1. Concessionnaire automobile

Écrit par l'entreprise

Hos City Autohouse ApS er vores mål enkelt: Vi vil give dig en tryg, professionel og positiv oplevelse, når du køber din næste bil. Vi har mange års erfaring med salg af brugte biler og sætter en ære i at tilbyde biler af høj kvalitet til skarpe priser. Vi ved, at køb af bil er en vigtig beslutning. Derfor tager vi os tid til at rådgive dig grundigt, så du finder netop den bil, der passer til dine behov og dit budget. Alle vores biler bliver nøje udvalgt og gennemgået, både mekanisk og kosmetisk, så du kan være sikker på, at kvaliteten er i orden. Vi går op i ærlighed, god service og gennemsigtighed. Hos os møder du et engageret team, der brænder for biler og for at skabe tilfredse kunder. Uanset om du leder efter en økonomisk pendlerbil, en rummelig familiebil eller en mere eksklusiv model, hjælper vi dig hele vejen fra første kontakt til nøgleoverdragelsen. City Autohouse ApS er din pålidelige samarbejdspartner, når du vil gøre en god bilhandel – hurtigt, trygt og professionelt

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

5 avis

My dream model Passat now is real...

Over one year I was trying to find a car like I want to be, Passat, TDI, DSG transmision and many more things... 🙂
Finaly, I find my "dream" Passat and I ask the Manager can hi get that car for me and in less then 36 hours the car was waiting for me at City Autohouse. They put an efort and the car was here even on Sunday....
Big Thank You people, You make this year to be really happy with my new model Passat.... Big ❤️ for You and I will recomend you to all my friends and more...

19 avril 2026

Jeg kan varms anbefale City Autohouse…

Jeg kan varms anbefale City Autohouse der med Smile mødte mig på udstillings området men et varmt, venlig smil. Smile kunne fortælle mig hvad jeg ville vide om bilen inden jeg besluttede mig for købet. Smile sendte mig videre til Ali hvor jeg ligeleden blev varmt modtaget ved forhandlings bordet. Ali gav mig en bedre pris for bilen jeg lagde i handlen end jeg havde forventet. Jeg er super glad for min nye bil og glæder mig hver dag til sætte mig bag rattet. Når tiden engang kommer til at skifte bil igen vil jeg kontakte City Autohouse igen.

8 mai 2026

Réponse de City Autohouse

Tusind tak for de flotte ord og den varme anbefaling! 😊
Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse hos både Smile og Ali, og at du er blevet glad for din nye bil. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at byde dig velkommen hos City Autohouse igen i fremtiden. God fornøjelse bag rattet! 🚗
Mvh. City Autohouse

Super god service

Super god service. De var virkelig søde og gode til at guide og ordne alt, så det var super nemt.
Jeg er meget glad for alt deres hjælp og min nye bil!
Kan helt klart anbefales!

25 avril 2026

Kære Melisa,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget, at du havde en god oplevelse, og stort tillykke med din nye bil, og tak for anbefalingen.

Mvh. City Autohouse 🚗

Real bilforhandler

Meget behagelig handel og virkelig god service

6 avril 2026

Kære Camilla,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med både handel og service. Vi sætter stor pris på din feedback.

Mvh. City Autohouse 🚙

Super fin betjening

Super fin betjening. Alt hvad vi aftalte blev overholdt til punkt og prikke. Hilsen en glad ny Audi Q4 ejer. 😊

24 avril 2026

Kære Henrik

Vi er dybt taknemlige for din femstjernede vurdering og den positive anmeldelse af vores firma.

Din feedback betyder meget for os, og vi værdsætter, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi arbejder konstant på at sikre fremragende kundeoplevelser.

Det vil glæde os at kunne byde dig velkommen igen en anden gang, når du skal købe din næste drømmebil.

Med venlig hilsen
City Autohouse