Deres betalingssystem fejler hver gang med dankort, så derfor er man nødt til at taste hele ordren igen! Det resulterer så i to ordre og medarbejderne er ikke skarpe nok til at se to helt identiske or... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bestilte mad der fra til et bestemt klokkeslæt. Da jeg kom var der en ordre ud over min og min var ikke klar selvom jeg kom 10 minutter efter min bestilling skulle have været færdig. Da jeg så endelig... Voir plus
26 august 2026 havde min kæreste og jeg bestilt 2 bowls. Den ene uden tomat. De var så begge med Tomat. - Yderemere må råvarene ikke have været friske, fordi min kæreste fik madforgiftning af jeres um... Voir plus
Jeg fik en fin sandwich med kylling og kalkunbacon, som var dejlig ristet, den smagte godt og havde en fornuftig pris. Det var også vældigt hyggeligt at kigge ud på omgivelserne. Dog lignede det en... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Caspars passion er sund fastfood lavet af gode råvarer. Vores "Proper Street Food" bringer smilene frem hos de sultne og tørstige med en aktiv livsstil. Gør det nemt at leve sundt, selvom det går hurtigt.
Coordonnées de contact
Algade 55, 9000, Aalborg, Danemark
- info@caspars.dk
- caspars.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Forsinket
Vi bestilte maden kl 17.40 og fik oplyst at udbringning vil ankomme indenfor 90 minutter. Men fik modtog først ordren kl.19.35. Derfor er de over tid. Vi fik af vide at sende en klage ind, så vi kunne få pengene refunderet. Håber på at blive kontaktet igen
Manglende chili og laks
Bestilte en pokebowl med chili og laks.
Modtog en portion helt uden chili, og mængden af laks var nærmest forsvindende.
Maden smagte fint, men levede bestemt ikke op til forventningerne.
Lækker mad, dårlig kundeservice
Har kun haft gode oplevelser med kvaliteten af maden som hver gang har været rigtig lækker, men de ansatte kunne godt trænge til et kursus i kundeservice.
Vi ventede i 2 timer!
Vi ventede i 2 timer!
Da jeg ringede for at fortælle det, kunne jeg få pengene tilbage, men så ville de heller ikke levere maden.... Altså what the ****!?
De var 30 minutter forsinkede.... Come on. Mega dårlig service!!
Sløjt!
Ikke særlig venlig betjening.
Min toast med tun er fuldstændigt snasket, alt fyldet er løbet ud af den. Brødet er tørt, det er meget tykke skiver og jeg syntes ikke de var ristet særligt meget. Alt i alt ikke nogen specielt appetitlig oplevelse, desværre.
Tidligere var der smilende og god service og madens kvalitet var i top. Jeg henter mad andetsteds fremover, desværre.
Første og sidste gang
Fik bekræftet at orden var modtaget med meeeeget lang ventetid som var helt indtil lukke tid. Da jeg havde ventet 15 minutter ekstra udover den lange ventetid og maden endnu ikke var kommet, valgte jeg at ringe til restauranten kom først i kontakt med en engelsktalende og dernæst en dansktalende - meget lang samtale som endte med, at jeg måtte sende ordren igen, da den åbenbart var glemt og væk. Den engelsktalende ringer dernæst op igen, for at spørge om jeg stadig ønsker orden. Og ja det gør jeg da - er hundesulten og klokken er 21:30. Damen i telefonen siger så, at jeg selvfølgelig nok skal få noget kompensation, men fik hverken den ene eller anden kompensation - hverken i form af rabat, gratis levering eller hvad man ellers kunne finde på.
Første og sidste gang der blev bestilt derfra.
Bowl med laks uden laks
Bestilte en poke bowl her til aften med laks, og modtog den uden laks... en smule skuffende da man havde glædet sig til noget der normalt er super lækkert. Øv!!!
Ringer ind og får “Caspars lige et…
Ringer ind og får “Caspars lige et øjeblik” smidt i hovedet og får så lov at ligge i 20 min. Hvor jeg efter må ligge på
Maden kom for sent (igen) nuvel
Maden kom for sent (igen) nuvel. Efter at endeligt komme igennem til et noget stresset (kun) engelsk talende personale for at høre om ordren var glemt hvorpå det bare blev sagt NO uden lige at tjekke op på ordren i det mindste.... dårlig stil- men det bad jeg self medarbejderen om det hvorpå jeg fik af vide at det var på vej...
Mht ekstra hmmmm hvis 4 slices avocado ialt incl ekstra i en i forvejen ok dyr Shimp boat salat- så er det i min optik ret “fesent”
Vi har normalt været stor fan af Caspars men kvalitet og service er dalet ret så meget indenfor det sidste år-desværre😏
Markedsføring der skal finpudses en smule
På Just-Eat.dk annoncerer Caspars med sandwich fra 85 kr. inkl. en valgfri drikkevare.
Jeg forstår godt ordvalget “fra”, således man nok kan dække sig ind under en øget pris - men så giver skrivet “inkl. valgfri drikkevare” ikke mening.
Vi blev ret skuffede da vi så fik lov at betale 25 kr. for den valgfrie drikkevare oven i de 85 kr. - så forsvinder selve “inkl.” delen synes jeg.
Maden var ok - men deres markedsføring kunne godt finpudses en smule på områder som dette.
Lækker god og frisk mad
Jeg kan kun sige ekstremt lækker mad! Uden tvivl et af vores yndlingssteder! Dog begyndte de pludselig at halvere deres rejer - sikkert for at spare penge? men det var øv.. ellers absolut ingen klager!
Den perfekte kombination af dårlig mad…
Den perfekte kombination af dårlig mad og elendig service.
Hvis du er sulten, så vælg et andet sted
En ganske almindelig onsdag bestille vi 2 sandwich med levering kl 19. Klokken 21 har vi stadig ikke set skyggen af vores mad. Det er vel at mærke 3!!! gang, vi bestiller mad fra Caspars, som nu alle 3 gange er mere mere end 2 timer om at levere. Det er uden tvivl sidste gang, at vi bestiller mad fra Caspars! Simpelthen dårlig service.
L’expérience Trustpilot