CBDanmark

Hvorfor har I intet telefonnummer man kan ringe til. Jeg har prøvet alle jeres nummer og vær gang sige den “nummeret du har ringet til iksistere ikke” hvordan skal jeg komme i kontakt med jer når I hv... Voir plus

Ingen kundeservice man kan ringe til og de sender ikke de produkter de reklamere med. Og man skal vente over 24 timer på et svar på en klage. Da de har fjernet deres telefon så man kan få det løst... Voir plus

Super lækkert produkt, købte 1 gram O.G Kush, har før dampet CBD, men det her virker bare bedre, det bliver bedre optaget i lungerne og er ikke forarbejdet på samme måde, og man mærker effekt efter 5... Voir plus

I dag d. 2. marts mødte jeg Toke i butikken på Vesterbrogade. Jeg fik en virkelig god kundeoplevelse fra start til slut. Han tog sig tid til at besvare alle mine (måske lidt mange) spørgsmål med sto... Voir plus

1. Magasin de cannabis
  2. aussi dans
  3. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

CBDanmark begyndte for over 6 år siden med at tilbyde CBD blomster til det danske marked. Siden da er sortimentet vokset, og i dag samler vi både vores egne produkter og et bredt udvalg af danske brands, der deler vores værdier. Vi sætter en ære i at fremme en etisk og ansvarlig tilgang til cannabisbranchen – en branche, hvor gennemsigtighed og troværdighed er altafgørende. Hos os finder du udvalgte CBD olier, blomster og tilbehør, hvor kvalitet, bæredygtighed og sikkerhed altid vægtest højest. Alle produkter er laboratorietestede og godkendte inden for EU’s rammer, du kan altid føle dig tryg, når du handler hos os. .

Violation des conditions d'utilisation

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hej tak for jer

Hej, jeg er rigtig glad for jeres cbd olie og det har været en enrstående oplevelse. Tak til jer 5/5. Og en bedre service i jeres butik

3 février 2025

Hold jer væk..

Jeg vil ikke anbefale nogen at handle her. Produkterne hverken dufter eller ser indbydende ud. De buds jeg har modtaget var fuldkommen brune og knas tørre.
Jeg har lugtet til hø-lofter som lugtede langt bedre end det jeg har modtaget fra denne butik, og ikke engang min blinde farmor ville have dette ‘udstillet’ som pynt på nogle af sine møbler, så fælt ser det ud.
1/10, vil absolut ikke anbefale.

22 novembre 2024

Stol ikke på %'erne

Stol ikke på %'erne. Skrev 8-12. Var 2-5 på beholderen. Falsk varebetegnelse. Hvilke tal kan man stole på?
Efter svar: I svarer ikke på mine mails om det. Fik aldrig et tilgodebevis (efter flere mails) Derfor 1 stjerne
Følg op på hvad i tilbyder!!!!
I forsætter åbenbart det med falske oplysninger...

11 mai 2023
Logo de CBDanmark

Réponse de CBDanmark

Hej Nicolai.
Først og fremmest er vi kede af den éne stjerne, da vi jo tilbød at tage produktet tilbage, og refundere pengene eller lave et tilgodebevis.

Som vi skrev i chatten, havde vi fået lavet nye analyser på produktet, og opdateret etikette, men overset teksten i produktbeskrivelsen. Dette rettede vi med det samme da du gjorde os opmærksom på det.

Du er velkommen til at kontakte os igen på info@cbdanmark.dk, eller besvare vores besked i chatten, vi står stadig til rådighed for at finde en løsning.

vh CBDanmark

Opdatering 29 maj:
Vi har på vores mail (info@cbdanmark.dk) kun modtaget én mail fra dig, denne modtog vi lørdag 27 maj. I denne mail kan jeg dog se at du har sendt en mail til dig selv 22. maj med samme tekst, om at du ikke ønsker at returnere produkterne.

Som jeg har svaret på mailen d 27 maj beklager vi, hvis det ikke var tydeligt nok at vi tilbød at tage produktet retur, og at du herefter kunne få refunderet pengene via bankoverførsel ELLER som værdibevis.

At du sende en mail en lørdag, en time senere skrive i vores chat "Svar på mine mails!!!!", og herefter opdatere din anmeldelse med at vi ikke svare på dine beskeder, fortæller mig at vi nok ikke finder en løsning i denne omgang.

Du er stadig meget velkommen til at returnere produkterne til os, hvorefter vi kan lave en bankoverførsel eller sende et værdibevis

CBDanmark, bedste i branchen :D

CBDanmark er et Firma som er til at stole på! :D, har bestilt fra dem igennem en del måneder nu og må sige det har været en ren fornøjelse, super kvalitet og nemt at komme i kontakt med kundeservice vis man har spørgsmål til en vare/produktet eller der skulle opstå problemer, så jeg kan helt klart anbefale CBDanmark til alle på min vej, og har allerede fået både venner og familie med på CBD vognen, og tror virkelig dette er fremtiden inden for naturlige medicin og for en optimeret leve standard :)

17 janvier 2023

Hurtig levering!

Hurtig levering!
Bestilte onsdag formiddag og kunne afhente på posthuset torsdag over middag!
Det kunne kun være gået hurtigere, hvis jeg selv havde afhentet hos CBD Danmark, da det viser sig at ligge i min parallelgade her i Aarhus, haha ...

30 juillet 2022