Super goed geholpen hier! Prachtige fiets gekregen en een lekker kopje koffie. De heren hebben ter plekke nog snel een slot erop gezet voor me. Als je een fiets nodig hebt, ga hier naartoe!
Lisez les avis des autres
Niets aan te merken op het aankoopproces of op de levering (al kwamen ze een week later terug om mijn oude fiets op te halen, terwijl ik die bij de bezorging van mijn nieuwe fiets al had meegegeven)... Voir plus
Ik ben erg tevreden met de fiets die ik heb ontvangen. Ik had per ongeluk de verkeerde besteld, maar de klantenservice heeft deze heel vriendelijk omgeruild, waarvoor mijn dank. Helaas ging er vlak vo... Voir plus
Goede manier om 2e hands fiets te kopen. De website geeft ruime keuze, en omdat je ook via WhatsApp kan communiceren, en snel antwoord krijgt, gaat de informatieverstrekking heel gemakkelijk. Onze oud... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Goedkope fiets kopen? Cheapassbikes.nl geeft tweedehands fietsen een nieuw leven, lekker duurzaam! Onze fietsen zijn opgeknapt en gecontroleerd door ervaren fietsenmakers en zijn 100% technisch in orde en klaar voor gebruik. Wij bieden een ruime keuze aan allerlei soorten fietsen, van omafietsen tot elektrische fietsen. Voor ieder wat wils! Daarbij monteren wij accessoires zoals een fietsmand of een kinderzitje geheel gratis. En het beste: GRATIS thuisbezorging binnen 2 werkdagen!
Coordonnées de contact
Noorderhagen 229, 3078CJ, Rotterdam, Pays-Bas
- +31683804090
- info@cheapassbikes.nl
- cheapassbikes.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Een beetje teleurstellend
Prijs/kwaliteit verhouding niet optimaal. Stuur van de fiets ziet er niet uit (overgeschilderd?), bel en slot ontbreken en voorlamp doet het niet. Prijs voor de fiets was € 295.

Réponse de Cheapassbikes
Ik ben zeer tevreden over de wijze…
Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de aankoop en levering van de Di Blasi vouwfiets is verlopen.

Ondermaatse kwaliteit
Toen de fiets geleverd werd was er een stuk afgebroken, zat het zadel op de laagste stand muurvast, en werkte de rem in het voorwiel niet goed.
Ik kon hem naar de fietsenmaker brengen en kreeg de kosten vergoed.
Een week later had ik mijn eerste lekke band, en na deze te plakken een paar dagen later dezelfde band weer lek. De binnenband lijkt al versleten en in de buitenband zitten gaatjes.

Réponse de Cheapassbikes
Prijs kwaliteit niet in verhouding
De service zelf is heel goed! Goed bereikbaar en heel behulpzaam.
Alleen de fietsen die worden aangeboden komen niet overeen met de prijs. De fiets is zelf technisch in orde, maar niet een daadwerkelijk stevige fiets voor 345 euro wat ook tweedehands is. Je ziet dat het echt een gebruikte fiets is, wat niks mis mee is, maar zeker geen paar honderd euro waard helaas.

KOOP HIER NIET!!
KOOP HIER NIET!!
Veel te dure fietsen. Ik had er toch een gekocht omdat ze garandeerden dat die 100% oké zou zijn, maar de eerste rit had ik direct pijn aan m'n knieën van hoe zwaar die fietste. Ging ik naar de fietsenmaker, zou een reparatie om de naaf te smeren en oliën €100 kosten. Bovendien zat de fiets onder de krassen en deuken. Ik heb juist betaald zodat ik gewoon een goede fiets zou krijgen die een tijdje geen onderhoud nodig zou hebben. Dus ik wil mijn geld terug, maar dan rekenen ze me transportkosten van €45. Transportkosten om een defect geleverde fiets terug op te halen dus.
Het geld zou binnen 4-7 dagen terugkomen, maar ik moest ze een herinnering sturen en toen pas hebben ze de terugbetaling in gang gezet. Kijken of ik het niet zou werken?
Wat een compleet onzin bedrijf. Nooit kopen hier!

Réponse de Cheapassbikes
The bike could use one or two new…
The bike could use one or two new parts, but overall a good experience, fast delivery, with fair price

Réponse de Cheapassbikes
Een fiets van maximaal 75 euro voor 219…
Een fiets van maximaal 75 euro voor 219 euro. Banden & reflecteren mee(uiterst slecht) overspoten, maar 1 rem.

Awesome bike bought here
Awesome bike bought here, delivered the next day nothing to worry about!

Goeie website
De website is duidelijk en er staan goeie fietsen op.
Ookal zijn de fietsen tweede hands zou je dat niet zeggen.

Réponse de Cheapassbikes
Fiets blijkt onveilig. Stuur zit los.
Blijkt dat mijn zorgen over het repareren van de fiets terecht waren. De fiets is teruggebracht met een nieuwe voorband, maar geen nieuwe voorvork. Slecht werk, Cheapassbikes!
Naar de fietsenmaker geweest om stuur lager te laten zetten. Blijkt de voorvork van binnen verrot. Helaas net 2 dagen te laat om de fiets te kunnen retourneren. Nu zegt cheapassbikes dat ze dit gaan repareren, maar ik heb er geen vertrouwen meer in. Ik zal de fiets op marktplaats zetten.
Cheapassbike reageert op mijn review, spreekt van ondankbaarheid. De werkelijkheid is: verroeste ketting, versleten banden, een veel te hoog staand stuur. Ik heb er niet op kunnen fietsen, voelde mij heel onveilig. Toen ik in de gelegenheid was om naar een fietsenmaker te gaan, hoorde ik hoe onveilig de fiets is. Helaas was ik toen 2 dagen te laat om de fiets te retourneren.
Duidelijk is, dat deze fiets niet nagekeken is voordat hij aan mij verkocht is. Cheapassbike neemt de fiets niet terug. Gaat hem repareren, maar mijn vertrouwen is weg.

Réponse de Cheapassbikes
Goed product voor goede prijs en werd…
Goed product voor goede prijs en werd kant en klaar voor de deur afgeleverd: kon er zo op wegrijden dus ik hoefde niet eerst bv het stuur of trappers recht te zetten en werd een kwartier van te voren gebeld, wel zo handig.

Réponse de Cheapassbikes
De fiets zou versnellingen hebben
De fiets zou versnellingen hebben, maar die werkten niet. Ik heb het laten maken bij de plaatselijke fietsenmaker en de kosten werden vergoed. De service was vervolgens erg snel en goed.

Réponse de Cheapassbikes
Het verliep goed en de fiets voldeed an…
Het verliep goed en de fiets voldeed an de verwachtingen.

Echt een cheap-ass bike?
Dat het een cheap-ass bike is, snap ik. Dat ie gebruikssporen heeft, snap ik ook. Dat ie niet perfect werkt, snap ik óók nog.
Maar dat het achterwiel na 4-5 maanden kapot is en de reparatie meer dan 100 euro zou moeten kosten is net iets te veel.

Réponse de Cheapassbikes
Klein dispuut aan de fiets
Klein dispuut aan de fiets, gebeld en binnen 1 dag soepel geregeld. Waarom zijn meer bedrijven niet zo flexibel en klantvriendelijk. Zo lijkt het niet zo moeilijk.

Réponse de Cheapassbikes
En savoir plus sur les différents types d'avis.