We bestelden een tv meubel die binnen 5 werkdagen leverbaar was. Een aantal dagen na de betaling wordt er contact met ons opgenomen dat het meubel pas 6 weken later weer leverbaar is. We werden goed g... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hanglampen besteld, prima afgeleverd. Daarna een tweede kansje lamp besteld. Bij ontvangst bleek ophangbeugel te ontbreken, na een mail te hebben gestuurd, ontving ik hem de volgende dag met pakketdi... Voir plus
Ik heb een paar weken geleden mijn nieuwe salontafel gekregen.Nu heb ik er houtworm in zitten.Contact gehad,foto's gestuurd naar de klanten service.Krijg ik een mail terug dat ik een flesje bestrijdi... Voir plus
Great products, quick delivery and good customer service. We ordered tv furniture and a dining table from them. Upon delivery there was a crack in the table. After a few messages they exchanged the t... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 21 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Super service
Super service. Wij hadden 2 bollen geleverd gekregen die een foutje hadden en na telefonisch contact hebben we de week erop direct 2 nieuwe geleverd gekregen. Zie je niet vaak meer service bij aankoop in een winkel. Verder super tevreden over de kwaliteit van de lampen. Al met al een tevreden klant.
Een aanrader als je op zoek bent naar iets moois
Een hele fijne zaak om online te winkelen. Mooie meubels en goede service
Verkeerde product ontvangen en nog steeds geen oplossing
Update: Inmiddels is het 22-11 en is mijn retour nog steeds niet verwerkt en blijf ik betalingsherinneringen ontvangen van Riverty. Problemen oplossen en binnen een maand een retour verwerken lijkt niet haalbaar te zijn voor dit bedrijf.
Op 26-10 een salontafel besteld. Een aantal dagen later werd er echter een eettafel geleverd.
De bezorger kon de twee gigantische pakketten niet direct mee terug nemen en de klantenservice was al gesloten. Nu is het inmiddels al 10-11 en heb ik nog steeds geen salontafel en ook de verkeerd geleverde eettafel is nog steeds niet opgehaald. Klantenservice beloofd steeds met updates en oplossingen te komen maar deze afspraken worden niet nagekomen. Online bestellen gaat heel eenvoudig maar in het oplossen van problemen blijken ze niet erg goed te zijn.
Wat een TOP service bij Cavetown!
Veel bedrijven mogen een voorbeeld nemen aan de service van Cavetown. Super snel geleverd, heel goed verpakt en een prima gebruiksaanwijzing.
Voor herhaling vatbaar om hier vaker te bestellen

op tijd geleverd
producten zijn binnen de vooraf gestelde termijn geleverd door een nette en goede vervoerder.
netjes en degelijk ingepakt, geen beschadigingen

Réponse de Cavetown
Snelle levering van mijn nieuwe stoere…
Snelle levering van mijn nieuwe stoere hanglamp. Echt enorm trots op die lamp. Love it.

Réponse de Cavetown
Mooie kapstok en schoenenrek gekocht
Mooie kapstok en schoenenrek gekocht. Ben er erg blij mee!

fijn geholpen
alles is precies verlopen volgens afspraak en vriendelijk personeel

Réponse de Cavetown
Erg blij met de Eleonora Helsinki tv-…
Erg blij met de Eleonora Helsinki tv- en wandmeubel, kwalitatief erg mooi en fraai afgewerkt!
Helaas kon het niet op de geplande datum geleverd worden maar dit is vooraf tijdig gecommuniceerd met een nieuwe afleverdatum! We hebben inmiddels ook het dressoir uit die serie besteld…
Meubels waren erg goed verpakt wat transportschade helpt te voorkomen! Dit elders wel eens anders meegemaakt.
Komen zeker terug bij Cavetown!

Réponse de Cavetown
vind het een prettig bedrijf en zal er…
vind het een prettig bedrijf en zal er zeker meer kopen maar weer even sparen!!!!

Réponse de Cavetown
Wat zijn de schappen die ik gekocht heb…zijn geweldig mooi 🤩
Wat zijn de schappen die ik gekocht heb bij jullie geweldig mooi mijn schoonzoon heeft ze zaterdag opgehangen voor mij 🥰
Ik geniet ieder moment van deze mooie verschijning waar ik van geniet 😊
Nu mijn prullaria erop gezet maar één gave lamp als die jullie willen verloten zou er super mooi bij staan 🥰 ik zou er heel gelukkig mee zijn.

Réponse de Cavetown
Het zijn goede en stevige meubels
Het zijn goede en stevige meubels. In sommige beschrijvingen staat dat de kast niet gemonteerd geleverd zou worden, maar alles werd volledig gemonteerd geleverd. De meubels waren goed verpakt. Ook vonden wij de meubels nog mooier dan op de foto.

Réponse de Cavetown
Voor de tweede keer iets besteld bij…
Voor de tweede keer iets besteld bij jullie omdat het de vorige keer perfect is verlopen allemaal. Nu een prachtige staande lamp waar we al veel complimenten over gehad hebben. Echt een eyecatcher! Het is makkelijk te bestellen en wordt snel en keurig geleverd!

Réponse de Cavetown
Wij hadden met korting een showroom…
Wij hadden met korting een showroom model tv meubel besteld.
In eerste instantie kon Cavetown de afspraak vanuit hun kant van de overeenkomst niet nakomen door een defect aan het product wat was ontstaan bij het verzenden.
In eerste instantie werd een extra korting aangeboden. Hier namen wij geen genoegen mee.
Hierop is netjes een nieuw product geleverd tegen de eerder afgesproken prijs.
Wij zijn erg blij met de service en coulance die Cavetown hier mee heeft getoond!

De site is duidelijk
De site is duidelijk, klantenservice vriendelijk en de prijzen zijn betaalbaar. Fijn als je weleens wilt wisselen van inrichting.

Goede en fijne webshop
Gemakkelijk bestellen, heldere en duidelijke informatie. Fijne updates en producten snel in huis
Britt Salontafel met 2 lades Warm…
Britt Salontafel met 2 lades Warm Mangohout 120cm besteld was snel bezorgd. Maar de staalconstructie klopt niks van. Dit is krom en scheef inelkaar gelast. Ook de voorgeboorde gaten voor de schroeven komen totaal niet overeen met de staalconstructie.ook 1 van de handvatten van het laatje is scheef gemonteerd. En 1 laatje is ook zeer slecht inelkaar gezet en sluit niet netjes dicht. Ook op het blad zitten 2 kringen op die niet natuurlijk zijn. Ook zit er een kleine deuken aan de bovenkant en zijkant van de metalen steunen. Ook de metalen steunen lopen totaal niet gelijk met het hout op sommige plekken steekt het hout uit en op de andere kant weer niet Diep teleurgesteld in deze salontafel. Het lijkt net of het een 2e hands salontafel is. Ik had gemaild hierover met de klantenservice & foto's gestuurd na diverse mails komen ze met een vergoeding van €15,50 of de salontafel omruilen maar zeggen ze daarbij dat die ook hetzelfde zijn. Ja lekker makkelijk zeg. Om je kapot te schamen dat jullie dit durven te verkopen. Na aanleiding hiervan zal ik nooit meer iets kopen bij jullie.
Slechte service/communicatie
Op 14 oktober mijn bestelde lamp ontvangen, op de website stond dat een deel van de lichtbronnen GU10 spotjes, inbegrepen waren, maar deze werden niet mee geleverd. Dezelfde dag met de klantenservice gebeld, de dame aan de telefoon keek mee op de website. Zij zou het nakijken, en ik zou de volgende dag een e-mail ontvangen. Inmiddels heb ik 2 keer gebeld, niemand die mij helpt. De lampjes heb ik zelf al gekocht. De lamp is mooi, de service en communicatie slecht. Helaas.

L’expérience Trustpilot