Som kiosk er de nye stasjonene veldig bra, moderne lokaler, gode burgere, milkshake med krem, og god bakst. Problemet med Circle K er hovedsakelig mangelen på blyfri 98 bensin. Er nå helt ubrukelig fo... Voir plus

1. Supermarché

Informations provenant de diverses sources externes

Hos alle Circle K stasjoner finner du diesel, bilpleieprodukter og et stort utvalg mat og snacks. Se åpningstidene våre her.

1,3

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

88 avis

Dårlig service, har ikke produkter. Skitne toaletter

Virvler Øyer: Lang kø, men kun 1 av 4 bak disken betjener. Kaotisk: kunne ikke servere han foran meg pizza og viste ikke hvor lang tid det tok. Reklamerer for vaffel om du fyller koppen, men det har de ikke, og dårlig forklaring med at de ikke rekker alt. Veldig skitne toaletter. TOTAL MANGEL PÅ LEDELSE. Styr unna

24 mai 2026

«Æ hadde no tænkt mæ foill tank ja» Men…

«Æ hadde no tænkt mæ foill tank ja» Men sånn ble det ikke.

Saken handler om Circle K Heddal bare så det er sagt helt innledningsvis. For ved mine henvendelser til kjedens hovedkontor har jeg blitt møtt med stor respekt hver eneste gang.

Joda, undertegnede var ofte innom stasjonen som ligger langs E-134. Enten for å fylle drivstoff og/eller kjøpe litt sjokolade, is osv. Og stort sett har det gått greit. De har det man kan forvente, og betjeningen er helt grei. Dessverre er det noen unntak som jeg ikke har tenkt å la passere.

Det var for cirka to måneder siden at jeg skulle fylle drivstoff der. For det er faktisk veldig ofte en vesensforskjell i pris opp mot prisene på mitt hjemsted. Men nok om det.

Jeg gjorde som alltid, parkerte ved en pumpe og løftet «pistolen» og var vel sånn sett klar for å betale i kassen da jeg også hadde så lyst på en is og litt annet. Men «pumpen» ville det noe annerledes enn sist, den gav meg ikke noe alternativ for det.

Nå var det kun forskuddsbetale i kasse eller å bruke kort. Noe som for meg var helt nytt. Heldigvis, eller uheldigvis i dette tilfelle var en av de ansatte der ute og jeg benyttet anledningen til å spørre om dette var noe nytt.

Jada! sier vedkommende, nå må du inn å registrere en sum du vil fylle for, eller betale med kort her ute. OK sier jeg, men jeg vet ikke hvor mye jeg trenger å fylle for, så kan ikke du bare ta med kortet inn da så kommer jeg inn og betaler etterpå?

NEI! Det går ikke, du må velge sier hun med en mine som kunne skjære glass og et blikk som kunne få klistremerker til å falme på sekunder.

Javel sier jeg, men det er jo litt trist da at det har blitt sånn for det er jo alltid sånn at jeg handler litt inne hos dere.

DET STAND HER!!! Sier hun og peker på en plakat som forteller at sånn er det nå, og vedkommende forsvinner inn i butikken.

Så skal det sies at jeg skjønner selvfølgelig at det er et grep de tar for å hindre at folk fyller og stikker av fra regningen. Eller bare glemmer det. Sistnevnte kan selvfølgelig skje. Men det må da kunne gå an å fortelle ting på en fin måte uten å være så ufin at en kunde for det første skriver en anmeldelse her, og ikke minst sender det til daglig leder.

Uansett, så har de tapt meg som kunde. Da fyller jeg heller her hjemme og støtter dermed også opp om lokale krefter.

Og til informasjon så har ikke Circle K i min by innført denne praksisen ennå. Så derfor går mine «tanker» til de i fremtiden.

18 mars 2026

I utganspunktet hadde jeg som medlem…

I utganspunktet hadde jeg som medlem kjøpte is som skulle være rabatert i prisen med 50% rabatt. På stedet opplevde jeg at de ville at jeg betaler full pris,noe som jeg var uenig i. De brydde seg ikke, selger ble irrotert etter at jeg forklarte at dette er kun tull! Han var ikke villig til å hjelpe og kundesentre er ikke villig til å rydde opp i dette. De legger skyld på kunder og dermed bryter de kjøpeavtalen,noe som kommer jeg å melde videre. Kundeservice er ikke villig til å rydde opp i dette og de direkte svindler folk.

Dette skjedde på Circle-K Sandvika

14 avril 2026

Grådige Circle K - ikke til å stole på - kunne gitt 0 stjerner hvis der var mulig

Det er sjelden jeg gir 1 stjerne, men i dag er det på sin plass.

I dag ser vi hva Circle K står for. I Stavanger satte de prisene opp til kr 29 dieselog litt lavere for bensin for begge kategorier i natt før avgiftskuttet.

Nå i kveld 1 april er de nede på ca kr 26 for diesel og kr 21 for bensin. Dette er de prisene vi hadde FØR avgiftskuttet.

Nå kan alle se hvem som stikker av med gevinsten her. Jens Stoltenberg hadde rett. Avgiftskuttet kommer IKKE forbrukerne til gode.

Veldig skuffet over dere i Circle K. Dere er ikke det selskapet dere gir dere ut for. Har alltid priortert å bruke dere siden jeg har jobbet i Statoil, og dette er jo Statoil sine gamle stasjoner.

Nå ser vi hva dere er laget av :-(

1 avril 2026

Bilvask - betal, men ingen vask

Var så dum at jeg kjøpte bilvask-abonnement hos Circle K - men begge gangene jeg har prøvd å vaske bilen til påske med dette; så er det «ute av drift» og de inne på stasjonen kan ikke hjelpe.

Får beskjed om å ringe kundeservice. Må vente i 10 minutter før jeg får snakket med noen - som bare sier «beklager, den kanskje virker igjen snart» 😵 Hvorfor skal jeg ringe kundeservice for å høre dette?

Når kunden har betalt for vask, så MÅ dere da ha en mulighet med poletter eller et eller annet slik at kunden faktisk får benyttet det som er kjøpt?! Særlig siden dere nekter å avbryte abonnementet og føre pengene tilbake!? ELENDIG og sur kundeservice som mente at det «bare var å komme tilbake senere» 🤷🏻‍♀️😂🙈

Hold dere til bensin og pølser - dropp å selge ting dere ikke får til..

27 mars 2026

Cirkel K Tretten i Øyer

Dette gjelder Cirkel K Tretten i Øyer Kommune.
Vi stoppet der forleden kveld for en rask kaffe pause før videre ferd. Når vi kom inn der blir vi møtt med plakater som ikke levner noen tvil om att der gjelder det spiseplikt. Sette seg ned der med kun kaffe i Cirkel K koppen var ikke aktuelt. Vedkommende som var på jobb virket også lite imøtekommende overfor kunder. Fikk ikke akkurat følelsen av att kundeservice sto så veldig høgt hos vedkommende. Vi mener att den lille CK stasjonen har mer å hente på kunde service. Vi dro videre og fant oss en annen plass der vi tok en pause på turen.

24 février 2026

24/7 åpent i reklamen, men mest stengt på natta. ?

CIRCLE K EVENES burde anbefale en ny konkurent på banen. de reklamere med døgnåpen, men er stort sett stengt på natta.CIRCLE K norge klarer heller ikke oppdatere sine sider,da blir d mye bomkjøring og da tjener de ekstra på drivstoffet jeg må kaste bort på d. ellers så er d jo greit å ansette folk som forstår norsk og kan ordne opp i alt som til stadig er feil på pumper osv.

5 février 2026

Trist at det står ungdom bak disken som…

Trist at det står ungdom bak disken som ikke bryr seg om kundeservice eller hva de selger... Pølser som er brune og har ligget lenge fremsettes som nye og ikke ligget lenge... Spes CirkelK Vestby det har nå skjedd 2 ganger... Så nei takk heller en annen stasjon ved noe kjapt å spise enn CirkelK.... Siste gang for min del.

7 décembre 2025

Jeg bruker vaskeabonnementet til Circle…

Jeg bruker vaskeabonnementet til Circle K, og må være tydelig: Tilbudet er misvisende. Når man kjøper abonnementet, står det at det er begrensning på én vask per dag, noe som gir inntrykk av at man kan vaske bilen daglig hvis man ønsker det. Men når man leser vilkårene nøye, viser det seg at abonnementet faktisk kun gir 8 vask per måned. Det er en enorm forskjell, og dette burde vært tydelig og synlig allerede ved kjøp – ikke skjult i detaljene.

I tillegg fungerer Circle K-appen svært ustabilt. Noen ganger viser den hvor mange vask man har igjen, andre ganger vises det ikke i det hele tatt. Det gjør det enda mer forvirrende, og som kunde vet man ikke hvor mange vask man faktisk har tilgjengelig.

Etter min mening er denne måten å presentere abonnementet på uærlig overfor kundene. Hvis Circle K reklamerer med «én vask per dag», men i realiteten kun tilbyr 8 vask i måneden, bør dette opplyses klart og tydelig. Slik det er nå, virker det som om selskapet bevisst håper at kundene ikke leser alle vilkårene.

Jeg anbefaler ikke dette abonnementet og håper Circle K forbedrer både tydeligheten i tilbudet og funksjonaliteten i appen.

29 novembre 2025

I and my friends stopped by Circle K…

I and my friends stopped by Circle K yesterday to take a short break and grab a drink, but the experience wasn’t very comfortable. There was a customer sleeped inside and took up the seats, which made it hard for me and others to find a place to sit. I understand that Circle K is open for everyone, but I think the staff can kindly remind such customers so the space stays comfortable and welcoming for all.

2 novembre 2025

Misvisnede og elendig service

Misvisnede informasjon på nettsiden og en dame som jobber på kundeservice burde lære seg ordet service. Hun sier hun skal komme tilbake med info men kommer til kort fordi informasjonen ikke finnes. Avbryter når du snakker med henne. Kundeservice er definitivt et fremmedord når det kommer til henne

28 octobre 2025

Circle k service stasjon Namsskogan

Circle k service stasjon Namsskogan.
Frekk betjening, meget dårlig kundeservice.

Ringte for å spørre om hvilken pris det var på diesel der da jeg skulle høre om prisen var billigere i forhold til Brønnøysund. Jeg hadde tenkt å fylle opp tanken der det var billigst da jeg skulle kjøre fra Brønnøysund og forbi Namsskogan. En ung frekk jente som svarte telefonen og hun sier at det fan ikke var hennes jobb å fortelle meg pumpeprisen. Jeg ringte opp igjen og spurte etter daglig leder, som hun sa ikke var på jobb før mandag. Lørdag ettermiddag ringte daglig leder til meg og angriper meg for at det var jeg som hadde vært frekk. Dette er overhodet ikke sant, da hadde den lille frekke jentungen løyet til daglig leder og fortalt henne usannheter. Anbefaler overhodet ikke dette stedet med sur, ufin og gretten betjening. De kommer sikkert til å tape mange kunder med en slik uakseptabel oppførsel i lengden

17 octobre 2025

Gjelder lading av bil

Gjelder lading av bil. De belaster 400 kr 3 ganger på kortet mitt for å lade. Disse pengene står som reservert og jeg har ikke fått dem tilbake før etter nesten 2 uker. Cirkle k skylder på banken, men banken sier disse selskapene ikke har noen øvre grense for hvor mye de kan reservere på et kort. For så vidt greit, men problemet er jo at de ikke frigir pengene med en gang etter lading når beløpet som skal belastes er trukket.
Noen tjener godt på å sitte på reservasjoner i så mange dager… jeg skal aldri lade på cirkl k mer og anbefaler ingen å gjøre det. Helt håpløst.

16 septembre 2025

Styr unna denne softisen

Kjøpte softis på circle k sandsværveien 116 avd kongsberg. Isen smakte mer vann enn fløte, smeltet fort og var super kald. Lite strøssel, og medarbeideren tok på iskjeksen med sine egne hender da servietten såvidt var på helt nederst på kjeksen.

19 août 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit