Noté 4 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo dobry hosting z przystępnymi cenami i bardzo dobrą, wzorową obsługa klienta, której czas odpowiedzi zazwyczaj sięga jedynie kilku minut. Stabilne maszyny, ochrona anty DDoS. Myśle że to idealna... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'hébergement de sites web

Écrit par l'entreprise

Potężne serwery z wysokiej klasy hardware, które zapewniają Ci najwyższą stabilność i wysoki uptime bez przerw w rozgrywce.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Dobry hosting

dobry i prosty hosting serwerów do gier. serwery mają dobre podzespoły za dobrą cene.

15 mars 2026

Hosting godny polecenia

Kolega kupił jakiś pakiet za 100zl do minecrafta no i ogólnie to wszytko działa bez zarzutów nawet przy ~500 kurczaków na jednym chunku nie było żadnych lagow wiec z całego serca mogę polecić ten hosting. Dodam jeszcze że ten pakiet jest zbyt dobry jak na to ile osób gra na tym serwerze czyli 5.

18 février 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Najlepszy hosting w Polsce

Moje pierwsze odczucia były nieco mieszane bo napotkałem wiele błędów [wynikającej z mojej niewiedzy] lecz musze przyznać że support hostero jest bardzo szybki i pomocny oraz dokument pomocniczy do każdego z serwerów bardzo się przydaje. Co też warto zauważyć ich hosting bardzo polepszył się w ostatnich latach i w trakcie pisania tej recenzji jest na bardzo wysokim poziomie.

Jeżeli chodzi o ocenę poszczególnych aspektów:
Niezawodność: 9/10
Łatwość w obsłudze: 8/10
Support: 10/10

19 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Korzystałem z hostingu FiveM przez…

Korzystałem z hostingu FiveM przez kilka miesięcy i serwer działał bardzo dobrze, zero problemów, stabilnie i bez żadnych awarii. W razie pytań administracja zawsze szybko odpisywała i faktycznie pomagała, a nie zbywała odpowiedziami.
Obecnie posiadam hosting bota discord i również jestem mega zadowolony wszystko działa jak należy. Widać, że dbają o klientów i jakość usług.
Z czystym sumieniem mogę polecić 👍

19 janvier 2026

polecam

od dłuższego czasu korzystam z hostero.pl i jestem zadowolony z świadczenia ich usług bez problemowo i tanie ceny w porównaniu z innymi hostinami

19 novembre 2025

Niezawodność i świetna jakość

Korzystam z usług Hostero od kilku miesięcy (serwer Minecraft oraz Rust) i muszę przyznać, że to jeden z lepszych wyborów, jakich dokonałem.

Przede wszystkim stabilność zero niespodziewanych lagów czy wyrzucania z gry, co przy większej społeczności jest ważne.
Panel zarządzania jest intuicyjny, nawet dla osoby, która nie ogarnia komputera. Na ogromny plus zasługuje Support odpisują szybko, rzeczowo i faktycznie rozwiązują problemy (w godzinach pracy), a nie wklejają gotowe formułki.

Relacja ceny do jakości i oferowanych parametrów (szczególnie procesorów i ochrony DDoS) jest bezkonkurencyjna. Z czystym sumieniem polecam każdemu, kto szuka niezawodnego hostingu

16 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Serwery nie działają, support zrzuca winę na grę.

Hosting sprzedaje niedziałające usługi. Serwer pada przy 2 osobach, a support zrzuca winę na grę. Strata czasu.

15 janvier 2026
Logo de Hostero

Réponse : Hostero

Dziękujemy za opinię, choć jest nam przykro, że Twoje doświadczenie z naszymi usługami nie spełniło oczekiwań.

Chcielibyśmy jednak wyjaśnić, że oferowane przez nas zasoby sprzętowe są w pełni sprawne, a trudności, których doświadczyłeś, wynikają bezpośrednio ze stanu technicznego samej gry Hytale. Gra zadebiutowała w fazie Early Access zaledwie 3 dni temu i jej silnik serwerowy nie posiada jeszcze odpowiedniej optymalizacji, co skutkuje niestabilnością niezależnie od mocy hostingu.

Nasze wsparcie techniczne starało się wskazać na te zewnętrzne czynniki, na które jako dostawca infrastruktury nie mamy wpływu. Mimo że usługa była aktywna i gotowa do pracy, w ramach gestu dobrej woli oraz dbając o Twoją satysfakcję, dokonaliśmy pełnego zwrotu wpłaconych środków.

Przykro nam, że mimo zwrotu pieniędzy i wyjaśnienia technicznych aspektów działania nowej gry, zdecydowałeś się na tak niską ocenę. Mamy nadzieję, że wraz z kolejnymi aktualizacjami Hytale, będziesz mógł w pełni cieszyć się rozgrywką.

Z wyrazami szacunku,
Zespół Hostero.pl

Polecam hosting Hostero.pl

Jestem klientem od ponad roku. Kupuję hosting pod serwer FiveM i bot discord. Jestem bardzo zadowolony z usług jak i pomocy technicznej jaką jest HOSTERO.
Polecam każdemu hosting. Bardzo cieszy mnie to że jeżeli jest potrzebna pomoc to otrzymuj się ją bardzo szybko, a wisienką na torcie są promocje np. Świąteczne itp.

25 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Kupilem serwer do Counter-Strike2…

Kupilem serwer do Counter-Strike2 sredni pakiet na miesiąc. 10 dni po zakupie chcialem z niego skorzystać. Nie chciał się załączyć pomimo wszystkich poprawnie wykonanych isnstrukcji. Po głębszej ananlizie stwierdziłem ze brakuje kluczowego pliku libv8 którego nie mogę dodoać, napisałem do adminów na discordzie dzień moja gra przed zaznaczając że potzrebuje go na kolejny dzien na 20:00 przez ten czas nie udalo się im go naprawić. Twierdzili ze 3 dni wcześniej usunęli z oferty hosting serwerów do Counter-Strika i coś zepsuli. No nie powiem bylem mile zaskoczony świetnie ogarnientym hostingiem.

13 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super hosting korzystam od 4 miesięcy…

Super hosting korzystam od 4 miesięcy nie zacina sie ani nic super administracija otworzyłem ticketa bo niechacy usunąłem pliki to mi go przywrócili bez problemu jesli miałbym wybrac polski hosting to tylko u nich :D

12 novembre 2025

Support & Server

Szybka pomoc w znalezieniu problemu z moim serwerem (wina z mojej strony i moich datapaków)
Fajne miłe chłopaki. Polecam.
Server po pre-renderowaniu swiata działa luxus.

10 novembre 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus