Fint man får cashback med sit visa kort. Men der er for steder i Jylland omkring Kolding, især restauranter. Jeg handler helst ikke på nettet, så der er ikke mange fysiske butikker i området... Voir plus
L'entreprise a répondu
Cashback med Visa fint. Hvis man ikke ofte logger ind i appen virker det som om man skal starte forfra med at bruge den bjver gang. Sprogbrug til at får sig verificeret er som om man er et nyt medlem... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtige til at udbetale den Cashback man har optjent. Trist at de ikke løbende fortæller om de aftaler der ikke er der mere. Når man “forventer” Cashback fra ex. HelloFresh, Halifax osv.
L'entreprise a répondu
Superfin oplevelse. Havde ikke fået registreret mit nye visakort, hvilket jeg troede skete automatisk. Skrev til support og fik hurtigt respons om at det kort jeg brugte ikke var registret, men at j... Voir plus
L'entreprise a répondu
Tilmeld dig Cashback i partnerskab med Visa, så får du automatisk penge tilbage, når du handler hos mere end 1.500 butikker og webshops i Danmark samt på hotelbookinger i hele verden.
Dampfærgevej 21, 4 sal, 2100, København Ø, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 95 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
er helt ny kunde her, men er meget tilfreds, er normalt IKKE typen der gider bruge tid på ( smarte ideer ) men ok 5 herfra ...

Det virker bare🥳
Eneste minus er at der pt ikke er så mange butikker tilmeldt, men det skal nok komme
Jeg er da begyndt at vælge dem med cashback så mon ikke andre tænker ligedan

Réponse de Cashbackmedvisa.dk
Fungerer godt! Jeg har været med nogle måneder og har pt godt 500kr på Cashback kontoen - og det har intet krævet af mig 😃

Réponse de Cashbackmedvisa.dk
Man modtager aldrig sine penge og når man kontakter kundeservice kan de ikke forklarer hvor pengene er gået hen, i stedet beder de dig om at kontakte din bank men de kan ikke se noget om nogen penge fra visa cashback. Når man skriver til dem igen at banken ikke kan se noget får man aldrig svar.

Réponse de Cashbackmedvisa.dk
Konceptet bag Cashback med Visa giver egentlig god mening, og idéen er rigtig god. Desværre fungerer det ikke i praksis, som de markedsfører det. De lover, at det hele kører automatisk, og man får pengene ind når købet er registreret, men jeg oplever ofte at skulle ind og efterregistrere mine køb manuelt med dokumentation. Det gør systemet besværligt og tidskrævende, og det lever ikke op til forventningen om en nem og automatisk løsning.

Réponse de Cashbackmedvisa.dk
Fik en rigtig god hjælp, da jeg havde oprettet mig forkert. En enkelt mail så var hjælpen i gang🤩

Réponse de Cashbackmedvisa.dk
Fint med penge tilbage men lidt bøvlet hvis man let skal finde ud af at finde ud af hvem der deltager og hvor.

Réponse de Cashbackmedvisa.dk
Værste oplevelse i mit liv ingen penge refunderet selvom jeg har brugt kortet flere steder både online i Klarna og andre steder fup og fidus

Réponse de Cashbackmedvisa.dk
Enkel og smart måde at spare lidt ekstra op 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

Réponse de Cashbackmedvisa.dk
Købte et sleeve osv. Til min nye Samsung Book5 Pro og anede faktisk slet ikke, at jeg fik cashback ved Tabletcovers.dk, men det gjorde jeg. Købte for lidt over 800kr og fik 80,50kr i cash back. Ikke dårligt.

Fine tilbud og en optjening på mere end 3000,-
Jeg går efter butikker med cashback

Réponse de Cashbackmedvisa.dk
ikke så mange butikker igen; en hel del udskiftning i tilknyttede butikker; og så virker det fjollet, at man skal angive bank kontonr, hver gang der skal udbetales bonus.

Réponse de Cashbackmedvisa.dk
Fint med rabat generelt, men søgefunktionen mangler kvalitet. Ved forsøg på geografisk afgrænsning af din søgning kommer der mange eks. restauranter og hoteller op, som ligger endog meget langt væk og gør din søgning uoverskuelig.

Réponse de Cashbackmedvisa.dk
Fedt det endelig er kommet til Danmark! Det er en fantastisk initiativ, der giver forbrugerne mulighed for at få refusion på deres køb, men desværre er e-shopdelen en komplet udfordring (med andre ord: rod).
Det virker som om, at systemet trænger til en grundlæggende opfriskning for at være mere brugervenligt og effektivt.
Derudover er der også nogle problemer med dankort/visa-integrationen, som ikke er helt gnidningsfri eller strømlinet, hvilket også reflekteres i de øvrige anmeldelser her på siden....
Det føles som om, den er alt for afhængige af Apple Pay eller Google Pay for at få det til at fungere ordentligt, hvilket ikke er ideelt for alle brugere.
Jeg håber også at de bliver bedre til at markedsføre, de aftaler som ikke længere er gældende. Tidligere på året ved et besøg til Sticks and Sushi, så jeg rigtig meget frem til at modtage cashback, blot for at opdage senere ved at kontakte kundeservice at de ikke længere havde dette samarbejde. Det stod der altså ikke nogen steder om...
De skal i den grad være bedre til at informere kunderne om både nye , spændende aftaler/samarbejdspartnere (hvilket de gør lidt ind i appen, dog på en rodet måde) og dem, der ikke længere gælder.
Måske et månedlig nyhedsbrev, kunne være en måde at være mere gennemsigtig på overfor kunderne?
Jeg håber virkelig, at Visa Cashback kan forbedre brugeroplevelsen i den nærmeste fremtid, så vi kan få det fulde udbytte af denne lovende tjeneste. Det potentiale er der, men der er tydeligvis behov for forbedringer!
PS: et shoutout til Mathias i kundeservice, som altid er venlig og hjælpsom 👍

Réponse de Cashbackmedvisa.dk
Ingen køb er registreret der. Bruger kortet hver dag.
Hva er det for noget fusk

Réponse de Cashbackmedvisa.dk
Himmelråbende dårligt fungerende, jeg har deltaget på Copenhell og brugt en del penge, kun to køb er registreret og langt de fleste er altså ikke. Dette trods præcis samme betalingsform hver gang.
Spar dig selv for bøvlet, så kan du taste selv efterfølgende, men det er ikke de småpenge værd.

Réponse de Cashbackmedvisa.dk
Virkelig smart og nem. Det kræver ikke meget, blot at oprette sig med visa, betale som man plejer og så få penge tilbage. What not to like.

Réponse de Cashbackmedvisa.dk
Det fungere 🙏🏻 jeg betalte med MobilePay og tænkte åh nej for man skulle jo bruge sit kort stod der i beskrivelsen. Men tænkte pyt det var min fejl.
Men pengene kom alligevel ind på cash kontoen.
Fedt at spare penge 🙏🏻