Min første behandling, super flotte øjenbryn. Fik en meget grundig gennemgang af processen og en dygtig og kompetent behandling. Tusinde tak, Nuur. Kan helt klart anbefales.

Jeg var forbi Clair Copenhagen og få en microneedling behandling, var mega nervøs inden da jeg har meget sart hud. Men faldt hurtigt til ro efter at snakke med personalet der er profesionelle og formå... Voir plus

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

39 avis

Jeg har været inde for at få en…

Jeg har været inde for at få en pedicure for nogle måneder siden.
Pedicuren var helt som den skulle være - flot og med flot farve.
Normalt fjerner jeg selv gellack/shellack hjemme før en ny pedicure.
Altid uden problemer i de over 20 år jeg har fået pedicure.
Jeg har siddet med tæerne i acetone i næsten en time og det har ikke rokket sig ud af stedet.
Normalt sidder jeg med tæerne i acetone i 20 min.
Jeg har måtte file på det i uendelig lang tid, helt umuligt med en almindelig fil - jeg har måtte bruge en fodsfils grove side og bløder på 3 af mine tæer og har knækket storetås neglen.
Jeg forsøgte at ringe til stedet, for at høre hvad i alverden jeg havde på mine tæer, så jeg kunne få af vide hvordan det fjernes .- men telefonen blev ikke taget.
Jeg har aldrig nogensinde prøvet noget lign - jeg ved ikke hvad produkter der er blevet brugt.

11 avril 2025

Diamond-like nails by Deimante :)

Deimante did my nails (with nail art) four weeks ago, and they still look great; as if they were done 2 weeks ago!! I am amazed, so I just had to write a review to recommend her. Have just booked another session 💅 Thank you and see you soon :)

26 novembre 2024

Flotte kombinationsbryn

Jeg har fået lavet kombinationsbryn af Nuur og de er bare så flotte og naturlige! Det er guld værd når man er født med meget lyse bryn. Hun er virkelig proffesionel, lyttende og er grundig med at give instruktioner så brynene holder. Og selve klinikken er behagelig og rolig at være i.

7 novembre 2024

Gelextentions

I get my nails done once a month, only at Clair because Deimante is the best nailtech in Copenhagen. She is so detailed and the best at gel and gel extentions! Always looking forward to my appointments 😍

1 octobre 2024

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med permanent hårfjerning hos Clair Copenhagen.
Personalet er professionelt, venligt og sørger for, at man føler sig tryg under hele forløbet. Resultaterne er imponerende, og jeg har allerede færre hår efter blot få behandlinger. Klinikken er ren og hyggelig.
Jeg kan varmt anbefale Clair Copenhagen til alle, der overvejer permanent hårfjerning!

25 septembre 2024

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Jeg har fået lavet negle og hårfjerning herhenne flere gange og det bliver kun bedre og bedre for hvergang jeg kommer. Ekstremt godt arbejde og de sødeste medarbejder som er med til at gøre ens oplevelse 10/10 🌟 kan kun anbefale det!

20 septembre 2024

Fine negle og godt humør

Deimante er den bedste negleteknikker jeg har været hos. Nok med at hun er super dygtig, men derudover har hun en enorm god energi over sig. Er gået derfra med de fineste negle og et løftet humør. Hun får min stærkeste anbefaling♥️

13 septembre 2024

Bedste oplevelse

Bedste oplevelse!
Har prøvet at få laser hos Clair copenhagen et par gange nu og jeg har haft så dejlige oplevelser hos dem.
Føler mig så tryg ved at få laser på hele kroppen og personalet er så søde. Kan klart anbefales!

1 mars 2024

Kan anbefale laser hårfjerning hos…

Kan anbefale laser hårfjerning hos clairecopenhagen!
Super professionelle og søde, så man føler sig virkelig i trygge hænder!
Elsker at maskinen føles en smule kølig på huden og er selvfølglig vild med de hurtige resultater!

15 mars 2024

Fantastisk oplevelse

Jeg har længe (årevis) overvejet bryn behandling (pmu) og været i tvivl om både metode og hvilken behandler. Så faldt jeg over Nuur, som har lavet mine kombinationsbryn. Jeg følte mig virkelig tryg, informeret, og i virkelig kompetente hænder. Hun var lyttende, sød og behagelig. Brynene blev SÅ smukke og det er bare den bedste beslutning jeg har taget. Glæder mig meget til genopfriskning til Januar🥰.

22 novembre 2023

Min første behandling

Kan helt klart anbefales.

31 octobre 2023

Jeg har fået lavet microblading hos…

Jeg har fået lavet microblading hos Nuur, og har altid gået hos hende som en af hendes første kunder. Og hold da op, hvor er jeg ekstremt glad for mine bryn, og Hun er super dygtig, og man ligger altid trygt i hendes stol. Jeg elsker mine bryn! 5 ud af 5 stjerner herfra.

4 septembre 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit