Virvler Øyer: Lang kø, men kun 1 av 4 bak disken betjener. Kaotisk: kunne ikke servere han foran meg pizza og viste ikke hvor lang tid det tok. Reklamerer for vaffel om du fyller koppen, men det har d... Voir plus

I utganspunktet hadde jeg som medlem kjøpte is som skulle være rabatert i prisen med 50% rabatt. På stedet opplevde jeg at de ville at jeg betaler full pris,noe som jeg var uenig i. De brydde seg ik... Voir plus

CIRCLE K EVENES burde anbefale en ny konkurent på banen. de reklamere med døgnåpen, men er stort sett stengt på natta.CIRCLE K norge klarer heller ikke oppdatere sine sider,da blir d mye bomkjøring og... Voir plus

Som kiosk er de nye stasjonene veldig bra, moderne lokaler, gode burgere, milkshake med krem, og god bakst. Problemet med Circle K er hovedsakelig mangelen på blyfri 98 bensin. Er nå helt ubrukelig fo... Voir plus

1. Supermarché

Informations provenant de diverses sources externes

Hos alle Circle K stasjoner finner du diesel, bilpleieprodukter og et stort utvalg mat og snacks. Se åpningstidene våre her.

1,3

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

88 avis

Håpløs app og de ansatte kan lite annet…

Håpløs app og de ansatte kan lite annet enn å svi pølser og burgere
Og å få tak i noe så enkelt som motorolje til motorsykkel kan du glemme. De selger ikke nok olje så de har tatt oljen ut av sortimentet, hvis du melder feil på en pumpe eller app så forstår ikke de ansatte hva du sier

Etter siste oppdatering av app på en Pixel pr så klarer den ikke lengre å lese posisjon, skilt gjenkjenning på motorsykkel har virket en gang på 3 år, så nå er det bare å glemme betal med app,

98 oktan er også borte

Bytt til en bedre kjede

11 août 2025

Vestskogen Circkle k

Vestskogen Circkle k.
Ikke bruk vaskemaskin på Vestskogen circle k. Dårlig vaske børster. Sjefen er vanskelig og jerrig. Tilbød/avfeide omvask, ikke engang omvask for kunden, bare bortforklaringer. Hørt flere klager på stedet!

Pass på å bruke kr på fylle bensin også, jeg ble trukket to ganger 500kr av en feil, sjefen sa det ble automatikk å få igjen ( fylling funket ikke første gang) og skulle få igjen kr. Skjedde aldri. Kjeltring ?

Flere rød flag her

29 juillet 2025

Var innom å kjøpte 2 is

Var innom å kjøpte 2 is.
Hadde en app som viste at jeg hadde kjøpt 5 og at neste nr 6 skulle være gratis. Men fikk beskjed at jeg ikke fikk den 6. gratis… men kjøpte de allikevel. Når jeg gikk inn på app’n etterpå sto det 1/5 , altså begynt. Telle på nytt. En utenlandsk ekspeditør som sto der. Så da ble jeg lurt😞 DET VAR CIRKLE K NIDARVOLLEN TRONDHEIM

13 juillet 2025

Ladere ute av funksjon

Har hatt utfordringer med å lade min elbil på flere av deres stasjoner. Enten er laderne ute av stand eller så er de opptatt.

6 juillet 2025

Slett kundebebadling☹️

Vi forsøkte å lade bilen på Cirkle K v Lillesand. Det virket som bilen ladet med brått så hoppet måler fra 37% til 74% Jeg valgte å stoppe ladingen og ble trukket for kr 258, på kredittkort. Ved oppstart av bilen sto måleren i bilen fortsatt på 37% og vi hadde dermed blitt trukket for strøm som ikke var mottatt. Vi kontaktet umiddelbart kundeservice, tok bilde av dashbordet i bilen som viste samme batteriprosent som oppstart. De kunne ikke gjøre noe men rapporterte det videre. 3 uker senere er saken behandlet og circle K sier at deres måler viser at bilen er ladet og at det derfor må være feil på kalibreringen i bilen. Vi har verken før eller senere opplevd dette ved lading. Slett kundebehandling av Circle K!! Anbefaler alle til å styre unna deres ladere!!

1 juin 2025

-1 dårlig service

-1 dårlig service, en uerfaren ung gutt ved disken, 3 stykker i bakrommet med nasen på mobilene. Utrolig dårlige ostepølser, glutenfri brød hadde en rar farge og var veldig soggy. Kommer sikkert å kaste opp før Stavanger ..

30 mars 2025

Kjøpte en kebab

Kjøpte en kebab, som forsåvidt var på tilbud. Synes den virket litt kald å holde i. Kjørte hjem, kebaben var ikke varmet opp i det hele tatt! Hallo? Helt skandale. Det var ikke spor av at maten var blitt varmet opp. Ikke i det hele tatt. Hadde den vært lunken i det minste, den var helt iskald. Blir vel siste gang jeg tar sjansen på å handle mat der..

26 mars 2025

Ekstremt dårlig service!!

Jeg og noen venner var innom stasjonen og flere av oss kjøpte seg drikke. Ingen av oss var til bry, bråka eller sto i veien, men vi møtte på sure ansatte som kastet oss ut fordi "vi ikke hadde kjøpt mat" og at "det var våres siste sjanse". Har hørt fra flere at de kaster ungdommer ut som ikke har gjort noen ting.. dersom de vil tjene penger i løpet av en kveld så burde DE kanskje snu om på kundeservicen de bedriver mot ungdommene for nå har de mista flere kunder, inkludert meg!

14 mars 2025

Var på virkelig Cirkle K Lampeland

Var på virkelig K Lampeland.

Betjeningen var uopppmerksom og lite effektive. To stykker står og prater med en kunde om hvilke bolletyper som er best, mens det står 3 andre i kø.

Jeg kommer aldri til å handle der mer.

7 mars 2025

Ekstremt dårlig kunde servis på circel…

Ekstremt dårlig kunde servis på circel k kongsberg kongsbergporten. Jeg hadde kjøpt meg no drikke inne på cirkel c kongsberg og satte meg ned på en av plassene inne og fikk så streng beskjed av han som jobbet der om at jeg ikke fikk sitte der siden jeg ikke hadde kjøpt meg mat

2 mars 2025

Utrolig dårlig kundeservice på Circle K…

Utrolig dårlig kundeservice på Circle K vi gikk inn jeg og noen kompiser kjøpte oss drikke. Skulle til og sette oss ned siden en av oss sliter med ryggskade. Får beskjed om at vi ikke kan sitte der siden vi ikke hadde kjøpt «mat» og drikke var ikke nok til og sitte. Ble deretter kastet ut. Dette har skjedd gjentatte ganger.

2 mars 2025

Ekstremt dårlig kundeservice på Cirkle…

Ekstremt dårlig kundeservice på Cirkle K Kongsbergporten. Var ingen kunder inne i «butikken», og vi hadde kjøpt produkter derfra. Typen har prolaps i ryggen og måtte sette seg ned, men fikk streng beskjed om at han ikke fikk sitte der fordi han hadde kjøpt drikke men ikke mat.

2 mars 2025

På årlig jakt etter rapport forbruk

På årlig jakt etter rapport forbruk. Umulig å sende dem en epost. Der finnes heller ikke telefonnummer hvor man kan ta kontakt. Chaten/roboten går på auto.
Vanlig kundeservice finnes ikke. Jeg er så lei denne utilgjengeligheten. Som om hele bedrifen er en stor hemmelig bank, som ikke skal plages unødig. Men jeg skal skifte leverandør.

4 février 2025

Jeg har kontakt med kundeservice

Jeg har kontakt med kundeservice. Jeg har klaget om feil sum og så de skal spandere meg 2026 koppen. Det fortsatt å øke liter på drivstoff i 2024, ikke i 2025. Jeg ba service om å ordne. Så service sa bare ta ny kopp. Tulle holdning oppfatter jeg. Har sagt at jeg har allerede fått koppen i 2025, vil ikke ha en til kopp. Virker uprofesjonelt av kundeservice.

27 janvier 2025

Selger 3 selvplukk boller til 45kr

Selger 3 selvplukk boller til 45kr, men også 5 pak til 49. disse er plasert på en slik måte at du ser selvplukk ført. Samme bollene til forskjellig pris på samme stasjon. Ren svindel.

12 janvier 2025

Circle K Lier har ansatte som er under…

Circle K Lier har ansatte som er under par når det gjelder kundeservice.
Pumpene dems reserverte et beløp på 1500 kroner uten at den startet opp og at jeg fikk fyllt. Da jeg forsøkte å forklare det, først til damen, valgte hun ikke å lytte, men forsøke å idiotforklare at det var vanlig å reservere et beløp ved tanking. Jeg svarte at javisst, men da fikk man også fylle med det beløpet, men fyllingsapparatet fungerer ikke. Hun ba sjefen om å komme, som heller ikke kunne hjelpe. Hverken bank eller stasjon kunne overstyre systemet slik at reservasjonen ble frigitt og jeg kunne tanke igjen. Begge ansatte var frekke og avvisende i stedet for å yte service for å løse floken. Anbefaler ingen å bruke Circle K Lier i bunn av bakken før Drammen. Hadde de ansatte vært hyggelige og forståelsesfulle og med et ønske om å yte hjelp og service ville ikke dette vært noe problem. Men verre drittplass har jeg bare opplevd en gang før, og jeg kjører mye bil land og strand i hele Norge.

7 janvier 2025

Som Cirkel K Extra og Coop medlem…

Som Cirkel K Extra og Coop medlem skulle jeg få 1 kr rabatt på drivstoff, men jeg betalte full pris uten noen som helst rabatt. Føler meg lurt og derfor velger jeg andre stasjoner.

12 octobre 2024

Farlig å bruke bilvasken til denne…

Farlig å bruke bilvasken til denne eieren. Fikk skrapet opp HELE bilen.

Du risikerer å få skadet hele bilen din, uten at eier tar ansvar. Styr unna!

Total ansvarsfraskrivelse på en klar sak. Daglig leder var klar om at dette var dere feil, og at de tar ansvar. Etter 6 mnd får vi avslag. Eieren av stasjonen var glatt og ekkel på telefonen også.

5 avril 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit