Cashbackmedvisa.dk Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Cashback med Visa fint. Hvis man ikke ofte logger ind i appen virker det som om man skal starte forfra med at bruge den bjver gang. Sprogbrug til at får sig verificeret er som om man er et nyt medlem... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Fint man får cashback med sit visa kort. Men der er for steder i Jylland omkring Kolding, især restauranter. Jeg handler helst ikke på nettet, så der er ikke mange fysiske butikker i området... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtige til at udbetale den Cashback man har optjent. Trist at de ikke løbende fortæller om de aftaler der ikke er der mere. Når man “forventer” Cashback fra ex. HelloFresh, Halifax osv.

Noté 5 sur 5 étoiles

Superfin oplevelse. Havde ikke fået registreret mit nye visakort, hvilket jeg troede skete automatisk. Skrev til support og fik hurtigt respons om at det kort jeg brugte ikke var registret, men at j... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de remise en espèces

Écrit par l'entreprise

Tilmeld dig Cashback i partnerskab med Visa, så får du automatisk penge tilbage, når du handler hos mere end 1.500 butikker og webshops i Danmark samt på hotelbookinger i hele verden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

136 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det fungerer bare godt

Det fungerer bare godt. Håber der kommer endnu flere forretninger med 😎👍

15 mars 2026

Réponse de Cashbackmedvisa.dk

Hej Martin, tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at det fungerer godt for dig. Vi arbejder løbende på at få endnu flere forretninger med – og der kommer nye til hver uge. Har du ønsker til nye samarbejdspartnere, tager vi altid imod forslag på Support@cashbackmedvisa.dk.

Noté 4 sur 5 étoiles

Er indtil det modsatte er bevist fuld…

Er indtil det modsatte er bevist fuld tilfreds

12 mars 2026

Réponse de Cashbackmedvisa.dk

Hej Ole, tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du indtil videre er tilfreds – og vi gør vores bedste for, at det også fortsætter sådan fremover.

Hvad koster det????

Hold nu op - Hvor tog det lang tid, at finde ud af, at det var GRATIS, at tilmelde sig...Cashback?

Min SparNord Bank skrev intet om det

Her kommer det jeg ledte efter:

Det koster ikke noget at tilmelde sig og bruge Cashback i partnerskab med Visa.
Der er ingen oprettelsesgebyrer, og du modtager din cashback helt automatisk, når du betaler med dine tilmeldte Visa-kort og Visa/Dankort hos vores partnere.
Det er også gratis at få udbetalt din optjente cashback til din valgfrie bankkonto, men det kræver, at din Cashback-saldo overstiger 100 kr.

12 mars 2026

Réponse de Cashbackmedvisa.dk

Hej, tak for din anmeldelse!

Det er helt korrekt – det er gratis at tilmelde sig og bruge Cashback i partnerskab med Visa. Du optjener automatisk cashback, når du betaler med dit tilmeldte Visa-kort hos vores partnere, og det er også gratis at få pengene udbetalt til din bankkonto (når saldoen overstiger 100 kr.).

Du har også en god pointe i, at vi godt kan blive bedre til at gøre opmærksom på, at det er gratis at blive medlem – tak for den feedback.

Anbefales

Nemt. Bare tilmeld og alt kører automatisk
Anbefales

9 mars 2026

Réponse de Cashbackmedvisa.dk

Hej Steen, tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du oplever det som nemt – det er netop idéen, at man bare tilmelder sit kort, og så kører det automatisk. Tak for din anbefaling!

Fantastisk system

Jeg oplever at systemet virker som det skal, at der er webshops, der til tider er langsomme til at betale ens cashback beløb kan man ikke klandre cashback.
Fantastisk system

4 mars 2026

Réponse de Cashbackmedvisa.dk

Hej Asbjørn, tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du synes, systemet fungerer som det skal. Det er korrekt, at E-shops kan være lidt langsomme til at udbetale cashback, men det er uden for vores kontrol. Vi er glade for, at du oplever Cashback i partnerskab med Visa som et fantastisk system!

Noté 3 sur 5 étoiles

Lidt ærgeligt at det kun er visakort

Lidt ærgeligt at det kun er visakort, da min bank ikke vil give mig et visakort .Jeg har mastercard og dankort.

26 février 2026

Réponse de Cashbackmedvisa.dk

Hej Mette, tak for din anmeldelse. Jeg forstår godt, at det kan være ærgerligt, hvis din bank ikke udsteder Visa-kort. Programmet er udviklet i samarbejde med Visa, og derfor er det desværre kun Visa-kort, der kan tilmeldes på nuværende tidspunkt.

Super nemt og virker

Jeg havde tilmeldt mit kort da jeg så jeg kunne få rabat et sted jeg alligevel skulle shoppe. Det forløb fint og en anden gang blev jeg positiv overrasket idet jeg slet ikke vidste restauranten var tilmeldt og fik 15% tilbage! Det er skønt at det hele automatisk og ikke som andre steder hvor et køb er betinget af brug af bestemt link, app eller lign.
Jeg er glad og fortæller glædeligt til andre om den.

19 février 2026

Réponse de Cashbackmedvisa.dk

Hej Caroline, tak for din fantastiske anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du har haft så gode oplevelser – både når du har planlagt et køb, og når cashback kom som en positiv overraskelse. Det er netop meningen, at alt skal ske automatisk og uden besvær. Tak fordi du deler det videre!

Noté 1 sur 5 étoiles

Fup og fidus

Selvom en forretning står på listen, beregnes der ikke et beløb. Efter angivelse af et køb fungerer slet ikke. Appen fejler hver gang man forsøger at efterangive et køb.
Fup og fidus 👎

22 février 2026

Réponse de Cashbackmedvisa.dk

Hej Lene, tak for at dele din tanker. Jeg er nysgerring på hvad der gør det til fup og fidus? Jeg kan da se du har optjent en saldo samt udbetalt den.

Vi beklager hvis du har fundet noget der ikke fungerer efter hensigten. Det vil vi meget gerne afhjælpe, desværre kan jeg ikke se vi har været i dialog på noget tidspunkt.

Du kan altid kontakte os på Support@cashbackmedvisa.dk eller ringe til os på 53508110 Mandag til fredag: kl. 10.00 til 12.00 og kl. 12.30 til 15.00. Vi sidder klar til at hjælpe.

Virker som det skal

Virker som det skal

17 février 2026

Réponse de Cashbackmedvisa.dk

Hej Preben, tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at appen fungerer, som den skal – det er præcis det, vi gerne vil sikre for alle vores brugere.

Ideen er egentlig fin

Ideen er egentlig fin, men 1%? 😅 Helt ærligt….!

19 février 2026

Réponse de Cashbackmedvisa.dk

Hej Fadwa, tak for din anmeldelse! Jeg forstår godt, at 1% kan føles lidt beskedent – det er fx satsen hos Shell og Go On. Blandt vores øvrige partnere varierer satserne dog fra 1% helt op til 40%, så der er mange muligheder for at få lidt ekstra tilbage på dine køb. Husk på Cashbackmedvisa.dk er gratis.

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept- man skal blot tilmelde kortet og så kommer der bonus, uden man skal gøre yderligere.

17 février 2026

Réponse de Cashbackmedvisa.dk

Hej Helle, tak for din anmeldelse! 😊 Hvor er det skønt at høre, at du synes godt om konceptet – ja, det er netop idéen, at bonus kommer helt automatisk, så du ikke skal gøre andet end at bruge dit kort.

Så fed en app

Så fed en app, alt foregår automatisk og jeg forstår faktisk ikke hvordan man ikke kan være tilfreds med denne app.
100% positiv oplevelse herfra og min varmeste anbefaling

12 février 2026

Réponse de Cashbackmedvisa.dk

Hej Karina, tak for din fantastiske anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse – og ja, det bedste er, at det hele sker helt automatisk. Tak for din varme anbefaling!

Noté 1 sur 5 étoiles

Total ubrugelig

Total ubrugelig, får nu en lille del af det cash back man er berettiget til…

4 février 2026

Réponse de Cashbackmedvisa.dk

Hej Keld, tak for din anmeldelse. Jeg forstår godt, at det kan være frustrerende, hvis du oplever at mangle cashback. Du er meget velkommen til at kontakte os på support@cashbackmedvisa.dk, så undersøger vi gerne din sag nærmere og sikrer, at alt er registreret korrekt.

Noté 5 sur 5 étoiles

jeg synes nu det er en super god ide…

jeg synes nu det er en super god ide med det her cashback, når man køber noget for man noget igen det er jo en win win.

Réponse de Cashbackmedvisa.dk

Hej Carsten, tak for din anmeldelse! 😄 Hvor er det dejligt at høre, at du synes godt om idéen – ja, det er jo netop en win-win, når man får lidt tilbage på sine køb.

Noté 3 sur 5 étoiles

Man bliver konstant logget ud af appen

6 février 2026

Réponse de Cashbackmedvisa.dk

Hej Casper, tak for din anmeldelse. Jeg forstår godt, at det er frustrerende at blive logget ud af appen hele tiden. Vi er opmærksomme på problemet og er på trapperne med en løsning, som snart vil gøre det til fortid. Tak for din tålmodighed imens.

Noté 5 sur 5 étoiles

Blev glædelig overrasket da jeg købte…

Blev glædelig overrasket da jeg købte noget online hvor der lige kom 50 kr ind på Cashback ..
havde slet ikke tænkt i disse tanker

Réponse de Cashbackmedvisa.dk

Hej Conny, tak for din anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at du blev positivt overrasket – det er lige præcis sådan, cashback skal føles! Lidt ekstra tilbage på et køb, man alligevel havde tænkt sig at lave.

Noté 4 sur 5 étoiles

Godt med bonus men ønsker flere…

Godt med bonus men ønsker flere butikker som medlemmer.

Réponse de Cashbackmedvisa.dk

Hej Kirsten, tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for bonusordningen. Vi arbejder løbende på at få flere butikker og partnere med – og der kommer faktisk nye til hver uge, så mulighederne bliver hele tiden flere.

Bøvl med by kode

Er logget ude og den vil ikke tage min kode. Vil ændre den, men der kommer ikke en ny på min mail, selvom jeg anmoder om det.

1 février 2026

Réponse de Cashbackmedvisa.dk

Hej Bente, for din anmeldelse. Jeg forstår godt, at det er frustrerende, når nulstilling af kode ikke virker som forventet. Vi hjælper dig meget gerne med at få det løst hurtigt, så du kan logge ind igen. Skriv til support@cashbackmedvisa.dk
, så sørger vi for at hjælpe dig videre.

Svært at ændre kodeord

Er glad for appen men når jeg logges ud af den (ikke noget jeg har bedt om) og skal lave nyt kodeord, så går det helt i hat og briller ! Nu kan jeg slet ikke komme på appen. Kun på hjemmesiden med engangs kode. Det irriterer mig. Har faktisk givet op på at bruge appen 🫣

30 janvier 2026

Réponse de Cashbackmedvisa.dk

Hej Dorthe, tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende, når adgangen til appen driller – det skal selvfølgelig fungere problemfrit. Hvis du benytter en password manager, kan det skabe udfordringer.

Vi hjælper dig meget gerne med at få genadgang, så alt virker igen. Skriv til support@cashbackmedvisa.dk, så finder vi en løsning.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus