Cewe.dk Avis 19 602

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Igen en rigtig god oplevelse at lave fotobog hos Ceve. Programmet nemt at arbejde med, og der er utroligt mange forslag og muligheder. Og selv om jeg valgte en standard-digital udgave, er... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis jeg kunne give flere stjerne havde jeg gjort det. Havde problemer med anden firma som efter 2 forsøg stadig printede noget møg til mig. CEWE tog dialogen op og efter få dage kom resultatet. Det l... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Resultatet af min fotobog blev flot, lige som jeg ønskede, og jeg var stolt over resultatet. Processen hos Cewe var enkel og informativ! Leveringen forløb hurtigt og uden problemer (ovenikøbet hurt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'impression de photos

À propos de Cewe.dk

Écrit par l'entreprise

Få mere ud af dine billeder! Hos Cewe.dk finder du et stor udvalg af produkter, som du selv kan designe med dine egne billeder: Lav en CEWE FOTOBOG - dit eget personlige fotoalbum, bestil invitationer, takkekort og julekort, design en fotokalender, få en unik vægdekoration til hjemmet, fremkald din bedste billeder eller design dit eget krus, en musemåtte til kontoret eller én af vores mange andre fotogaver.

Har du spørgsmål til din bestilling, kan du kontakte kundeservice på tlf. 78 79 78 03 mandag til fredag 9.00 til 20.00 og søndag 14.00 til 20.00 eller sende en mail til support@cewe.dk - vi er altid klar til at hjælpe dig!

Cewe.dk

Écrit par l'entreprise

Fotoprodukter med dine egne billeder
Vi er stolte af vores prisvindende produktkvalitet og 100% tilfredshedsgaranti!

100% tilfredshedgaranti!

Det vigtigste for os, er at du er tilfreds.

Det vigtigste for os, er at du er tilfreds.
Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med dit fotoprodukt fra cewe.dk. Vi garanterer dig den højeste kvalitet og service – til enhver tid. Vores kundeservice står til rådighed ved alle henvendelser vedrørende din bestilling: support@cewe.dk. Skulle du på et tidspunkt ikke være tilfreds, så kontakt os inden for tre uger efter modtagelsen af dit fotoprodukt. Fortæl os hvorfor du ikke er tilfreds, og vi finder sammen den løsning, der passer dig bedst. Vi fremstiller din ordre gratis eller tilbagebetaler købsprisen.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

God kvaliet, god service og hurtig levering

Og selv om jeg valgte en standard-digital udgave, er billed og tryk-kvalitet virkelig fin.

Jeg oplevede også stor hjælpsomhed, da jeg et par gange måtte bede om et godt råd.

Og så vil jeg rose Cewe for meget hurtig og god levering genbem Postnord.

Har nu lavet 5 Cewe fotobøger, og vender meget gerne tilbage. Ikke minds da der stadig er mange flere muligheder i de forskellige programmer.

Ivan

Hej Ivan

Vi takker mange gange for både de fem stjerner og de rosende ord.
Det er super godt at høre, du har oplevet både at få en god oplevelse med din CEWE fotobog, men også at du har fået en god hjælp fra vores kundeservice.
Hos CEWE er vi meget opmærksomme på at hjælpe kunden så meget som muligt.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Hurtig respons både på mail og tlf.

Hej Julie

Vi takker mange gange for de fem stjerner.
Det er super dejligt at høre, du oplever at få hurtig respons fra os, da du havde brug for hjælp.
God dag til dig.

Flot fotobog

Flot fotobog, nem at designe. Ankom til tiden

Hej Julie

Mange tak for de fem stjerner.
Vi er utroligt glade for at høre, du har modtaget en flot fotobog, som var nem at designe.

Godt produkt

Nemt at bruge. Kunne ønske at det var lidt billigere

Hej Jeanette

Vi takker mange gange for de fem stjerner.
Det er dejligt at høre, du oplever at modtage et godt produkt og at det er nemt at bruge.
God dag til dig.

Flot fotokalender

Skulle bruge en kalender med sommerferiebilleder, og det færdige resultat og leveringstid er helt som det skal være. Betjeningen er dog ikke helt intuitiv, så selv om jeg har bestilt kalendere før, driller det altid lidt i begyndelsen.

Hej Bo

Mange tak for stjernerne.
Når du designer din kalender online, skal du først vælge hvilken type du ønsker, herefter størrelse.
Så skal du vælge en skabelon - for at få den type felt for aftaler du ønsker - og herefter kommer du ind og kan trække fotos ind på hver side.
Hvis du en anden gang har spørgsmål til brug, skal du endelig ringe til os.
Vores kundeservice sidder klar 9-20 på hverdage og 14-20 om søndagen, til netop at hjælpe hvis der er noget som driller.

Fem stjerner til Cewe

Fem stjerner til Cewe - jeg bestiller gerne igen

Hej Charlotte

Mange tak for de fem stjerner.
Vi er meget glade for at høre, du gerne vender tilbage til CEWE igen.

Sjovt at lave

Sjovt at lave . Leveret som lovet 👍

Hej Ilse,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du synes, det var sjovt at lave, og at leveringen levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, det betyder meget for os.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du får brug for hjælp til et nyt projekt.

Kan anbefales

Jeg har lavet fotobøger hos dem de sidste 5 år. Altid hurtig levering og super god og hurtig service, hvis noget ikke er helt tilfredsstillende (hvilket er sjældent). Jeg kan anbefale at give lidt mere for bogen og få en bedre kvalitet - det kan ses og mærkes. Den billige er dog ikke dårlig - den dyrere er bare bedre. Eneste grund til jeg ikke giver 5 stjerner er prisen for levering.

Hej Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft gode oplevelser med både vores fotobøger, levering og kundeservice. Og tak fordi du også deler din erfaring med de forskellige kvaliteter, det er rigtig værdifuldt for andre, der overvejer at bestille.

God hjemmeside med vejledninger

God hjemmeside med vejledninger, men ikke ukompliceret at bruge
Fint resultat til slut

Søren 9700

Hej Søren

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er blevet glad for resultatet af dit projekt. Vi er også glade for, at du oplever vores hjemmeside og vejledninger som hjælpsomme, selvom vi godt forstår, at programmet nogle gange kan kræve lidt tilvænning.

Meget fin kvalitet

Meget fin kvalitet. Hurtig levering.

Hej Tove,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og leveringen.

Flotte blanke sider

Hej Ulla,

Hjemmesiden er god

Hjemmesiden er god - har du problemer får du en god service via telefonen. Kvaliteten er god.

Hej Jens,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse både med vores hjemmeside, kvaliteten af produkterne og hjælpen via telefonen. Det betyder meget for os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Rigtig fin fotobog

Nogenlunde god oplevelse, har lidt svært ved at finde ud af at ændre layoutet.

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er blevet glad for din fotobog. Vi forstår godt, at layoutdelen nogle gange kan være lidt svær at finde rundt i i starten, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis du ønsker tips til, hvordan du ændrer det.

Flot fotobog

Meget tilfreds med leveringstiden og kvaliteten på en fotobog jeg bestilte.
Nem at lave på nettet og en god vejledning.

Hej Flemming,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringstiden og kvaliteten af din fotobog

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus