Fantastisk oplevelse fra start til slut. Man føler sig virkelig i trygge hænder, og hele forløbet var professionelt og trygt. Han har udført tre omskæringer i vores familie, og hver gang har resultate... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi fik vores søn omskåret hos Kirurgisk Klinik Brabrand ved brug af ringmetoden, og hele forløbet gik som planlagt. Det, der især gjorde en stor forskel for os, var den gode opfølgning efterfølge... Voir plus
Kan kun anbefales. Begge mine drenge blev omskåret med 5 års mellemrum - og vil helt klart sige ring-metoden er bedre. Min søn på 6 uger græd da bedøvelsen gik væk og første gang han tissede, ellers i... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Kirurgisk klinik Brabrand åbnede i 1995. Vi er autoriserede speciallæger med mange års erfaring med omskæring af spæd- og drengebørn. Vi følger Styrelsen for Patientsikkerheds Vejledning om ikke-terapeutisk omskæring af drenge. Høj kvalitet og god service kendetegner alt, hvad vi gør. Vores mantra er at yde den mest kvalitetssikre behandling, og at forældre skal føle sig 100% trygge ved at lade deres søn omskære hos os. Vi gør meget ud af at informere forældre mest muligt før, under og efter indgrebet. Derfor oplever vi en høj tilfredshed, et godt rygte og at forældre vælger os igen og anbefaler os til andre.
Coordonnées de contact
Gudrunsvej 7, 8220, Brabrand, Danemark
- 20763516
- info@cityvestklinik.dk
- cityvestklinik.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
To be honest it was perfect experience…
To be honest it was perfect experience and we were so lucky that we got to come to your clinic.

Réponse de Kirurgisk klinik Brabrand
Vi er meget tilfreds. I er de bedste.
Ier meget dygtig. Og vi er meget glad og tilfreds for det som i har gøre.
Mange tak.

Professional and skilled
Everything went smoothly. The doctor informed about the process in detail. We have a very active baby but the doctor handled him with care. My baby is also having a good recovery.

Professionelle og hjælpsomme
Professionelle og hjælpsomme.
Der bliver givet en rigtrig god forklaring til hele processen A-Z :)

Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse fra start til slut. Professionel læge og personale. Kæmpe anbefaling!

Réponse de Kirurgisk klinik Brabrand
Alle vores 3 drenge er blevet omskåret…
Alle vores 3 drenge er blevet omskåret hos Amin. Dygtig til sit arbejde og altid ved telefone.

God til forklare tingene
God til forklare tingene, og dygtig læge. Hjælper altid hvis man er i tvivl hvis man kontakter enten på telefon eller mail får man hurtigt svar på sine spørgsmål :)

Professionel og venlig læge
Professionel og venlig læge, god til at forklare forløbet og hvad der skal gøres efter.

Réponse de Kirurgisk klinik Brabrand
Vi er meget tilfreds med jeres…
Vi er meget tilfreds med jeres behandling. Dig og din assistent arbejde professionelt. Vi fået masser information ind og efter behandlingen med detaljer.
I alt god oplevelse. Vi vil meget gerne anbefale til andre

Yderst tilfreds
Begge vores sønner er omskåret hos Amin og vi er yderst tilfredse med hele behandlingen. Man kan godt mærke man er i trygge hænder hele vejen igennem. Også når man kommer hjem med sit barn, for Amin er lige ved telefonen hvis man er usikker omkring noget.

alt gik fint
alt gik fint
bare hvis det lave en tid hvor man kan kontaktes. .. er bedst fordi flere gang ringe man og gør det på tlf svare
ellers alt var fint

imødekommende og dygtig læge Amin
imødekommende og dygtig læge Amin
Men har mange smerter.det ny behandling i forhold med det gamle

Réponse de Kirurgisk klinik Brabrand
imødekommende og dygtig læge (Amin) som…
imødekommende og dygtig læge (Amin) som stod til rådighed både inden og efter indgrebet. Gav os tryghed, og ydede en høj faglig vejledning omkring efterforløbet.

Réponse de Kirurgisk klinik Brabrand
God oplevelse og behagelig klinik.

Réponse de Kirurgisk klinik Brabrand
Jeg er meget tilfreds med jeres…
Jeg er meget tilfreds med jeres behandling. Mit barn har de meget godt og den ser meget pænt ud. Jeg er meget tilfreds med jeres guidning om hvad der skal gøres.

Réponse de Kirurgisk klinik Brabrand
Vi er meget tilfreds med j’ers…
Vi er meget tilfreds med j’ers behandling. Det hjælper meget det nyt behanlding i forhold med det gamle.

L’expérience Trustpilot