Claus Holm Avis

3,5

Virkelig en dårlig airfryer… jeg vil ønske jeg kan få mine penge tilbage. Der er ikke engang en brugsanvisning med.., man brændere hænderne når maden skal ud af ovnen. I kurven er der huller i hvilket... Voir plus

Elsker min stegegryde fra Holm Jeg kan næsten ikke leve uden Det eneste minus er at håndtagene bliver brand varme

Har købt HOLMs AirFryer deli-ovn, og kan absolut kun anbefale den. Jeg har lavet bl.a. Kylling på Rotisserie, Ribbensteg, Pølsegryde i kurv, Pommes Frites m.m. og varmer dybfrosne rundstykker hver mo... Voir plus

Informations provenant de diverses sources externes

Køkkenprodukter skabt til det velsmagende måltid. Claus Holm har personligt udvalgt, testet og godkendt hvert produkt, hver funktion og hver detalje.

Moyen

Répond généralement dans un délai d'une semaine

68 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Har købt 2 fade

Har købt 2 fade. Begge gået i stykker/flækket i ovnen ved 180 grader. Dårlig kvalitet.

14 octobre 2020

Har købt en bradepande

Har købt en bradepande, måske kun 200.- men belægning forsvinder og resten ruster - både på belægning og i hanke.

11 septembre 2020

Købte et madolinjern fra Holm

Købte et madolinjern fra Holm. Sat ned fra kr 349 til kr 99.
Sikke noget ubrugeligt plastic skrammel. Selv 5 kr havde været over pris. Brugt en gang, og nu kasseret og sorteret til plastic affald. Beklager “klima”. Den står for Holms regning.

3 janvier 2020

Rigtig godt, men lidt langsomt

Fungerede rigtig godt på hjemmesiden, og skide smart at man kan handle på tværs af de andre sider i jeres koncern. Dog lidt en skam at det tog to hverdage for jer at pakke varen, og at den derfor var en hel uge undervejs

17 décembre 2019

Bestilte en mini stegepande

Bestilte en mini stegepande, og må godt nok sige at jeg er glad for kvaliteten, udover jeg er tilfreds med produktet, så var leveringen i top, 2 hverdage, og jeg havde mit produkt, også var det lige op til jul, hvor der burde forekomme længere leveringstid, men næh nej, så 5 stjerner herfra

11 décembre 2019

Skærebræt i plast

Skærebræt i plast, skæreridser efter første gang, her efter flere gange i brug er det stort set til at smide ud, bakterier vil hobe sig op alle revnerne.
Kan ikke anbefale dette...

16 mars 2019

ovnfaste fade

Om man kan lide kokken Claus Holm, er jo en smags sag.
Men vi har fået nogle ovnfaste fade fra ham. Og det er god kvalitet og de er virkelig lækre og tåler alt (både microovn og maskinopvask).
De produkter vil vi gerne anbefale.

24 décembre 2018