeg skulle gøre det. Har kun oplevet et par små problemer før i tiden omkring et nedbrud, så mit køb af gavekort ikke gik igennem. Det blev også håndteret fint dengang, så alt i alt god service.

23 juin 2026

Hej Viktoria

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du fik hurtig hjælp fra vores kundeservice, og at vejledningen omkring din cashback-udbetaling var nem at følge. Vi sætter stor pris på, at du også fremhæver din tidligere oplevelse med gavekortskøbet, og at vi dengang fik løst situationen tilfredsstillende.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi arbejder løbende på at gøre vores service endnu bedre, og din feedback betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde brug for hjælp i kundeservice

Havde brug for hjælp i kundeservice. Der var både hurtigt svar og fornem service.

Réponse de Cashbackmedvisa.dk

Hej Mia, Tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede både hurtig respons og god service fra vores kundeservice.
Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne hjælpe dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.

Dejlig men lidt opsparing

Dejlig men lidt opsparing

19 juin 2026

Réponse de Cashbackmedvisa.dk

Hej Anne-Lise, Tak for din anmeldelse.

Det er vi glade for at hørre. Det er dejligt, at cashback kan blive til en lille ekstra opsparing undervejs.

Vi håber, du fortsat får glæde af programmet.

Virker bare

14 juin 2026

Hej Brian,

Det glæder os at høre, at det bare virker – det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores brugere !

Tak for at være en del af Cashback i partnerskab med Visa og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Fungerer fint

Fungerer fint, selvom der kan være en svipser, men så kontakter jeg bare Cash Back kundeservice og så løses problemet, men meget fin service.
Mvh
Ole

18 juin 2026

Hej Ole,

Mange tak for din anmeldelse og for at du benytter vores program. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med servicen, og at du føler dig godt hjulpet videre, hvis du skulle opleve problemer undervejs.

Skulle der opstå en svipser, står vores kundeservice naturligvis klar til at hjælpe, så vi hurtigt kan finde en løsning.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Som at vinde i lotto,

Som at vinde i lotto,

13 juin 2026

Hej Morten

Tak for din anmeldelse ! 😊
Vi er glade for, at oplevelsen levede op til forventningerne.

Hvis det føltes som at vinde i lotto, har vi ramt plet.
Dejligt at høre !!

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode oplevelse med appen og nemt at…

Gode oplevelse med appen og nemt at betjene - bliver inspireret med nye opdaterede tiltag og selvfølgelig med gode rabatter.
Jeg kan varmt anbefale den.
Vh.Doris Hemmingsen

22 mai 2026

Hej Doris

Det er vi rigtig glade for at høre. Det er netop de små overraskelser i hverdagen, vi gerne vil skabe – især på steder, man ikke forventer giver cashback.

Dejligt, at det også bliver til en lille opsparing undervejs.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bliver overrasket hver gang

Jeg bliver overrasket hver gang, over hvor meget jeg optjener på Cash Back. Det er på handler jeg slet ikke har tænkt ville være med i ordningen.
God lille opsparing, tak.

17 mai 2026

Hej Shamir,

Dejligt, at det også bliver til en lille opsparing undervejs.

Noté 5 sur 5 étoiles

Man kan ikke andet end elske Cashback…

Man kan ikke andet end elske Cashback det koster ikke noget at blive medlem og man får penge retur når man handler ved dem der samarbejder med dem og det uden det koster noget det er bare en win win for en. Og hvem siger nej til at få penge retur når man har handlet.

Kan kun varmt anbefale at melde sig ind

4 mai 2026

Hej Bente,

Det er vi virkelig glade for at høre. Det er netop tanken – at det skal være nemt, gratis og give lidt ekstra tilbage, når man handler.

Tusind tak for din anbefaling!

Fungerer godt

Fungerer godt, dejligt med lidt ekstra penge

3 mai 2026

Hej Tine,

Vi håber, du fortsat får gode oplevelser med programmet.

Noté 4 sur 5 étoiles

Det er rimeligt nemt når man har prøvet…

Det er rimeligt nemt når man har prøvet det et par gange det er lidt rodet med at man nogen steder skal bruge link og eller købe gavekort på jeres hjemmeside for så at indløse det i den respektive butik men når det er sagt er jeg bare vild med at man kan bruge penge man har brugt en gang før en gang til savner bare at det gik helt automatisk når man bruger sit tilknyttet kort

2 mai 2026

Hej Tom,

Det er vi rigtig glade for at høre – og tak for din feedback

Vi forsøger hele tiden at gøre oplevelsen så gnidningsfri som muligt. Da det er vores samarbejdspartnere, der tilbyder cashback, vil der i nogle tilfælde være særlige betingelser for at kunne optjene. Disse vil altid fremgå af den enkelte partners profil, så man ved, hvad der gælder.

Vi forstår godt ønsket om, at så meget som muligt fungerer automatisk. Vi arbejder løbende på at gøre oplevelsen så enkel som muligt.

Noté 3 sur 5 étoiles

Godt koncept

Godt koncept og ind / udbetalingen kører gnidningsfrit. Konceptet er dog svagt i de byer, som ikke lige er blandt Danmarks største.

29 avril 2026

Hej Brian,

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både konceptet og ind-/udbetalingerne.

Vi forstår samtidig godt din pointe omkring udvalg uden for de største byer. Det er noget, vi løbende arbejder på at udvide, så flere medlemmer kan få glæde af cashback – uanset hvor i landet de bor. Vi har for nu mere end 2000 samarbejdspartnere, hvor af mere end 700 er webshops, hvor det er underordnet hvor i landet du befinder dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har kun haft positive oplevelser

Jeg har kun haft positive oplevelser. Min bonus går ind få dage efter købet. Dejligt.

20 avril 2026

Hej Bettina,

Det er vi rigtig glade for at høre. Det er netop sådan, det skal fungere – hurtigt og nemt.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus