Bestilte middagsservise for mange tusen, halvparten var knust når jeg mottok varene. Tok kontakt med en gang og bilder av alt. Har så vidt fått svar på mail, og de har svart på telefon 1 av 20 ganger.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Butikken på Ski hadde ombyggingssalg 'Alle varer opptil 50 % ved kjøp av minst to varer'. Men det var visst ikke for alle varer, men plakatene sto uten noen forbehold. Forbeholdene sto visst i e-post... Voir plus
L'entreprise a répondu
Etter jeg bestilte varene hos Christiania Glasmagasin , oppdaget jeg at leveringsadresse var feil, og ble jeg helt fortvilet 😢 Jeg kontaktet kundeservice , de fantastiske menneskene som tok seg a... Voir plus
Den aller dårligste kundeservicen jeg noen gang har opplevd. Mottok knuste fat i november, sak fortsatt ikke avklart i februar. Responstid på mail på flere uker pr gang, telefonen har vært avslått p... Voir plus
Christiania Glasmagasin tilbyr et stort utvalg av kjente merkevarer innen kjøkkenutstyr, glass og porselen. Hos oss får du 30 dagers åpent kjøp, slik at du kan handle trygt og enkelt. 😊 Som medlem i kundeklubben vår tjener du poeng på alle kjøp, samt får gode fordeler og tilbud. Velkommen til Christiania Glasmagasin – Din kjøkken- og gavebutikk!
Pustutveien 18, 1396, Billingstad, Norvège
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ikke bestill herfra.
Jeg fikk feil ordre og da jeg tok kontakt fikk jeg beskjeden «oj, det må ha vært frustrerende, du får kontakt om du mener noe mangler»
Så sa de at jeg sendte fra en annen mailadresse enn ordren når jeg sendte fra samme mailadresse jeg mottok ordrebekreftelse på.
Veldig mye rot, viser at kundeservicemedarbeiderne absolutt ikke er til å stole på.
Styr unna!

Réponse de Christiania Glasmagasin
Bestilte pakken som ble feilsortert av Postnord. Kundeservice meldte inn saken, og pakken ble funnet og er nå på vei til riktig sted. Tusen takk!
Veldig god service når jeg hadde glemt å endre utleveringssted til Aukra, var avhuket for Molde
Jeg er kjempefornøyd med hjelpen jeg fikk. Kundeservicen var både rask og profesjonell, og jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Jeg fikk svar på alle spørsmålene mine, og opplevelsen var veldig positiv. Takk for flott service – det gjør virkelig en forskjell! Anbefales!
Jeg kontaktet kundeservice , de fantastiske menneskene som tok seg av saken , og ordnet opp slik at varene nå er nå på vei til riktig kommune 🤗 … tusen takk for hjelpen jeg fikk, og ønsker dere en riktig fin adventstid 🌲🤶
Fikk raskt hjelp da det var snakk om reklamasjon. Dagen etter at jeg tok kontakt, fikk jeg beskjed om at nye produkter ville bli sendt, og at de som ble ødelagt under frakt kunne kastes. Veldig fornøyd med servicen, raske svar og god hjelp.
Fikk det jeg bestilte. Det var tilbud i butikken, og prisen ble nedjustert i tråd med tilbudet. God service i butikken.
Kundeservice svarer hyggelig når de først svarer, men det tar ALT for lang tid før man får svar. Har meldt inn reklamasjon på en vare for 3 måneder siden, som enda ikke er behandlet, og får stadig beskjed om at de må høre med leverandør først. Jeg har en avtale med butikken, ikke leverandør.

Réponse de Christiania Glasmagasin
Bestilte varen på nett. Fikk sms når den var klar og hentet varen i butikken. Helt greit.
Jeg bestilte en vare som står at butikken har, får en sms at den har de ikke likevel. Den kommer inn neste uke, spent på om jeg får den til samme tilbudet når den kommer.

Réponse de Christiania Glasmagasin
To produkter ble skadet under frakt/postnord. Sendte CG mail. Innen kort tid fikk jeg hyggelig svar tilbake, og refundert for produktene (da de ikke hadde fler igjen på lager).
Veldig bra service på kundesenteret
Ny oppdatering:
Saken ble rettet opp i og nye deler ble tilsendt.
Kjøpte taklampe fra Hadeland.
Monteringsanvisning og deler mangler.
Sendte mail uten svar, ringte til kundeservice og ble lovet om å få saken avklart ila. av kort tid, fikk aldri svar!

Réponse de Christiania Glasmagasin
Hadde bestilt feil. Var litt fortvilet, men fikk god og ikke minst rask hjelp.
Varer var knust under sending, fikk tilsendt nye produkter uten problem. Fantastisk service.
Etter snart en måned klarte ikke kundeservice å levere varen jeg har bestilt.
Dette er meget dårlig, og en slik kundebehandling gar jeg aldri opplevd.
Varen ble bestilt 23.10. og har ikke kommet frem. Ansatte på kundeservice lover at varen vil bli sendt og levert , men det har ikke skjedd. De avbestiller min bestilling for at de selv har konkludert at jeg ikke skal ha varen. Etter dette lover de allikevel at varen skal sendes. Ingen respons fra dem , ingen svarer når jeg ringer. De har tatt pengene fra meg, og jeg fikk ikke varen. Dette her er så alvorlig. Skjerp dere !!!

Réponse de Christiania Glasmagasin
Elsker juletid serviset, handler det hvert år. God service og rask levering