Vi har flere gange købt fra wok this way i Aalborg og har altid været tilfredse med deres mad indtil vi modtog vores bestilling af 3 retter med And, hvor der ikke var spor af and men kun skind. Derudo... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Vi har været ret tilfredse med maden fra Silkeborg, men de sidste 2-3 gange har maden hverken smagt af noget (selvom man bestiller stærkt) eller også har man fået rimelig mindre portioner end tidliger... Voir plus
Vi har købt 4 bokse i Silkeborg. Vi har tidligere købt, hvor vi har været meget tilfredse. Men denne gang smagte vores mad ikke af noget som helst! Man kunne ikke smage hverken hvidløg, chili... Voir plus
Er så glad for at have "Wok this way" tæt på hjemmet. Ikke længere kedelige pizzaer i varieret kvalitet bare lækkert frisk semi sund take away der mætter og smager godt. Samtidig er der så mange... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Vi bestilte wok this way fra Wolt i Århus.
Vi var en gruppe drenge hvor 3 af os fik Beijing (and æggenudler) og den sidste Hanoi (Ris og oksekød) vi har alle tre dårlige mave, jeg har selv fået det ud igen, samme vej som det kom ind. 2 af os blev nød til at kalde en sygedag på
Arbejde. Jeg har altid været tilfreds med maden, de få gange jeg har spist der, men efter sidste episode puha.. hvor skal vi aldrig mere spise der igen
Elendig mad. Vi bestilte mad fra Wok This Way Aalborg.... Det første indtryk da vi åbnede den lille pose var, at det lugtede brændt. Da vi smager på maden kan kan hverken smage kylling, grøntsager eller teriyakisovs, fordi det hele lugter og smager brændt. Det ser derudover overhovedet ikke appetitligt ud. Vi har taget kontakt til Wolt, som har taget kontakt til jer, og i benægter at maden skulle fejle noget på trods af, at vi også har sendt jer et billede af maden. Meget dårlig service, og vi kommer helt sikkert aldrig på Wok this way igen!! 😡
Aalborg
Uhøflig og stresset betjening samt meget forvirret, og man skal tale højt og tydeligt for at få ens bestilling igennem, var mit favorit frokost sted, så skulle jeg lige prøve den om aftenen, den eneste forskel mellem Lunch og aften er prisen, så jeg vil kun anbefale den til andre når der er lunch. Om aftenen? Glem det!
Der forvandler stedet og blir mega dårligt.
Giftigt mad
Jeg har haft vanvittige smerter i maven siden jeg spiste det. Aldrig nogen sinde igen!
Århus: Bestiller to bokse. Den ene med oksekød og teryaki sauce og den anden med kylling. Får to kylling og den ene uden sovs. Ringer til butikken. De vil kun give 25% på næste ordre. Dette takker jeg selvfølgelig nej til. De vil derefter gerne lave den ene boks om. Men kun hvis jeg selv kommer og henter den? Jeg blev mildest talt rystet. I mellemtiden er det andet mad blevet koldt, da jeg bor et stykke væk. Sidste gang jeg bestiller hos jer. Det er simpelthen verdens dårligste kundeservice. I skulle skamme jer. Ydermere er jeres majs hårde som sten og slet ikke færdige. Til de priser, forventer man en bedre service. Ellers en fast kunde, men dette blev sidste gang.
Aalborg .
Aldrig i mit liv har jeg fået noget så smagsløst og tamt i mit liv .
Til den nægte sum af 217 kr for 2 bokse. Og vi havde bestilt så det skulle smage mere end tapet og loft.
Men det gjorde det ikke .
Tror faktisk at burgerkings nye forfærdelige veganer burger kunne høste flere point her. End det mad vi fik fra jer idag .
Anbefaler ingen at gå herhen
Super dårlig oplevelse hos Wokthisway i Vejle… havde bestilt 2 x byg selv bokse (den ene uden kød). Da vi kommer hjem med maden er begge bokse med kød og vi ringer derfor til restauranten for at beklage. Vi bliver dog mødt af et personale som mener vi skal sende dokumentation på fejlen! Ydermere virker personalet som om, at der ikke rigtig skal findes en løsning her og nu, så vi må selv foreslå om vi kan hente en ny! Dertil får vi et svar, at vi kan få et tilgodebevis og ja, ellers må vi hente en ny.
Da jeg kommer ned for at skulle hente den nye box, virker personalet fuldstændig ligeglade, nærmest sure, og siger intet da jeg får min nye box. Jeg er i chok over, hvor dårlig en service i har og kan slet ikke forstå at man ligefrem skal forsvare at man har fået en forkert box! Alle kan lave fejl, men så stå da ved det i stedet for og kom videre.
Svært skuffet og handler aldrig hos jer igen pga den ringe service!
Meget for pengene og super sødt personale, som er meget serviceminded 😊 Vil klart anbefale at købe herfra!
Vi fik ved en fejl koriander i - og kan man ikke lide dette så er retten uspiselig! Da vi ringede ind tilbød I ingen kompensation - vi kunne komme tilbage med boxen, men var jo ligesom flere som skulle spise sammen og vi var 10 km væk!
most wrong and unjustice for work in aalborg branch. ban it if you want to support poor employees who suffers from boss.
Min kæreste og jeg har til aften fået 2 x Hanoi wok, som næsten var uspiselige. De både lugtede og smagte meget kraftigt af røg/bål. Derudover en meget kedelig og intetsigende ret, når man kigger på den. Det hele er én stor brun pærevælling.
Helt Råt oksekød…. Helt umuligt at spise.. wok this Way vil ikke refunderer mit køb efter kontakt igennem Wolt. Dårlig stil.
Jeg fik ikke det jeg bestilte. Bestilte cashewnødder men fik sesamfrø. Derudover var peberfrugten ringe skåret.
Vildt godt system med at bygge den selv.
Stille og roligt med stille musik og god plads.
Alt smagte virkelig godt og lige en tand bedre når man tager chilisaucen på. Dem som skriver at grøntsager og det er for store forstår måske ikke helt ideen med wok mad
22 kroner for at få and i er okay, hvis der kommer and i. Ikke ande fedtklumper jeg føler mig godt nok snydt, nu er det anden gang, og kvaliteten falder for hver gang. Og oven i fik jeg for første gang noget der ligner et maltrakteret spejlæg oven i.
Det er okay at brænde ud, men så stop 🤦♀️
Den præfabrikerede kylling trækker gevaldigt ned, hertil er grøntsagerne ikke skåret i mundrette bidder, men kæmpe chunks. Begge dele går ud over kvaliteten.
I retten med oksekød var der nok 4 små stykker oksekød. Tilsmagningen er god, men kvaliteten af råvarerne er ikke ok.
Jeg fik en ret med nudler og kylling. Selve smagen var faktisk rigtig lækker, men kyllingen var en skuffelse. Den var helt tør og sej. Det virkede til at de havde smidt en pakke med færdigtilberedte kyllingestykker fra et supermarked ned i wokken. Næste gang vil jeg nok vælge en vegetarret - ingen grund til at spise kød, hvis det er så dårligt tilberedt.
Jeg har aldrig fået så meget skældud før af en medarbejder
Jeg vil bestille mad på jeres hjemmeside her ligger jeg to bokse i min “kurv” og kan se at begge er med BBQ og kun fordi jeg var nede og spise forleden vidste jeg at i ikke længere har jeres BBQ pga undhedstyrelsen har sagt i ikke må bruge den. Så jeg vil skrive en kommentar omkring hvad jeg ville have i stedet men ingen steder kan man skrive en kommentar så jeg ringer ned til restauranten hvor jeres medarbejder svare med at han ikke kan tage min bestilling fordi han ikke gider og siger jeg må the mig sammen og bruge hjemmesiden og at det er løgn at man ikke kan skrive en kommentar
Jeg tjekker igen hjemmesiden og kan stadig ikke finde et sted jeg kan skrive en kommentar så jeg tager ned til jer i stedet og går til kassen men her står jeres medarbejder og vil igen ikke tage i mod bestilling og siger jeg skal gå til skærmen hvor der kan bestilles. Skærmen er så ude af drift og jeg vender tilbage til kassen her står medarbejderen igen og jeg siger jeg vil bestille han kommer med et kæmpe suk og siger “jamen hvad skal du så ha” jeg bestiller min mad hvor efter han siger at det er et frokosttilbud så det kan jeg ikke få hvilket også er helt fair jeg Spørger om han ikkr bare kan lave den som en byg selv men med det samme i det kan han ikke så jeg må bestille noget andet jeg spørger så hvor længe der går før maden er færdig han siger 7 min men efter 30 minutter står jeg her endnu og ved stadig ikke hvornår jeg for min mad
Super god og dejlig mad
Men simpelhen for dårlig service
Virkelig dårlig service! De gider ikke tage tlf så man kan bestille over tlf, da man hellere vil betale kontant. Og nor man så går derover, og vil betale med kontant har de ikke byttepenge!