Cilu Strik - Garn og Design Avis

4,8

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner herfra. Hurtigt levering, og med en sød personlig hilsen da jeg modtog min pakke, samt en lille gave ( 2 maskemakører) Ikke sidste gang, jeg vil handle her.

Jeg ville købe noget flot uldgarn til en trøje, men der var ikke nok garn i den farve. Så bestilte Stina noget, som blev forsinket af postvæsenet, og så fik jeg leveret mit indkøb af indehaverens far... Voir plus

hurtig levering. og der var en sød lille hilsen hånde skrevet på fakturaen. jeg handler helt sikker der igen.

1. Magasin de tricot
  2. Magasin d'articles de loisirs
  3. Boutique de laine

Hos Cilu Strik - Garn og Design kan du finde en række kvalitets garner fra flere forskellige garn mærker, samt tilbehør til dit næste strikke eller hækle projekt. Find inspiration i de mange opskrifter i butikken. Derudover kan du finde egen producerede maskemarkør og projekttasker. Hos Cilu Strik kan du altid få rådgivning til dit næste strikke eller hækleprojekt, finde en opskrift eller lære en teknik. Cilu Strik tilbyde løbende garn-café hvor garn-elskere kan mødes og dele erfaringer og inspirere hinanden.

4,8

Demande des avis aux clients

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Super god service

Super god service, og godt kæmpet for at få fat i de vare jeg bestilte og sendt afsted med lynets hast 😁👌🏼

5 avril 2024

Tak Nanna for din anmeldelse. ❤️❤️

Usædvanlig god service og support.

Usædvanlig god service og support.
Ikke sidste gang, jeg handler her.

22 janvier 2024

Réponse de Cilu Strik - Garn og Design

Tak Kirsten - det var en fornøjelse at hjælpe dig med af finde de rigtige farver til projektet. Jeg ser frem til st hjælpe dig igen!

Dejligste garnbutik

Jeg har nu både bestilt online fra Cilu, været i selve butikken, haft et designsamarbejde, OG været til Cilu og Imelda Muse’s fælles garnfarvningskursus… og det hele spiller bare! Det er den hyggeligste garnbutik med gode priser og fantastisk service❤️ Jeg kan ikke anbefale denne butik nok🙏

30 décembre 2023

Réponse de Cilu Strik - Garn og Design

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse Agnes🙏🏻🙏🏻

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

6 décembre 2023

Réponse de Cilu Strik - Garn og Design

Mange tak fordi du gav dig tid til at sende en anmeldelse. 🙏🏻

Hurtigt ekspedition

30 novembre 2023

Réponse de Cilu Strik - Garn og Design

Tusind tak fordi du gav dig tid til at anmelde min lille virksomhed🙏🏻 det er højt værdsat🌲

Utrolig hurtig ekspedition og god…

Utrolig hurtig ekspedition og god service. Fint udvalg af garn, især fra rauma. Stor anbefaling herfra. 👏

4 novembre 2023

Réponse de Cilu Strik - Garn og Design

❤️❤️ tak for den fine anmeldelse sidste år. Dejligt at læse

Jeg bestilte et gavekort

Jeg bestilte et gavekort, til en veninde, og har modtaget den i en fin udgave, og det gik let og smerte frit.
Mange tak.

11 octobre 2023

Réponse de Cilu Strik - Garn og Design

Tusind tak Sanne. Dejligt at det gav glæde at handle hos mig og tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde. Håber det går fremad med projektet🧶🙏🏻