Wokthisway Avis

TrustScore 2 sur 5

L'entreprise a répondu

Vi har været ret tilfredse med maden fra Silkeborg, men de sidste 2-3 gange har maden hverken smagt af noget (selvom man bestiller stærkt) eller også har man fået rimelig mindre portioner end tidliger... Voir plus

Vi har købt 4 bokse i Silkeborg. Vi har tidligere købt, hvor vi har været meget tilfredse. Men denne gang smagte vores mad ikke af noget som helst! Man kunne ikke smage hverken hvidløg, chili... Voir plus

Er så glad for at have "Wok this way" tæt på hjemmet. Ikke længere kedelige pizzaer i varieret kvalitet bare lækkert frisk semi sund take away der mætter og smager godt. Samtidig er der så mange... Voir plus

Bas

TrustScore 2 sur 5

76 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vi har flere gange købt fra wok this…

Vi har flere gange købt fra wok this way i Aalborg og har altid været tilfredse med deres mad indtil vi modtog vores bestilling af 3 retter med And, hvor der ikke var spor af and men kun skind. Derudover var deres miniruller med grøntsager tomme og jeg så kun 2 ærter i et styk ud af de 6 stykker vi bestilte.

16 août 2026

Hej

Det skal man selvfølgelig ikke opleve hos os, og vi er rigtig kede af at høre, at jeres seneste bestilling ikke levede op til den kvalitet, I normalt har fået fra os.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på det og finde en god løsning sammen med jer. Skriv gerne til os på kundeservice@wokthisway.dk med lidt information om bestillingen, så følger vi op på sagen.

Venlig hilsen
Wok This Way

Virkelig ringe og uden smag

Vi har købt 4 bokse i Silkeborg.
Vi har tidligere købt, hvor vi har været meget tilfredse.
Men denne gang smagte vores mad ikke af noget som helst!
Man kunne ikke smage hverken hvidløg, chili eller stærk/hot sichuansovs.
Vi sad alle 4 og var nødt til at putte ekstra krydderi og sauce på som vi havde herhjemme, da der absolut ikke var nogen smag i maden. Man kunne ikke smage forskel på boksene og de forskellige ting der var i.
Boksene med kylling havde ikke engang krydderi/sovs over det hele.

VIRKELIG en dårlig oplevelse og på ingen måde 517kr værd. Vi kunne lige så godt selv have kogt noget ris og nudler og puttet nogle kyllingestrimler i!

Øv!!!

25 juillet 2026

En stjerne til wok this way Aalborg

En stjerne til wok this way Aalborg, kun fordi jeg ikke kunne give 0 stjerne! Jeg har købt deres mad flere gange, og været ok tilfreds, indtil i dag. Kød der ligner afpudsning og bestilte sauce ekstra stærk, og ikke en håndfuld tørret chili med løs hånd deri, hvilket gjorde det komplet uspiseligt! Ringede og klagede og ville have mine penge retur, men får så at vide jeg skal kontakte Wolt, for det går gennem dem, selv om vi selv har hentet maden! Det fremgik ikke af bestillingen. Nu venter jeg spændt på om jeg bliver ringet op i morgen af manageren, som lovet!

20 juin 2026

Hej Grete

Tak for din ærlige besked, og undskyld. Når du har handlet hos os flere gange, gør det ekstra ondt, at vi svigtede netop den dag. Hverken kødet eller den meget stærke sauce var, som det skulle være, og det er ikke i orden, at du blev sendt videre til Wolt, når du selv hentede maden hos os. Det skulle vi have løst med det samme ved disken.

Jeg vil gerne rette op på det personligt. Skriv til aalborg@wokthisway.dk med dit navn og datoen for købet, så finder vi en løsning, og så sikrer jeg samtidig, at både chili-doseringen og vores klagehåndtering bliver strammet op.

Wok This Way Aalborg

Jeg har elsket det her sted, MEN

Jeg har elsket det her sted. Men at fjerne MobilePay som betalingsmulighed, dropper dem fra 5 til 1 stjerne.

Updateret d. 24/9/2026:
TIlbage til 5 stjerner efter at have fået Mobile Pay igen.

5 février 2026

Hej Søren

Tak fordi du siger det ligeud, og dejligt at høre, at maden ellers har været et hit. Grunden til, at MobilePay forsvandt, er, at vi er skiftet til et nyt bestillingssystem, og det understøtter ikke MobilePay endnu. Du kan betale med kort, Apple Pay og Google Pay, og vi har givet ønsket om MobilePay videre til leverandøren af systemet.

Vi håber at se dig igen.

Ubehøvlet service

Fejl i bestillingen. Jeg påtalte det for dem, men blev mødt med mistro og ekstremt dårlig og ubehøvlet service i Silkeborg.

23 décembre 2025

Hej Christiane

Tak for din besked, og beklager oplevelsen. Fejl i en bestilling kan ske, men du skal selvfølgelig mødes venligt og hjælpsomt, når du gør opmærksom på det. Din besked er givet videre til teamet i Silkeborg, så de kan tage hånd om det.

Wok This Way

Min kone har lige købt 2 menuer hvor…

Min kone har lige købt 2 menuer hvor nudlerne er smattet og nogle af de indbagte rejer er bare dej så det er bare til at smide ud det var sidste gang vi fik der fra

18 décembre 2025

Hej Michael

Tak for din besked, og undskyld. Smattede nudler og indbagte rejer, der mest var dej, er ikke den kvalitet, vi vil stå for. Skriv til kundeservice@wokthisway.dk med hvilken afdeling du købte hos og datoen, så retter vi op på det over for dig og tager fat i køkkenet samme sted.

Wok This Way

Hvordan kan det være at man ikke kan…

Hvordan kan det være at man ikke kan bestille mad on line ved jer da skriver at det kan man først i morgen det gør den hver gang jeg vil bestille noget mad meget meget dårlig service 😡😡😡😡😡😡

31 août 2025

Ikke pengene værd

Ikke pengene værd - 2 meget smaskede retter uden smag

27 août 2025

Hej

Tak for din besked, og beklager, at maden skuffede. Det vil vi gerne gøre om. Skriv til kundeservice@wokthisway.dk med afdeling og dato, så finder vi en løsning.

Elendig service i Aalborg

Elendig service i Aalborg. Det lignede at medarbejderen var træt af sit arbejde.

23 juillet 2025

Hej Yasin

Tak for din besked, og beklager, at du ikke blev mødt med den energi og venlighed, vi gerne vil kendes på. Din besked er givet videre til teamet på Boulevarden, så vi kan gøre det bedre næste gang.

Wok This Way Aalborg

Silkeborg Nygade

Silkeborg Nygade.
Vi blev prioriteret bagerst i køen og ventede 45 min på 2 wok, imens andre kunder kom foran. Vores mad blev pakket væk bag andres og en halskæde dyppede sig i maden under tilberedningen. Derudover var den ene af ordrerne forkerte.

Rigtig dårlig oplevelse.

15 juin 2025

En kedelig omgang

Silkeborg. En kedelig omgang. Smagte ikke af det store og kyllingen var færdiglavede strimler... noget tørt. Og så er det ikke så appetitligt at se en medarbejder med lange kunstige negle håndtere rå råvarer uden handsker og samle tabte grøntsager op med fingrene... nå ja, og så måske ikke så smart med rejer lige ved siden af tofu, der røg både vand fra rejerne og et par rejer med i bøtten med tofu ( som blev flyttet tilbage med fingrene... det er altså en omme...

28 mai 2025

Just take my money any time Wok This Way team! :D

This is my go-to Asian restaurant in Aarhus.

I always build my own custom meals, and the ingredients are consistently fresh, flavorful, and perfectly seasoned. The boxes might not look very big, but believe me-one is more than enough to leave you full and satisfied!

The Wok This Way team is fantastic-friendly, efficient, and often pretty funny.

P.S. Thanks for the extra pineapples, WTW team! 😄

28 avril 2025

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice

Jeg har i forbindelse med deres fødselsdagkampagne bestilt, hvor jeg ikke får indtastet rabatkoden. Straks efterfølgende ringer jeg for at høre, om det er muligt at annullere ordren. Dette er absolut ikke muligt, da de er underbemanede og har travlt, men jeg får af vide, at jeg kan kontakte dem på mail for at høre, om det er muligt at få refunderet 50% på bagkant.

Dette er blevet blankt afvist efter korrespondance frem og tilbage, hvor man bliver mødt af arrogance og mangel på kundens syn. Ydermere mener de, at de ikke kan gøre for at de har været underbemandet i så voldsom en grad, at de ikke kunne annullere en ordre.

Jeg er fuldstændig ligeglad med de 180 kr, men det er princippet i at blive mødt af så dårlig kundeservice, som forager mig.

Skam jer og held og lykke med at opnå bedre forståelse for jeres kunder

24 avril 2025

Elendig mad

Virkelig en slatten oplevelse med mad fra WTW i Aarhus. Smagsløst og udkogt. Med klumper af fedt, og sejt kød. Desuden var flere bestilte ingredienser glemt. Hvor svært er det i det mindste at bruge ordentlige råvarer? Det bliver ikke til en gentagelse.

27 décembre 2024

Er så glad for at have "Wok this way"…

Er så glad for at have "Wok this way" tæt på hjemmet.

Samtidig er der så mange kombinations muligheder at alle kan være med. Tak til dem blandt de bedrer naboer

23 décembre 2024

Aarhus

LÆKRESTE mad👌

Har fået derfra to gange på en uge, og det har været lige fantastisk begge gange.
Kan varmt anbefales ✨️

4 décembre 2024