Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har købt en køkkenkniv hos Chefs World og bestilling og levering gik hurtigt og problemfrit. Desværre faldt gejsten da jeg bemærkede at man havde sendt mig en brugt vare. Øv! Jeg kontaktede... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er så dybt imponeret af jeres gode service, hurtige betjening og ekspedition. afgav en ordre 22:30 og modtager næste morgen klokken 8 en mail om at GLS er ved at sende mig en pakke fra jer, E-c... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel de cuisine

Informations provenant de diverses sources externes

Chefs World udspringer af Hørkram Foodservice A/S, som er totalleverandører til foodservice-markedet. Hørkram sælger hovedsageligt fødevarer, men har også en stor nonfood-afdeling, hvor kunderne kan købe alt lige fra kokkeknive til porcelæn, bestik og øvrigt køkkenudstyr. Chefs World er opstået ud fra ønsket om at tilbyde professionelt køkkenudstyr til private – altså, kan du som privat nu købe det samme udstyr, som bruges på hoteller, restauranter og caféer landet over. Chefs World tilbyder et bredt sortiment indenfor professionelt køkkenudstyr og borddækning. Hos os finder du varer, som ellers ikke findes på detailmarkedet – og samtidig til gode priser. I udvælgelsen af vores varer lægger vi stor vægt på kvalitet, holdbarhed og æstetik. Vi har professionelt køkkenudstyr til alle dine kulinariske udfoldelser. Vi har blandt andet pander, gryder, service, bestik, fade og skåle, termokander, knive, vinglas samt vand- og drinksglas. Gå på opdagelse i vores køkkenudstyr og vores udstyr til borddækning – der er helt sikkert noget, du ikke kan leve uden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,6

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Uheldig købsoplevelse men yderst professionel kundeservice!

Jeg kontaktede derpå Chefs World og forklarede dem sagen. Der var prompte svar fra butikken og man beklagede meget. De tilbød en rigtig god løsning, som gjorde den uheldige start på købsoplevelsen til en fin overordnet oplevelse af at handle hos Chefs World.

På trods af en ikke helt "smooth" købsoplevelse, vil jeg sige at deres kundeservice er helt i top, og jeg vil derfor bestemt ikke være afholdende fra at handle der igen!

4 stjerner - og ikke 5 - gives fordi problemet selvfølgelig ikke skulle have været der til at starte med, men den professionelle og prompte respons fra butikken fortjener ros!

23 juin 2020

Fantastisk leveringstid og kundeservice

Fantastisk leveringstid og kundeservice. Jeg bestilte varer igår og var selv kommet til at lave en fejl i ordren. Jeg skrev og spurgte om det mon var muligt, at de kunne hjælpe med at rette fejlen. Kort tid efter fik jeg besked på at fejlen var ændret, og dagen efter modtog jeg mine varer. Skønt når virksomheder forstår sig på god kundeservice.

6 mai 2020

Kæmpe respekt

afgav en ordre 22:30 og modtager næste morgen klokken 8 en mail om at GLS er ved at sende mig en pakke fra jer, E-commerce done right!!!!
Jeg kan på det varmeste anbefale Chefs World!

27 février 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk support - lynhurtig udbedring!

Fantastisk support - selv lige efter en travl Black Friday. Da vi modtog pakken med krus og skåle, var 2 af skålene ødelagte og nogle krus manglede. Ringede samme dag - og dagen efter kom alle skåle og krus. Stor tak til Tina Kristensen for lynhurtig håndtering!

5 décembre 2019

Super service, 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service.
5 stjerner er faktisk ikke nok.
Jeg havde besvær med at finde ud af vor Sifonflaske, der kom ikke gas nok i.
Chefs World undersøgte sagen og kom med et løsningsforslag.
Derudover sendte de mig en pakke kulsyrepatroner uden beregning.
Det kalder vi super kundeservice.

12 août 2019
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus