Kirurgisk klinik Brabrand Avis 36

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik vores søn omskåret hos Kirurgisk Klinik Brabrand ved brug af ringmetoden, og hele forløbet gik som planlagt. Det, der især gjorde en stor forskel for os, var den gode opfølgning efterfølge... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Begge vores sønner er omskåret hos Amin og vi er yderst tilfredse med hele behandlingen. Man kan godt mærke man er i trygge hænder hele vejen igennem. Også når man kommer hjem med sit barn, for Amin e... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Médecin

Écrit par l'entreprise

Kirurgisk klinik Brabrand åbnede i 1995. Vi er autoriserede speciallæger med mange års erfaring med omskæring af spæd- og drengebørn. Vi følger Styrelsen for Patientsikkerheds Vejledning om ikke-terapeutisk omskæring af drenge. Høj kvalitet og god service kendetegner alt, hvad vi gør. Vores mantra er at yde den mest kvalitetssikre behandling, og at forældre skal føle sig 100% trygge ved at lade deres søn omskære hos os. Vi gør meget ud af at informere forældre mest muligt før, under og efter indgrebet. Derfor oplever vi en høj tilfredshed, et godt rygte og at forældre vælger os igen og anbefaler os til andre.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget tilfredse forældre og imponeret over slutresultatet

Det, der især gjorde en stor forskel for os, var den gode opfølgning efterfølgende. Når vi blev usikre eller havde spørgsmål, var lægen Amin altid hurtig til at svare og meget hjælpsom.

Vi har følt os trygge gennem hele processen, og slutresultatet er virkelig flot udført. Som familie kan vi varmt anbefale klinikken.

12 avril 2026

Tryg og professionel oplevelse

Meget professionel og tryg oplevelse hos Kirurgisk Klinik i Brabrand. Min søns omskæring forløb helt uden problemer, og personalet var venligt og kompetent. Jeg kan varmt anbefale klinikken!

12 mars 2026

Kære Omar

Mange tak for jeres besøg, det glæder os at i fandt behandlingen tryg og tilfredsstillende 😊

Meget professionel klinik

Alt var perfekt hos Kirurgisk Klinik Brabrand. Personalet var professionelle, rolige og meget omsorgsfulde, og hele forløbet føltes trygt fra start til slut. Kan varmt anbefales.

12 mars 2026

Hej Amela
Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at i følte jer trygge i vores klinik.

Dbh
Amin

Noté 5 sur 5 étoiles

Det kan helt klart anbefales

Det kan helt klart anbefales, alt gik som smurt. Vi fik omskåret vores søn på 3 mdr.
Amin er dygtig, og proffesionel :)
kan helt klart anbefales vh Orhan.

23 février 2026

Réponse de Kirurgisk klinik Brabrand

Mange tak for anmeldelsen og for jeres besøg Orhan.

Vildt god oplivelse

Vildt god oplivelse. Alt vare som det skal være.
Under og efter operation.

15 janvier 2026

Mange tak 😊

Høj kvalitet behandling

Det er høj kvalitet behandling og tydelige informationer, hvordan man passer efter opskæring.

28 décembre 2025

Réponse de Kirurgisk klinik Brabrand

Mange tak for besøget og anmeldelsen. 😊

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales. Begge mine drenge blev omskåret med 5 års mellemrum - og vil helt klart sige ring-metoden er bedre. Min søn på 6 uger græd da bedøvelsen gik væk og første gang han tissede, ellers intet siden! Amin er professionel, men damen der hjalp ham under proceduren var virkelig varm selvom hun ikke sagde meget. Hun holdt min dreng og løftede ham og gav ham ble på mens jeg forberedte hans ting.

16 décembre 2025

Réponse de Kirurgisk klinik Brabrand

Tusind tak for besøget og anmeldelsen Jasmina. Det glæder os at det gik nogenlunde smertefrit 🙏🏼😊

Super oplevelse!

Vi har haft en rigtig god oplevelse i forbindelse med vores søns omskæring. Lægen var meget dygtig og professionel, og vi fik god og tryg rådgivning både før og efter indgrebet. Telefonservicen var også helt i top – vi fik altid hurtigt svar, når vi som nervøse nybagte forældre havde spørgsmål. Vores søns resultat er blevet så fint! Vi følte os trygge hele vejen igennem og kan varmt anbefale stedet.

22 octobre 2025

Tusind tak for anmeldelsen Erkan😊 tak for besøget 🙏🏼

Fantastisk behandling

Behandling gik meget ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi fik udført vores søns omskæring på Kirurgisk Klinik Brabrand, og hele forløbet var meget trygt og professionelt. Personalet var rolige, imødekommende og gode til at forklare alt undervejs. Vi følte os i gode hænder og kan varmt anbefale klinikken til andre forældre, der ønsker en tryg oplevelse.

14 octobre 2025

Hej

Tusind tak for jeres fine anmeldelse. Det glæder os at i har været tilfredse og følt jer trygge i vores hænder.

Tryg og effektiv behandling

Vi fik vores søn omskåret hos Lægen Amin, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse. Lægen var utrolig professionel, rolig og imødekommende, og hele processen blev forklaret grundigt, så vi følte os trygge hele vejen igennem.
Vi er meget tilfredse og jeg kan varmt anbefale til andre forældre.

10 octobre 2025

Hej Maya

Det glæder os at i var trygge i vores hænder og følte jer godt behandlet.

Professional and skilled

Everything went smoothly. The doctor informed about the process in detail. We have a very active baby but the doctor handled him with care. My baby is also having a good recovery.

25 juillet 2025

Réponse de Kirurgisk klinik Brabrand

Thank you for your review and your visit to our clinic. Were happy that you were satisfied with our service.

Professionelle og hjælpsomme

Professionelle og hjælpsomme.
Der bliver givet en rigtrig god forklaring til hele processen A-Z :)

14 mai 2025

Réponse de Kirurgisk klinik Brabrand

Tak for jeres anmeldelse og jeres besøg :)

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse fra start til slut. Professionel læge og personale. Kæmpe anbefaling!

18 juin 2025

Réponse de Kirurgisk klinik Brabrand

Tak for besøget og jeres anbefaling. Det glæder os at i var tilfredse med behandlingen. :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus