Noté 5 sur 5 étoiles

Hosting w świetnej cenie na pewno adekwatnej co do ofert jak i z świetnymi ludźmi tworzącymi owy hosting. Miałem na start problemy ze stworzeniem serwera ale społeczność dc jak i administracja na str... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Serwer uruchomiony na modpacku gt new horizons z początku się nie odpalał ale po kontakcie z obsługą (swoją drogą bardzo szybką o północy odpisali w przciągu mniej niż 5 minut) problem został szybko i... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Moje zgłoszenie (ticket) pozostaje bez odpowiedzi od 5 dni. Poziom obsługi klienta w tej firmie jest fatalny – to właśnie z tego powodu zrezygnowałem z Chunkserve rok temu. Konkurencja oferuje lepszą... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'hébergement de sites web

Écrit par l'entreprise

Chunkserve jest polską firmą hostingową, oferującą usługi serwerów gier, a także VPS.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 43 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo dobre serwery i wspaniały Customer support

Bardzo dobrze działające serwery z wieloma opcjami, wszystko jest bardzo przejrzyste i proste w obsłudze. Customer support zawsze odpowie na każde pytanie i jest bardzo pomocne w każdej sprawie, co już kilka razy bardzo mi pomogło.

14 avril 2026

Profesjonalizm i uczciwość

Zakupiłem serwer nie mając właściwie pojęcia czy trafiłem na dobrą stronę do hostingu. Próbowałem samodzielnie postawić server BTW CE, jednak natrafiłem na parę problemów, więc skontaktowałem się z administracją, którą mam wrażenie postawiłem całą do działania. Po paru dniach udało się postawić serwer a stracone dni, które kupiłem normalnie zwrócili.
Administracja jest naprawdę do dyspozycji, działający praktycznie od razu po przesłaniu wiadomości
o problemach technicznych, uczciwi i profesjonalni
w swoim fachu.
Polecam tę stronę - naprawdę można się dogadać nie tracąc na tym nerwów i czasu serwerowego.
Dodatkowo paczki modów i zmiany samego MC są rozpisane na stronie poradnikowej bardzo dobrze. (U mnie problem wynikał z dziwnej kombinacji wersji MC i moda i silnika Fabric).
Pozdrawiam administrację, która mi pomogła! <3

5 avril 2026

Sigma hosting

Na Chunkserve trafiłem przypadkowo na początku 2025 roku. Wpisując jak każdy laik "Dobry Hosting serwerów Minecraft." Przejrzałem ofertę i mówię. A uj co mi szkodzi. Cena przystępna, oferta spoko i nie znalazłem nigdzie indziej lepszego hostingu do tej pory.

Serwery stabilne czasami zdarzają się lagi ale to normalne.
Hosting oferuje zróżnicowane paczki modów do wgrania od razu więc nie trzeba kombinować z wysyłaniem plików, wystarczy wejść w "menadżer wersji" i wybrać interesujący was modpack a resztę zrobi system. Ale po prostu niżej plusy które oferuje owy Hosting.

- Intuicyjny panel oraz wiele opcji
- Spora ilość ofert gdzie ta ostatnia udźwignie potężne paczki modów 350+
- Jeśli zamówisz żarcie w McDonaldzie to musisz być świadomy że obsługa klienta Chunkserve odpisze Ci szybciej niż ty otrzymasz swojego BigMac'a.
- Częste kody promocyjne dające spore zniżki
- Pomocna moderacja/administracja discorda. Czegoś nie wiesz? Nie znasz się, wbijasz i wszystko wytłumaczą.

4 avril 2025

Serwer działa bardzo dobrze

Serwer działa bardzo dobrze, a obsługa klienta odpisuje i pomaga bardzo szybko. Polecam na klasyczny serwerek ze znajomymi do pogrania

1 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Anulowałem usługę zgodnie z…

Anulowałem usługę zgodnie z regulaminem, jednak zwrot środków do tej pory nie został zrealizowany. Firma ignoruje moje prośby o zwrot pieniędzy. Brak reakcji ze strony obsługi klienta jest niedopuszczalny. Zmuszony jestem do wszczęcia procedury chargeback za pośrednictwem banku.

21 mars 2026

Dobry hosting

Dobry hosting, przejrzysty panel kontroli serwera, modpack ok.50 - 60 modów chodzi elegancko. Ceny przystępne, support bardzo sympatyczny, polecam serdecznie.

14 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Wiele razy kupowałem na tej stronie…

Wiele razy kupowałem na tej stronie serwer Minecraft.
Jest mega tania patrząc na inne a obsługa jest bardzo miła. Jedynym minusem jest to że właściciele czasami późno odpowiadają, ale i tak polecam bo jest tanio.

6 mars 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

I purchased the “Xeon Deal 1

Update: The provider contacted me after the review, offered a full refund, and allowed me to keep the server for the rest of the month. I appreciate the effort to resolve the situation.
I purchased the “Xeon Deal 1 – Netherlands SALE” VPS plan. CPU and RAM matched the description, but the disk size was 10 GB instead of the advertised 25 GB and appeared as a virtual SATA device. I contacted support for clarification and requested a refund.

4 mars 2026
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus