Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
CeriX er Danmarks største speciallægeklinik, som tilbyder kosmetiske injektions- og laserbehandlinger, samt plastikkirurgi af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet. CeriX uddanner også kosmetiske sygeplejersker samt mastertræning for sygeplejerskerne i hele norden
CeriX.dk - Medical Aesthetic Clinic

- +4561616117
- info@cerix.dk
- cerix.dk
Super professionel behandling
Super professionel behandling. Jeg følte mig meget velkommen. Stor fleksibilitet i forhold til, at få min operations dato opfyldt. Plastik kirurg Peter Stemann Andersen fortalte præcist og ærligt hvad jeg kunne forvente.
Jeg er ovenud tilfreds med mit resultat. Peter er en virkelig dygtig kirurg, som jeg har stor tillid til. Så Peter og klinikken får mine bedste anbefalinger👍🏼🤩
Jeg har haft den mest fantastiske…
Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse med operation af øvre øjenlåg hos CeriX Hellerup. Lige fra start da jeg blev modtaget af den meget professionelle sekretær i skranken til operationen var udført samt efterkontrol 3 måneder senere. Det er blevet så flot et resultat og mit selvværd afspejler det tydeligt.
Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse. Søde, kompetente personaler. Hyggeligt miljø. Gode resultater.
Glad og tilfreds hos Sara i CeriX Odense
Jeg har været i CeriX klinikken i Odense, hvor jeg blev taget godt imod et venligt personale. Jeg følte mig tryg og velinformeret under hele processen og er glad og tilfreds med behandlingerne ved Sara. Jeg glæder mig allerede til næste behandling
Er en meget tilfreds kunde
Er en meget tilfreds kunde. Dog mangler jeg overblik over min bonus på appen. Ser ikke ud til at virke
Jeg deltog i en intern modeldag hos…
Jeg deltog i en intern modeldag hos Cerix, Købmagergade. Her blev jeg mødt af venligt og professionelt personale, som var meget imødekommende og gjorde det til en god oplevelse.
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse – sødt og professionelt personale samt rolige og behagelige omgivelser. Man føler sig godt taget imod og i trygge hænder.
Hej Cerix
Hej Cerix
Jeg fik en konsultation med en sød og venlig sygeplejerske, der fortalte alt om fordele/ forventninger, osv. Jeg skulle imidlertid konsultere en læge, og dette står ikke som et punkt når man bestiller tid, desværre. Man kan kun bestille tid hos en sygeplejerske. Den læge du skal se, har kun tider efter kl.17, og har ikke dagligt fremmøde. Man kan videomødes men det virker upersonligt og er ikke noget for mig. Dette, også om aftenen desværre. Jeg vil planlægge noget i min ferie, da det ellers bliver alt for besværligt for mig. Det kunne have været rart med info om dette på deres hjemmeside. Ellers en meget proffesionel oplevelse. Tak.
Helt fantastisk oplevelse og resultat…
Helt fantastisk oplevelse og resultat hos Michelle Venice Lee i Silkeborg afdelingen❤️
Kæmpe stor anbefaling herfra🙌🏼
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
DetteCentret er mere end vidunderligt og fortjener at blive besøgt mere end én gang. center er et af de bedste
Dette center er et af de bedste, jeg har besøgt i Odense. Alt var perfekt, især sygeplejerske Sara. Jeg vil gerne udtrykke min dybeste taknemmelighed for den exceptionelle pleje og opmærksomhed, du gav mig. Din raffinerede væremåde, rolige opførsel og omsorg for patienternes velbefindende afspejler en virkelig bemærkelsesværdig personlighed.

Glimrende samtale
God, hurtig og meget behagelig samtale med lægen; lige som det skulle være

Réponse : CeriX - Medical Aesthetic Clinic
Jeg er meget skuffet over Cerix
Jeg er meget skuffet over Cerix. Jeg har betalt en høj pris for produkter, men kvaliteten lever slet ikke op til forventningerne. Produkterne føles ikke gode nok i forhold til prisen, og jeg er ærligt talt utilfreds fra dem.

Réponse : CeriX - Medical Aesthetic Clinic
Super professionel, nærværende og venlig
Jeg var til den første (gratis) konsultation i Cerix Holbæk. Det var en virkelig god , professionel og tryg oplevelse. Jeg glæder mig til at komme i gang med den behandling jeg nu skal👍

Glad og tilfreds
Har haft den bedste oplevelse hos Cerix.
Blev mødt af en meget sød, venlig medarbejder som fik mig til at slappe helt af. Kan varmt anbefale Cerix Købmagergade. Mit resultat er jeg 100 procent glad for.

Réponse : CeriX - Medical Aesthetic Clinic
Flot resultat allerede efter første behandling
Jeg fik fjernet karsprængninger i ansigtet og er meget tilfreds allerede efter første behandling. Meget tryg og informerende behandler.

Dygtige som altid
Dygtige, imødekommende , søde og professionelle som altid. Tak for jeres fine måde at være på, og for at passe på min hud.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.