Hvorfor har I intet telefonnummer man kan ringe til. Jeg har prøvet alle jeres nummer og vær gang sige den “nummeret du har ringet til iksistere ikke” hvordan skal jeg komme i kontakt med jer når I hv... Voir plus
CBDanmark
Lisez les avis des autres
Ingen kundeservice man kan ringe til og de sender ikke de produkter de reklamere med. Og man skal vente over 24 timer på et svar på en klage. Da de har fjernet deres telefon så man kan få det løst... Voir plus
Super lækkert produkt, købte 1 gram O.G Kush, har før dampet CBD, men det her virker bare bedre, det bliver bedre optaget i lungerne og er ikke forarbejdet på samme måde, og man mærker effekt efter 5... Voir plus
I dag d. 2. marts mødte jeg Toke i butikken på Vesterbrogade. Jeg fik en virkelig god kundeoplevelse fra start til slut. Han tog sig tid til at besvare alle mine (måske lidt mange) spørgsmål med sto... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
CBDanmark begyndte for over 6 år siden med at tilbyde CBD blomster til det danske marked. Siden da er sortimentet vokset, og i dag samler vi både vores egne produkter og et bredt udvalg af danske brands, der deler vores værdier. Vi sætter en ære i at fremme en etisk og ansvarlig tilgang til cannabisbranchen – en branche, hvor gennemsigtighed og troværdighed er altafgørende. Hos os finder du udvalgte CBD olier, blomster og tilbehør, hvor kvalitet, bæredygtighed og sikkerhed altid vægtest højest. Alle produkter er laboratorietestede og godkendte inden for EU’s rammer, du kan altid føle dig tryg, når du handler hos os. .
Coordonnées de contact
Thorvaldsengade 3, 8000, Aarhus C, Danemark
- info@cbdanmark.dk
- cbdanmark.dk
Violation des conditions d'utilisation
Stort Udvalg og Høj Kvalitet
Kæmpe udvalg. Der er altid noget nice på tilbud. Høj kvalitet.
Gennemskuelighed.
detaljerede varedeklarationer.
Jeg er især vild med deres CBD lube og smokeables. Og joint bio-hylstrene holder meget længere end standard plastik-hylstre.
Godt men dyrt
Okay produkt ok
Høj kvalitet
Altid god service, hurtig levering og god kvalitet. cbdenmark er ikke det billigste på markedet, og kvaliteten følger derefter.
Every thing Perfekt
Selve topskudene er gode nok
Selve topskudene er gode nok, men har så ogs købt moonrocks og lemon crumble. For det første så ligner lemon crumble slet ik det billede i promovere med, og for det andet så det ik engang samme farve? Det mest hvidt, med en svag nuance af orange. Og de moonrocks er decideret plastik, lugter og føles ihvertfald sådan. Forstår inderligt ik hvorfor de moonrocks er som de er, med et cbd indhold på "60-65%" hvis det alligevel er farligt at ryge😂 anbefaler alle til at lugte godt og grundigt til hvad de køber, for lugter det som noget giftig stads, så er det rimeligt sikkert at det heller ikke er særlig sundt

Réponse de CBDanmark
Har kun gode oplevelser med cbdanmark…
Har kun gode oplevelser med cbdanmark svarer pænt vis man er i tvivl om nogen af der produkter,, kundeservice i tiptop,, cbdanmark gør jeg kan klare hverdagen bedre tak tak til jer
Lækre produkter og hurtig levering!
Fantastisk 😍
Denne gang skrev jeg "JEG ELSKER JER" som note til ordren og fik en håndskrevet note tilbage med et fint hjerte. 😄❤️
Det virker som om at der kun sælges høj kvalitet herfra!
Yderst tilfreds; keep it up! 👏
Var det noget med et gram støv?
3 af de blomster jeg havde bestilt var så tørre at de blev til støv i grinderen. Uacceptabelt.

Mega god butik
Mega god butik, gode produkter til en fair pris også får man en super nice service, helt klart ikke sidst gang jeg handler her 😊

Elsker CBD Danmark!
Elsker CBD Danmark!! Ikke så meget andet at sige! Gode produkter! Hurtig levering!

L’expérience Trustpilot