We bestelden een tv meubel die binnen 5 werkdagen leverbaar was. Een aantal dagen na de betaling wordt er contact met ons opgenomen dat het meubel pas 6 weken later weer leverbaar is. We werden goed g... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hanglampen besteld, prima afgeleverd. Daarna een tweede kansje lamp besteld. Bij ontvangst bleek ophangbeugel te ontbreken, na een mail te hebben gestuurd, ontving ik hem de volgende dag met pakketdi... Voir plus
Ik heb een paar weken geleden mijn nieuwe salontafel gekregen.Nu heb ik er houtworm in zitten.Contact gehad,foto's gestuurd naar de klanten service.Krijg ik een mail terug dat ik een flesje bestrijdi... Voir plus
Great products, quick delivery and good customer service. We ordered tv furniture and a dining table from them. Upon delivery there was a crack in the table. After a few messages they exchanged the t... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 21 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Tv meubel besteld mooi op tijd…
Tv meubel besteld mooi op tijd geleverd, alleen er ontbreken paar gastje voor montage. Heb meerdere malen gemailt gebeld kreeg alleen melding dat ze probleem hebben doorgestuurd (5 okt) en nog steeds geen enkele reactie voor oplossing.
Hr Baars

Réponse de Cavetown
Wat onwijs goede service kent dit…
Wat onwijs goede service kent dit bedrijf! Nu is er wat mis gegaan met de levering waar Cavetown zelf niks aan kan doen maar reageren direct op je mail regelen meteen dat je de levering alsnog ontvangt.
Tijdens bezoek van de winkel ook zeer vriendelijk geholpen en de producten zijn precies zoals je verwacht.! Echt mijn complimenten aan dit bedrijf. Ik ben niet van de reviews maar Cavetown verdiend een zeer positieve review!
Prachtige producten en snel en correct…
Prachtige producten en snel en correct verpakt geleverd
Als je je huis wil restylen moet je dat…
Als je je huis wil restylen moet je dat zeker doen met de meubels en accessoires van Cavetown !!! Ik ben superrrr blij en de service is ook echt top 👍
alles netjes en snel
weer blij
Ook de laatste aankoop was weer een groot succes en snel geleverd

Réponse de Cavetown
Laden kastje is zeer slecht afgewerkt…
Laden kastje is zeer slecht afgewerkt en afgemonteerd
Handgreep scheef
Algemeen te duur voor wat je ervoor krijgt en mag verwachten

Mooie handige nachtkastjes.
Mooie handige nachtkastjes.
Muurbevestiging maakt schoonmaak vloer makkelijker.
Stevig verpakt.

Réponse de Cavetown
Ik ben heel tevreden over mijn niewe tv meubeleuwe…
Ik ben heel tevreden over mijn nieuwe tv meubel. Ik werd goed op de hoogte gehouden via mails over het verloop en vond de levering snel en keurig. Het meubel was goed verpakt en makkelijk te installeren.

Kortom: top
Duidelijke info op website. Mooi en breed assortiment met correcte prijzen. Goede communicatie na bestelling. Snelle en vlotte levering. Kortom: top.

Geweldig!!!
Goed mail contact.
Bezorgers keurig op tijd en met twee man om de loodzware kast op zn plek te te zetten.
Ik ben ontzettend blij met onze stalen buffetkast. Precies zoals op de site stond beschreven!

De salontafels zijn prachtig
De salontafels zijn prachtig! En snel geleverd zoals vermeld op de website. Kunnen veel winkels nog een voorbeeld aan nemen! Helemaal top!

Mooie prijs
Mango industriële salontafel met lades.
Mooie prijs,ipv 14 tot 18 weken wachten binnen 2 dagen bezorgt,top dus.

Réponse de Cavetown
Erg mooie planken, maar slechte meegeleverde pluggen
Erg mooie planken. Alleen de meegeleverde pluggen/schroeven waren niets en deze pasten niet in elkaar. Na zelf nieuwe pluggen te hebben gekocht, was het ophangen een eitje.

Super!!!
In de showroom van Cavetown wat inspiratie opgedaan, waarna ik online wat heb besteld. In de winkel ben ik geholpen door een leuke behulpzame lange jongen die leuke tips had voor mijn huis☺️

Prachtige lamp
Prachtige lamp
De lamp is echt een sfeermaker.
Ik ben er ontzettend blij mee, snelle levering.

Mooie,en goede kwaliteit lampen
Mooie,en goede kwaliteit lampen, industriële look, en bijpassende accessoires. Service hoog in vaandel, makkelijk te bereiken vriendelijke afhandeling. Kortom,een ideaal betrouwbaar bedrijf!!

Bol kapot van hanglamp
We hebben pas twee jaar geleden een grote hanglamp hier gekocht. Nu was er één van de 8 bollen kapot gegaan. Toen wij contact opnamen voor een vervangende bol was dit niet mogelijk. We kregen we het antwoord dat deze lamp in uitvoering aangepast was. Op het oog ziet deze er nog exact hetzelfde uit maar blijkbaar technisch gezien passen de bollen niet meer. Oplossing? We moesten dan maar een hele nieuwe lamp kopen. Tot zover de goede klantenservice.

Mooie salontafel gekocht
Mooie salontafel gekocht, leuke prijzen en nog eens 10 % korting, dat is leuk. Datum van levering kon netjes verzet worden tot na de vakantie . Kreeg steeds bericht hoe laat ze zouden komen dat was erg fijn. Was goed ingepakt . Voor mij super.

L’expérience Trustpilot