Endnu en fantastisk rejse med Cathrine Yoga, hvilket bare bekræfter at her er tale om et rejsebureau med styr på tingene og med ildsjæle bag! Denne rejse gik til Færøerne med hotel, spa, yoga og vandr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Cathrine er en nærværende, autentisk, rolig og super dygtig formidler. Hun har en blød og behagelig stemme og en stor viden, som hun generøst deler ud af. Cathrine får fem stjerner herfra. Som kursi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lige hjemvendt fra en fantastisk tur til Sri Lanka. Fantastisk hotel med den flotteste udsigt til havet. Skønne værelser, dejlig pool område og lækker mad i restauranten og det mest venlige personale.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har netop været afsted til Sri Lanka med Cathrine Yoga. Det var en fantastisk oplevelse. Lækkert hotel lige ved vandet. Udover yoga med dygtige Stina 2 x om dagen, var der flere timers ayurvediske... Voir plus
L'entreprise a répondu
Cathrineyoga.dk er et selvkærligt univers, som inspirerer over 100.000+ månedlige læsere. Vi er eksperter i at skabe unikke yogaoplevelser for krop, sind og sjæl. Vi arrangerer eksotiske yogarejser og yogauddannelser. Vi tilbyder online yoga for alle, og vi deler et hav af sunde opskrifter. Namasté! – Cathrine & Tommy
Hejrevej 30, 3., 2400, Købemhavn NV, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
My favorite place. Special thanks to Catherine, she is professional. Highly recommend!

Réponse de Cathrine Yoga
Cathrine er en fantastik yogainstruktør med en blid og behagelig stemme. Hun guider blidt gennem alle stillinger.

Réponse de Cathrine Yoga
Det var et dejligt Jule Yoga Event i fine omgivelser i Holbæk.

Réponse de Cathrine Yoga
Tak for et skønt jule-yoga-event.
Gik derfra med en dejlig ro i kroppen.
Og hyggeligt at møde Cathrine i den virkelige verden 🙏
Mvh Stine

Réponse de Cathrine Yoga
Havde en dejlig oplevelse med yin yoga uddanelse. God energi dejlige lærer og mennesker .

Réponse de Cathrine Yoga
Dejligt I er der hver gang jeg har brug for at gøre noget godt for mig selv
Tak for jer
Bh Anne

Réponse de Cathrine Yoga
Vores første yogarejse gik til Bali og jeg må sige at, selvom jeg har været på mange fantastiske ferier i mit liv - er denne oplevelse med Cathrine Yoga, den største. Kombinationen af to daglige yogaklasser og fritid til at nyde de smukke omgivelser var en fryd for både krop og sjæl. Vores skønne og kyndige yogalærer Stinna samt hotellets faciliteter og personale var med til at gøre opholdet til en femstjernet oplevelse.
På snarlig gensyn et eller andet eksotisk sted i verden.
Namaste,
Andrej & Lene

Réponse de Cathrine Yoga
Meget utifredsstillende svar på vores mail.
For meget tom “kærlighed” og ingen hjælp ift. overflytning til andet hold.
Vil nu ikke risikere større investeringer i Yoga ophold.
Lidt for smart forretningsmodel.

Réponse de Cathrine Yoga
Jeg er så glad for at dyrke yoga med Cathrine. Vi er udstationeret i Polen, så jeg kan ikke gå til mine sædvanlige yoga klasser.

Réponse de Cathrine Yoga
Dejlig og inspirerende yogalærer , dejligt hotel med super serviceminded personale, lækker spa, hyggelig pool, skøn morgenmad og fantastiske værelser

Réponse de Cathrine Yoga
Yogarejse til Bali med Cathrine Travel og Stinna som underviser på aller højeste niveau på alle parametre.
Hotellet både beliggenhed, udsigt personalets naturlige venlig og imødekommen - hed, maden og den fantastiske yogasal. Yoga undervisning på et niveau over det bedste, hvor vi mærker en forskel på nøjagtighed og sammensætningen samt kommunikation i undervisningen.
Der er tænkt på og kræset for selv den mindste detalje på hele opholdet. Lige fra vi ankom til lufthavnen og fik den dejligste blomsterkrans om halsen.

Réponse de Cathrine Yoga
Cathrine yoga travel får min varmeste anbefaling. der mangler intet og der er sørget for alt.
Ikke mindste Stinna som den fantastiske yoga underviser. Jeg kommer tilbage til bali :)

Réponse de Cathrine Yoga
Cathrine yoga travel er et pålideligt og seriøst rejsebureau, hvorigennem jeg har købt min yoga uddannelse.
Den bestod af en uges undervisning i København og 16 dage på Bali.
Opholdet på Jannata spa and resort i Ubud var absolut topklasse med dejlig værelse, skøn mad, service venligt personale. Alle hotellets værelser lå placeret lige ud til vidunderlig jungle.
Undervisning blev varetaget af dygtige Stinna og bureauets indehaver Cathrine.
Topkarakter til dem.
Uddannelsen og selve rejsen i alle facetter blev meget professionelt håndteret og meldt ud.
Min største anbefaling herfra.

Réponse de Cathrine Yoga
Det har været en helt fantastisk rejse på så mange planer. Det kan ikke forklares med ord, det skal opleves!
At være blandt så mange dejlige, skønne og unikke mennesker, som deler den samme kærlighed til yoga er enestående. Vi har været beriget med dygtige og inspirerende undervisere med høj faglighed og nærvær i de smukkeste og nærende omgivelser på Bali.
Jeg har kun godt at sige om min yogauddannelse på Bali med Catrine Yoga.
De bedste anbefalinger herfra og TAK

Réponse de Cathrine Yoga
Fantastisk yoga udd. i yin/yang univers. Hvor jeg føler mig klædt på, til at gå ud og undervise. Ikke mindst pga. det gode materiale . En oplevelse for livet, i selvskab med de skønneste, givende, og omsorgsfulde sjæle. Tak for en unik oplevelse, i de smukkeste omgivelser.🙏

Réponse de Cathrine Yoga
Jeg har netop afsluttet Cathrine Yogas yin yang yoga uddannelse på Bali, og det har været en fantastisk oplevelse! Uddannelsen har ikke kun givet mig dybdegående viden om yogaens principper, men også en utrolig personlig udvikling. Cathrines passion og engagement skinner igennem i alt, hvad hun gør.
Et stort tak til Stinna, som har været en fantastisk støtte og inspirator under hele uddannelsen. Hendes indsigt og empati gjorde det muligt for os at udforske både de fysiske og mentale aspekter af yogaen på en tryg og indbydende måde. Stinna har virkelig formået at skabe et rum, hvor alle kunne føle sig set og hørt.
Atmosfæren på Bali, kombineret med den dygtige undervisning, har gjort dette til en uforglemmelig rejse. Jeg kan varmt anbefale denne uddannelse til alle, der ønsker at dykke dybere ned i yogaens verden. Tak til Cathrine og Stinna for en enestående oplevelse! Namaste!

Réponse de Cathrine Yoga
Vild, magisk og helt igennem fantastisk (personlig)rejse frem til certificeringen som yogalærer.
Gennemtænkt og veludført uddannelsen med fantastiske lokationer. Nor i Kbh og Jannata Resort og Spa på Bali, dannede de spektakulære rammer for yogalæreruddannelsen.
Et trygt fællesskab og rum til læring får de skabt på bedste vis. Jeg har fået de bedste minder med i bagagen hjem, af hjertet tak ❤️
Varm varm anbefaling af CathrineYoga 🧘🏻♀️

Réponse de Cathrine Yoga
En uddannelse med så meget sjæl. Catherine er så skøn og noget helt særligt! Catherine og hele hendes team faciliterer en uddannelse, hvor der er styr på det hele, så man som elev kan læne sig tilbage og virkelig nyde rejsen. Derudover er Stinna en mega dygtig, magisk og hjertevarm lærer, som vi også var så heldige at få glæden af under uddannelsen. STOR anbefaling

Réponse de Cathrine Yoga
En savoir plus sur les différents types d'avis.