Cathrine Yoga Avis 425

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Endnu en fantastisk rejse med Cathrine Yoga, hvilket bare bekræfter at her er tale om et rejsebureau med styr på tingene og med ildsjæle bag! Denne rejse gik til Færøerne med hotel, spa, yoga og vandr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Cathrine er en nærværende, autentisk, rolig og super dygtig formidler. Hun har en blød og behagelig stemme og en stor viden, som hun generøst deler ud af. Cathrine får fem stjerner herfra. Som kursi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Lige hjemvendt fra en fantastisk tur til Sri Lanka. Fantastisk hotel med den flotteste udsigt til havet. Skønne værelser, dejlig pool område og lækker mad i restauranten og det mest venlige personale.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har netop været afsted til Sri Lanka med Cathrine Yoga. Det var en fantastisk oplevelse. Lækkert hotel lige ved vandet. Udover yoga med dygtige Stina 2 x om dagen, var der flere timers ayurvediske... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Cours de yoga
  2. Centre de fitness
  3. Agence de tourisme sportif
  4. Agence d'excursions
  5. Voyagiste
  6. Centre de yoga

Écrit par l'entreprise

Cathrineyoga.dk er et selvkærligt univers, som inspirerer over 100.000+ månedlige læsere. Vi er eksperter i at skabe unikke yogaoplevelser for krop, sind og sjæl. Vi arrangerer eksotiske yogarejser og yogauddannelser. Vi tilbyder online yoga for alle, og vi deler et hav af sunde opskrifter. Namasté! – Cathrine & Tommy

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Magisk uddannelsesrejse! VARM anbefaling

En uddannelse med så meget sjæl. Catherine er så skøn og noget helt særligt! Catherine og hele hendes team faciliterer en uddannelse, hvor der er styr på det hele, så man som elev kan læne sig tilbage og virkelig nyde rejsen. Derudover er Stinna en mega dygtig, magisk og hjertevarm lærer, som vi også var så heldige at få glæden af under uddannelsen. STOR anbefaling

Kære Caroline 🌸

Tusind tak for din varme og hjertefulde anmeldelse! Det gør mig så glad at høre, at du har oplevet Yin Yang Yogauddannelsen på Bali som magisk og fuld af sjæl. At kunne skabe et trygt rum, hvor I kan læne jer tilbage og nyde rejsen, betyder alt for os. Og ja, Stinna er virkelig en perle – vi er heldige at have hende med 🌿

Tak for din store anbefaling!

Fantastisk yogainstruktør uddannelse

Fantastisk yogainstruktør uddannelse

Kære Hanne 🌸

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det gør mig virkelig glad at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med Yin Yang Yogauddannelsen på Bali.

Glæder mig til at følge din rejse som yogalærer 🌿

Personlig og faglig rejse. ❤️

Tak ❤️til en fuldstændig personlig og faglig rejse, som startede i kbh og sluttede med en utrolig yoga rejse til Bali. Tak til Chathrine yoga for et meget fagligt og personligt spændende univers. Som vil forsætte i jeres ånd. I gav mig en meget stor gave som jeg vil forsætte med at pakke ud og tænke på jer. ❤️🙏🏻 vi ses igen. Betina ❤️🧘

Kære Betina 🌸

Tusind tak for dine rørende ord!

Det betyder så meget, at du har haft en personlig og fagligt berigende rejse med os – fra København til Bali. Det glæder os at vide, at oplevelsen har givet dig noget, som vil fortsætte med at udfolde sig. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og være en del af din yogarejse ❤️

Forrygende uddannelsesrejse

Forrygende, autentisk og ikke mindst professionel uddannelsesrejse for mig som kommende underviser i yin/yang yoga og mindfulness meditation.

Kære Tine 🌸

Tusind tak for din vidunderlige feedback! Det glæder mig virkelig, at du oplevede uddannelsesrejsen som både autentisk og professionel. Vi er så glade for at have dig med på din rejse som kommende underviser i yin/yang yoga og mindfulness meditation.

Glæder mig til at følge din udvikling 🌿

Noté 5 sur 5 étoiles

Cathrine yoga kan klart anbefales

Cathrine yoga kan klart anbefales. Kompetente, professionelle og en fantastisk kunde service.

29 septembre 2024

Kære Amaliee 🌸

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder virkelig meget at høre, at du oplever Cathrine Yoga som kompetent, professionel og med god kundeservice.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🌿

Noté 5 sur 5 étoiles

Nyder dette fantastiske univers af…

Nyder dette fantastiske univers af guidede yoga og meditation. ❤️🙏🏻❤️

21 septembre 2024
Avis spontané

Kære Rikke 🌸

Tusind tak for din hjertevarme feedback! Det gør mig virkelig glad at høre, at du nyder dette univers af yoga og meditation.

Ser frem til mange flere skønne stunder sammen ❤️🙏🏻

Noté 5 sur 5 étoiles

At alt var perfekt og samtidig helt ned…

At alt var perfekt og samtidig helt ned på jorden.

Kære Betina 🌸

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder så meget, at du oplevede alt som perfekt og samtidig jordnært.

Glæder mig til at se dig igen til flere dejlige stunder 🌿

Alt fungere

Alt fungere , godt yoga 🧘

Kære Pia 🌸

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder mig at høre, at alt fungerer godt, og at du nyder yogaen.

Vi ser frem til at se dig igen på måtten! 🧘‍♀️

Yin yoga-kursus i Århus

Jeg har for nylig været til et 2-dages yin yoga kursus hos Cathrine i Århus og det var en sand fornøjelse. Dygtig formidler, masser af ny inspiration, læring og to dage helt nede i gear. Maden var også kanon og Cathrine gjorde meget ud af at svare på de spørgsmål, der måtte komme. Stort tak for et skønt kursus - kan klart anbefales.

Kære Kathrine 🌸

Tusind tak for din hjertevarme feedback! Det er en fornøjelse at høre, at du havde to afslappende dage fyldt med ny inspiration og læring. Skønt at maden også faldt i smag, og at du følte dig godt taget hånd om med alle spørgsmålene.

Tak fordi du var med – og for din anbefaling! 💛

Noté 5 sur 5 étoiles

Cathrine er en skøn og jordnær…

Cathrine er en skøn og jordnær formidler 🙏

Kære Rikke 🌸

Tusind tak for dine smukke ord! Det glæder mig virkelig, at du oplever undervisningen som jordnær og nærværende.

Noté 5 sur 5 étoiles

Cathrine er en fantastisk inspirerede…

Cathrine er en fantastisk inspirerede yogalærer. Hun er superseriøs og imødekommende. Både live og online🙏

Kære Nanna 🌸

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder virkelig meget, at du oplever undervisningen som både inspirerende, seriøs og imødekommende – både live og online.

Glæder mig til mange flere yoga-stunder sammen med dig 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Cathrine er en vildt god underviser

Cathrine er en vildt god underviser. Vidende.
Hun er tydelig. Inspirerende. Nærværende.

Kære Anne 🙏

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse! Det betyder så meget at høre, at du oplever undervisningen som inspirerende, nærværende og klar. Din feedback er virkelig værdsat.

Vi glæder os til at se dig på måtten igen 🌿

Dejligt kursus sted

Dejligt kursus sted, roligt og uforstyrret . Den skønneste frokost fra GRØD.

Kære Eva 🙏

Tusind tak for din dejlige feedback! Det glæder os, at du nød dit Yin Yogakursus i Aarhus og den rolige atmosfære. Og ja – frokosten fra GRØD er virkelig noget særligt!

Vi håber at se dig igen til flere inspirerende stunder 🌿

Uhøjtidelig og super godt

Uhøjtidelig, enkelt og letforståeligt - tak for det!
En masse god og brugbar info, alt formidlet med rummelighed og venlighed
Det har været to fantastiske dage!
Kh Anette K Ørnberg

6 août 2024

Kære Anette 🙏

Tusind tak for din varme feedback! Vi er så glade for, at du har haft to fantastiske dage og oplevet undervisningen som uhøjtidelig, enkel og letforståelig. Det betyder meget for os, at du har følt dig mødt med rummelighed og venlighed.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen til flere skønne oplevelser 🌿

Kh

Noté 5 sur 5 étoiles

Yoga med professionel og hjertevarm…

Yoga med professionel og hjertevarm undervisning. Rigtig rigtig god formidling af yoga’ens væsen.

6 août 2024

Kære Mariann 🙏

Tusind tak for din smukke anmeldelse! Det betyder meget for os, at du oplever undervisningen som både professionel og hjertevarm. Skønt at høre, at yogaens budskaber bliver formidlet på en måde, der taler til dig.

Vi glæder os til at se dig på måtten igen 🌿

Har deltaget i 2 retreats

Har deltaget i 2 retreats. Meget optimalt og struktureret. Du får proff. for pengene

26 mai 2024
Avis spontané

Kære Jens 🙏

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at deltage i hele to retreats med os! Det glæder os, at du har haft gode oplevelser og oplever vores retreats som både professionelle og strukturerede.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 🌿

God kombination med Yoga

God kombination med Yoga, afsresninf og opskrifter,
Tak for det!

27 juin 2024

Kære Ulla 🙏

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os, at du nød kombinationen af yoga, afspænding og opskrifter. Skønt at høre, det gør en forskel for dig 🌿

Yoga retreat ved Vesterhavet

Jeg har lige været på et skønt yoga retreat ved Vesterhavet og alle de forventninger jeg havde til turen inden jeg tog afsted, blev i den grad opfyldt, både mht. yogaundervisning, maden og omgivelser, både inde og ude. Det var alt i alt en rigtig god oplevelse og kan varmt anbefales.

14 avril 2024

Kære Lisette 🙏

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os så meget, at retreatet ved Vesterhavet levede op til alle dine forventninger – fra yogaundervisningen til maden og de smukke omgivelser. Det er vidunderligt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse.

Vi håber at byde dig velkommen igen til flere mindeværdige yoga-stunder 🌊🌿

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse
På badehotel. Virkelig lækker vegetar mad.
Gode og varierende yoga øvelser og Katrine Suhr er en skøn og dejlig og virkelig dygtig yogalærer.
Opholdet var virkelig godt planlagt og var inspirerende både mht yoga øvelser og sund mad.

15 avril 2024

Kære Bitten 🙏

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os, at du havde en fantastisk oplevelse på badehotellet og nød både maden og yogaen. Vi giver din ros videre til Katrine Suhr – hun er virkelig en stjerne! Skønt at høre, at opholdet både var inspirerende og velplanlagt.

Vi håber at se dig igen til flere skønne yogaoplevelser 🌿

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god app med rigtig gode…

Virkelig god app med rigtig gode yogavideoer! Mange spændende opskrifter. Eneste ønske til en forbedring er en bedre inddeling af opskrifter, eller at man eventuelt kan søge efter en ingrediens el.lign., men da jeg primært har købt adgang for yogaen, så er det en mindre detalje 😊

27 mars 2024

Kære Maiken 🙏

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er glade for, at du nyder yogavideoerne og opskrifterne 🌿 Vi tager dit forslag til bedre opskriftsinddeling til os – altid dejligt med feedback til forbedringer. Rigtig god fornøjelse med yogaen!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus